![]() |
Re: Espero - BZ-06-BVN
1 Attachment(s)
Astazi am dus masina la service , am cumparat garnitura de chiuloasa originala ,garnitura de admisie, ulei mobil 1 10w40, filtru de ulei, si 8 culbutori noi nouti pentru ca aveam vreo 2 care rontaiau ca un diesel...
duminica daca nu mai descoperim si alte probleme iese iar pe sosea :D Ma intreb i ar sta cu jantele albe :rolleyes2 ma poate ajuta cineva cu un vt va rog?:-) |
Ar da bine, zic eu , cu jantele albe :D
Ia zi, ai rezolvat ceva cu piesele alea cumparate? Vrei, nu vrei, faci ce faci si tot te plimbi cu masina mea =))))) Hai, ca e timpul sa ma plimbi si tu pe mine cu masina ta. Sa o vedem pe strazi cat mai repede ! |
Quote:
|
Masina a revenit pe strazi de cateva zile
o sa revin cu niste poze sa vedeti starea actuala a masinii :-) |
super masina
|
Haidi bre, nu ne arati si noua ? :-P
|
Quote:
zilele astea iti fac o vizita:) doar sa mi spui cand ai timp eu sunt liber pana vineri dimineata :) |
Quote:
o sa pun maine niste poze :) sper sa reusesc sa schimb si rulmentu pe dreapta fata maine ca are probleme scartaie si trosneste ca dracu :oops: |
bun asa baga poze poze poze :lol: si da nu te juca cu rulmentu pe fata ca e chiar periculos :???: parerea mea eu am schimbat pe spate ieri ...
|
Quote:
|
Quote:
oricum ma gandesc de ceva timp la un traseu de inox :rolleyes2 |
9 Attachment(s)
si o poza cu interiorul negru :)
din lipsa de timp masina a fost cam neglijata perioada asta am in plan o capota noua, o masca cu bad boy, aripile sa vedem cand le oi gasi caut aceeasi culoare :-) |
5 Attachment(s)
inca vreo 2 poze :D
|
Frumushica masina...Nu cred ca am vazut-o prin BZ.
Parerea mea e ca mai bine lasai jantele asa cum erau ele. In caz ca vrei sa le reconditionezi total...oarecum profesional stiu eu in buzau pe unii care le fac in ce culoare vrei tu, chiar si cu buza rosie,sau alb fosforescent....200ron toate 4 jantele. |
frumos espero ai!!!!!tine-l tot asa ca e bine.un bad boy look i-ar prinde bine si niste xenoane...parerea mea.
|
man...tu esti din BZ....si eu nu stiu de tine?
cat despre masina...nu stiam de ea...cam seamana leit cu a mea:)) |
poate ne intalnim toti astia cu daewoo(4t) de prin buzau....zilele astea...eventual maine seara in parcar la GaleriaBuzau
YM: radu_dobrscu_0785 |
cu parere de rau...saptamana acesta masina va sta pe bara..no $ ptr asigurare..ii si ieftina rau...:???:
|
vin si eu la BZ daca e numai sa ma anuntati poate ne strangem mai multi. Tel. meu 0763.607 194 sau vb. pe forum
|
Quote:
ieri am venit in oras si voi fi pentru urmatoarele 2 saptamani va las pe voi sa aranjati intalnirea :D eu voi fi prezent si nerabdator sa va cunosc :) |
mc frumos:oops:
weekend`ul acesta,sper sa pot ajunge(samb/dum),vb pe mess detaliile;),sa nu stricam topicul`;) |
sal, am si eu o intrebare, vreau sa-mi pun o toba pe spate ca a ta sunt curios cum se aude si mai ales daca e zgomotoasa in interior la viteza nu vreau sa fac un drum de bucuresti si sa ma intorc cu dureri de cap.
|
De astazi masina intra la vanzare 1500e nici mai mult nici mai putin
masina se da cu tot ce e pe ea 0762106858 Upp! |
pffff si tu di masina,ce naiba mah,cand ma apuc si eo serios de treaba toata lumea schimba masina,in felul asta nu o sa mai am nikiun fel de avnt+ca e pacat la cata munca e pe masina ta si cat de frumoasa e,si dak te hotarasti sa dai jos ceva de pe ea dami un PM
|
ce ai patit man de o dai si tu???
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
sincer....eu mi`am intors modul de a gandi la 360`...acum daca as avea niste banuti..de la calibra..as opta ptr un tico..consum extrem de mic..decat sa merg pe jos..bag 20 lei gaz..si ma plimb toata ziua...8)
|
Quote:
|
salut baieti
in primul rand multumesc pentru aprecieri legat de motivul vanzarii :rolleyes2 cred ca se numeste adaptare domnilor avand in vedere vremurile o astfel de masina nu mai renteaza vreau o masina mai noua daca nu reusesc sa dau masina pana la jumatea lui decembrie cel tarziu probabil o sa o pastrez si voi continua proiectul :D desi nah ca orice masina se mai si strica, trebuie sa va spun ca de fiecare data cand ma urc la volan o fac cu zambetul pe buze sper sa fie si viitorul proprietar lafel de multumit :-) |
Quote:
Upp!!! |
Dap,spor la vanzare,am vazuto si eu pe viu in vara.Arata excelent si se aude si mai si,asa ca recomand.
|
Quote:
Upp!!! |
Salut
Rugaminte: motorizare de pe masina pe care o vinzi e de 1800cc,dar ce tip de motor e? E cel cu 8 valve?Si m-ar mai interesa consumul pe gpl . Intreb deoarece sunt interesat. |
Quote:
consum pe gpl la mers normal in jur de 12 in oras si 7.5 -8 in afara masina se vinde cu tot ce e pe ea si pretul e fix motorul are 8000 de km de cand a fost refacut complet :-) |
Bafta la vanzare,arata bine!
|
Quote:
|
pacat ca o vinzi o vazui de cateva ori prin buzau senzatie masina
|
Frumoasa masina si ingrijita:)pacat totusi ca o vinzi:(
|