![]() |
Re: E30 - M3 x2
Tot respectul pentru tine si ceea ce faci din aceste masini !
|
dupa o pauza de 3 saptamani am reluat lucrul la masini. din pacate cu 2 esecuri.
la cel negru nu se potrivesc etrierii pe fata si nu exista nici o varianta de ai monta in conditii de siguranta asa ca mai astept putin si voi opta pentru un set de frane bmw performance cu 6 pistonase si discuri 345. astept inca oferta dar stiu ca este un kit bolt on. la cel rosu nu am inca piesele pentru distributie si nici nu am o data concreta la care vor ajunge. pana atunci masina sta desfacuta si asta ma enerveaza cel mai rau . in schimb la cel negru am montat cele doua chedere de portbagaj si au sosit amortizoarele noi de la kw. P.S. etrierii fata sunt de vanzare. cred ca la E30 normal se pot pune. dar o sa aflu maine mai exact. |
ti-am vazut ursul rosu, e cam breath taking sa il vezi live :D
|
cati km are ala rosu ? ca pare scos din fabrica :O :o:o
|
are chiar 215000 km...
|
dar arata prea bine :D si sper sa arate tot asa in continuare :lol:
|
chiar o sa arate mai bine. si dupa ce schimb si distributia trebuie sa mai tina inca 200.000km .
|
Quote:
|
Am vazut M3-ul negru parcat pe langa UTCB....am vazut si mai multe BMW-uri cu AOX la numar parcate tot pe langa facultate, dar nu mi-a trecut prin minte ca toate au acelasi proprietar.....
Felicitari, sa te bucuri de toate masinile fara incidente. SUCCES.... P.S.: La ce facultate esti student? |
3 Attachment(s)
am avansat un pic astazi. am pus chederele noi la portbagaj si portbagajul
|
2 bijuterii. No comment
|
ursu rosu este de vanzare. pretul se discuta in particular.
P.S. fara intrebari de ce o vand si etc... |
dami un pm cu pretu asa de curios :sad: dacan u te superi
|
pai mai pui 10000 peste cat ceri si-ti cumperi EVO3 :lol: d'aia o vinzi!
oricum stiu ca ai fost disperat si ai dat f mult pe el! iti pot da ursu' meu Alpina(daca mai esti fan 4x4:oops:)si diferenta sau alte masini! |
Quote:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vrqalza2chzd |
totusi nu inteleg ce legatura are v12 cu masina mea ? ce imi arati tu este un e36 cu v12 . nu ma deranjeaza dar nu inteleg legatura.
astazi am mai facut 0.1 % din ce mai e de facut. am pus lampile interioare si manerele. 90% am stabilit motorul. voi merge pe S62. am avut ocazia sa conduc M3 E30 cu motorul asta in germania. am participat la montarea unui S62 pe o caroserie E30 in romania. asa ca exista si experienta. acum ma apuc sa caut motorul. |
Succes cu masinile ,ai doua bijuterii.Si eu raman la parerea ca e30 M3 e cea mai frumoasa masina scoasa de Bmw vreodata.Pacat ca nu se mai fabrica:-)
|
dezmembreaza cineva urs coupe cu trapa in bucuresti ? am nevoie sa vad daca
izolatia fonica de pe plafon este la fel ca la M3. sau o poza cu un plafon de urs coupe cu trapa , fara tapiterie. |
Este identica (inclusiv cea de pe stalpi).
PS: Vezi si aici : http://www.m42club.com/forums/showthread.php?t=6348 |
pe mine ma intereseaza 2 bucatele mici care vin chiar la imbinarea intre stalpii spate si plafon. o sa merg azi sa vad o masina
|
Am eu si nici nu-mi mai trebuie dar ajung in 2 saptamani la masina
Daca ti-e buna si nu faci rost pana atunci, ti-o dau; nu vreau nimic pe ea |
1 Attachment(s)
asa arata un S62 pe o caroserie E30
|
frumos.nu am ce zice.pacat totusi ca o sa dai ursul rosu.arata demential de bine
|
A) Referitor la cel rosu... suna al naibii de bine sa ai 2x M3 e30, pacat ca vrei sa il dai si eu nu am bani:cry::cry: Pe de alta parte cred ca tot un fan, pasionat, cunoscator... il va cumpara, asa ca... dar macar sa ramana tot in RO
B) Acel 0,1% cat ai lucrat intr-o zi la masina reprezinta destul in comparatie cu o saptamana in care nu ai facut nimic. Dar se poate si mai bine;). Asa ca iti urez chef si succes. C) Arata foarte bine un S62 pe un urs mai ales M, dar si mai bine se completeaza. P.S. Nu cred ca am banii necesari pentru cel rosu, sunt constient de valoarea lui, dar pentru propria-mi curiozitate imi poti da un pm cu pretu? ms |
pana acum a fost problema si cu motorul. nu stiam sigur ce motor o sa fie si atunci nu puteam continua. acum ca am stabilit mai trebuie sa aduc motorul si sa dau drumul repede la treaba.
|
Scuza-mi offtopicul,dar :
Nu mai tot cereti PM cu pretul ca deja e enervant.Puteti sa cautati si voi pe autovit si veti gasi. |
succes cu m3-ul negru. sunt convins ca o sa iasa "tzipla", lucrat ca la carte . sper sa gasesti un s62 bine intretinut , cu putini km la activ.
o simpla curiozitate ; n-ai avut insomnii cand ai vazut filmuletele astea ? (sunt sigur ca le stiai) https://www.youtube.com/watch?v=lS5yDet6ngI https://www.youtube.com/watch?v=7AsSW...next=1&index=8 si mai sunt cateva filmulete cu acceasi masina dar nu mai pun aici. oricum nu cred ca e cineva inca in Romania capabil sa faca un swap ca la carte cu S85 (cu tot ce include acest swap .. electrica , montare setare etc etc) |
am avut un gand cu S85 dar dupa multe documentari mi-a trecut. nu mai vreau sa fac experiente. prefer sa fac ceva despre care am cat de cat cunostinte si la care are cine sa ma ajute. motorul l-am gasit. va intra in posesia mea zilele urmatoare.
|
1 Attachment(s)
a venit si motorul... acum trebuie sa il dau jos de pe masina pe care este si sa ne apucam de M3.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tot acolo ma gandeam si eu, da mai stii :?: Oricum, motorul este "fortza" pentru urs. Faptul ca a fost montat deja pe altul te scapa de batai de cap. Va ramane oare stock? |
da este motorul lui jae care zice ca motorul nu ar fi chiar stoc. la sfarsit o sa ii fac un dyno si vedem ce zice
nu stiu daca ma ajuta foarte mult faptul ca a mai fost pus pe urs pentru ca eu il voi monta total diferit. cred ca doar suportii de motor, de cutie, timoneria si cardanul. si sa vedem cu pedala de acceleratie. |
1 Attachment(s)
5 ore 2 oameni si am reusit sa dam motorul jos
|
Quote:
|
Felicitari pentru cele 2 achizitii.Dintre cele 2 tot cel negru ramane mai frumos si e de regretat faptul ca cel rosu e scos la vanzare.Presupun ca pentru un fan BMW, aceasta masina reprezinta apogeul.Pacat ca in acelasi timp nu si-o pot permite si altii, dar macar este bine si de laudat faptul ca sunt intr-adevar si in Romania oameni cu adevarata pasiune pentru marca BMW mai ales cand vine vorba de editii cu totul si cu totul speciale cum este categoria E30 M3.Si prin faptul ca montezi un V de ///M pe el il va face cu adevarat UNICAT in RO.
|
1 Attachment(s)
am achizitionat etrieri fara bmw performance 6 pistonase, discuri de frana M3 E46 CSL , si toate piesele necesare montarii lor pe urs. acum astept sa plece din germania spre romania.
mai am nevoie de bascule fata si pot pune masina pe roti. |
Trebuie sa iesim Ando si sa facem teste cine se opreste mai repede! Atunci vom vedea din cate experiente facute si bani investiti vom vedea care este reteta cea mai buna.
|
spor in continuare... o sa fie un e30 de vis...
|
acum o ora am castigat si platit setul de bare de torsiune fata spate H&R si bieletele aferente OEM.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning