![]() |
Re: NISSAN 200SX-S13-by Tony
Quote:
dar cred ca este mai mult pentru mesteru Tarnafes, ei fac ca "lucrurile" sa prinda viata acolo la garaj.:idea: |
1 Attachment(s)
un indiciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Attachment 1620285
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Tony eu nu as fii asa puternic psihic sa nu ii dau in gura. Dar normal RODAJ e RODAJ. |
5 Attachment(s)
Attachment 1622512Lungul drum de pana acasa!!!!!!!![ATTACH]1622512[/ATTACHSi mai ales,multele opriri.[ATTACH][ATTACH]Attachment 1622515[/ATTACH][/ATTACH]
si luminita din capatul tunelului,dupa aproximativ 12 ore de drum.Attachment 1622531 |
Pu pot sa ma gandesc decat la ce urmeaza...:rolleyes2
Capitolul motor nea lasat pe toti masca...speram ca mai sunt resurse si pentru toate celelalte :-) Toate cele bune omu' ;) |
Quote:
Asa ca incetuc vor venii pe rand toate modificarile pana gat rodajul la masina. Dupa aia ......???????? |
1 Attachment(s)
Si binemeritata odihna.Attachment 1623418
|
1 Attachment(s)
Penntru Rares,eu astea vreau sa le pun pe masina Attachment 1624415
|
Quote:
|
Salut,pai prost ca nu pot sai dau in gura ,ne plimbam numai cu 2500 rpm,ca bosorogi.
|
Jantele alea sunt ...speechless
Ai gusturi fooooarte bune ;) |
respect tony! nebunie curata! in sfarsit e acasa masinutza! ma bucur tare!
|
salut.... mai ai cumva eleronul? :D si daca da... cat vrei p el? pls PM ;)
merci:wave: |
Quote:
|
da mai vinzi eleronul ala(stiu eu ca lai ascuns si nu mai vrei sa zici de el) =))
|
Quote:
P.S. buna alegere cu SR-ul, tin minte ca am incercat sa vad cum stau pe autostrada langa tarnafes si nu plecam de langa el :shock: |
Quote:
Ori cum mai dureaza cu rodajul. |
pai mai faci si ceva km in plus cand vi la brasov :)
|
Felicitari pentru motor :-)!!
Cum merge? cum se aude ? |
Quote:
merge bine ,am facut schimbul de ulei,am montat si ceasurile am montat si unele piese pe exterior,incet incet prinde contur. Iar cu SUNETUL este dezastru,ma sparge,trebe sa fac ceva (un seilencer)ca altfel ma paraseste femeia. Sau nu se mai urca in masina. Gasim noi ceve zilele asteaIn ori ce caz ne vedem la Brasov. |
Quote:
unde la brasov se va tine competitia din cate am inteles weekendul asta se va tine da nu stiu exact unde |
1 Attachment(s)
poza spion
|
Quote:
Mamaaaaa ce bine da galbenu ala cu spoileru negru :> Ceva noutati? |
In acest weekend am facut o excursie in Poiana Brasov la etapa de drift si la Nissan Meet,am apucat sa montez si unele piese pe masina -bara fata,bara spate si eleronul.
Cu aceasta excursie am mai facut inca 600 km. Asa dar am urcat la 4500 rpm,si masina se comporta total diferit, Gt 28 isi face simtita prezenta sub capota. De acuma incepe sa apara si satisfactia cand ma dau cu masina. |
2 Attachment(s)
|
nice look :D
|
arata super bine succes in continuare
|
1 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri,
si o poza cu subanteles.Attachment 1684455 |
Quote:
rodaju l-ai facut ? |
Nu inteleg la ce ai nevoie de rodaj ca sa faci niste poze.:-):D:D
Si apropo am trecut de 3000 km deja. Nu mai e mult si se incinge asfaltu.:!::!::!: |
cand i pui jeantele alea frumoase?
|
Quote:
Ma gandeam ca te-ai distrat putin pe acolo prin parcare daca tot era seara si era singura :P de aceea ma refeream daca i-ai terminat rodaju :lol::lol::lol::lol: |
Fiecare plimbare e o adevarata distractie credema!!!!!!!!!:peace::peace::peace:
|
Quote:
|
Sincer a-si veni la Cluj sa-mi pun folii pe geamuri ,poate ma ajuti cu o firma specializata pe asa ceva,dar sa fiee seriosi si sa faca treaba buna.
|
Quote:
Se poate rezolva un pret aproximativ in care vrei sa te incadrezi si vedem ce se poate face Daca vrei folie de la LLumar e ceva mai scumpa |
LLumar e OK duar sa fie meseriasi ca la S13 e destul de complicat ca luneta e foarte bombata si daca nu se pricep iese ca dracu.
Ca si pret sa fie in concordanta cu calitatea ,sa nu sara gardu,si atunci e OK daca ma poti ajuta cu niste informatii? A-si fii foarte recunoscator. |
3 Attachment(s)
|
cat de frumos :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning