![]() |
Re: Cursa Legala la Ploiesti credeti ca va fi vreodata???
Problema e ca ,se pare ca sponsori sunt, dar cine se duce sa vorbeasca acolo si cand? Vad ca sponsori ar fi, dar trebuie sa ia cineva initiativa si sa vorbeasca cu ei
|
Quote:
|
Da sponsori ar fi si cine sa vb ar fi numai sa se bage!!:rolleyes2
|
pai asta inseamna organizare..sa te duci sa vb..sa te agiti..nu sa stai pe forum sa rostesti niste nume..sa tocesti tastatura..hai sa va vad in miscare!!
move bitches!!! la produs cu voi!! ca eu sunt la servici! :) :P |
Quote:
|
oricum vor deveni. dac vor oragniza...
dar eu am exagerat..pt a sublinia ideea.. |
ai cam exagerat bogdan in postul anterior .....
eu unu am zis ca merg, dar de unu singur .... nu prea merge.hai unu cu masina, ca sa mergem usor ma intreba cineva la sala zilele trcute ... ca pt ce ne trb noua suma asta de bani, ei bine, pt salvare,pompieri,jandarmi,sonorizare,cupe,diplome. ... si alte cheltuieri |
..scuze daca am exagerat asa mult..ati inteles ideea..si asta era scopul sa atraga atentia..ca fie luat in serios.. ;)
|
yo cred k o sa fie .... k park zicea kraven k stie pe una care are ceva pile cu PSD-U ceva park sa vb Sebastian cu aia...
|
Eu sper sa vedem o cursa super bine organizata! voom vooom zbang zdrang
|
am citit si m-am minunat.......bag de seama ca nu se prea cunoaste mai nimic despre organizarea unei curse si dam din gura asa aiurea sa facem posturi....uitatziva la media noastra de varsta a comunitatzii care nu sare de 17-18 ani......nu am nimic cu nimeni,dar sa fim realisti....daca nu exista oameni cu interes real ptr organizare mai bine stam in banca noastra si nu ne mai dam rotunzi ca facem,ca dregem.....tng ai mai fost vreodata sa cautzi un sponsor ptr vreo activitate?stii ce implica asta?cat despre ''minorii minune'' care dau tot felul de ''idei'' care mai de care mai nastrusnice[ca sa nu folosesc un cv mai urat]eu zic sa va abtzinetzi....daca avetzi chef de caterinci avetzi discutzii diverse....cred ca topicul asta ar trebui tratat cu mai mult respect si din mai multe perspective....cu atitudinea asta din partea unora pot spune[cu mare durere]ca la ploiesti nu se vor organiza NICIODATA curse auto legale.....cel puztin nu de cineva din ploiesti,din grupul nostru,cred ca mai avem de mancat,unii dintre noi in primul rand sa faca 18 ani sa-si ia permisul,iar ceilaltzi care il au sa se mai maturizeze in gandire putzi ptr ca nu tot ce zboara se mananca.....mii de scuze daca am suparat pe cineva...respect
|
Quote:
cat de greu poate sa fie ... oricum dorinta este mare .. putzina mobilizare si din partea altora si eu zic ca putem face treaba. Daca nu s-o gasi, asta e ... dar macar plecam cu gandul impacat ca am incercat, ca am cautat .... Bine ai revenit pe forum, tazmanianule :D |
mda...la Ploiesti mai greu organizarea unei legale.. mereu autoritatile ne pun intr-o situatie dificila , ori ca este vb de locatie sau de acte niciodata nu se poate sau ceva nu este in de ajuns... ! asa ca degeaba ne lamentam ca nu rezolvam cine are pile la primarie de aici sa ridice mana !!
|
Asa ca tot ce-a ramas de facut aia facem
Calcam pedala, la ilegale ne tragem Mai luam si amenzi fiindca garda e geana Pe sosele suntem noi, la ilegale stam blana!!! ATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT! Respect pentru Coltu' de la Zoo Center, Sala Sporturilor si Drink-erii!!! Bine T@zule!!! |
Esti agitat:) .... U and Me 1 AM Rondul 2 la semafor ;) Tonight.
|
Primiti si un autobuz?:twisted: :lol:
|
``Sedinta`` se suspenda :)
|
vreau sa aflu si eu de meetingul acesta...
suprizele apar... |
Nu ma provocati baieti...
Iau MFT-ul si va mucific pe rand :lol: Aveti putzintica rabdare... CYD-ule, daca veneai aseara la 1 noaptea la semafor la rond... ma asteptai toata noaptea fiindca abia acum am vazut mesajul :lol: |
noroc ca am vazut amanarea de "sedinta":lol:
|
hai provocati/ma si pe mine.. dar nu la liniutze...
|
te provocam la consum urban :))
|
Stai linistit ca ne face zdrentze la consum urban...
|
exista si momente neplacute... ieri in Buc..dupa o ora de inaintat 5 km din aglomeratie..consum..... daaaa.. am batut record.. 12,5% ! zguramasii de aglomeratie..
|
Pai cam atat consuma si a mea in aceeasi situatie ( Bucuresti aglomeratie ) :) asa ca e remiza :))
|
Scuze de offtopic dar am fost si eu ieri in bucuresti cu autobuzu si pe 15 km media a fost de 18 asa ca nu va mai plangeti:evil:
|
ok..revenim la topic..ce facem cu cursa..?
|
O s-o facem anul asta sigur!!!
Trebuie!!! TNG ce facem man? La cine te-ai gandit sa mergem? |
{[( da )]}
|
La Primar direct :)
|
yo i`am mai zis lu tng cum sta tb!!dupa bac o sa vb cu cineva dintr`un anume partid...si sa vedem poate facem ceva!!...tb sta in felu` urmator:...yo am propus si o colaborare dintre` LR si acel partid...dar nu prea am vaz pe nimeni interesati....de luni inkolo(sper)...o sa avem tot timpu sa vb...liber...si o sa vb si cu respectivul contact al meu si vedem d`akolo cum sta tb!!
|
cand s/or baga si partidele in LR ..ma bag in politica... tre sa fie si alegeri aproape.. :) crezi ca vreun partid care se bazeaza pe voturile bosho si ale tzara vrea publicitate prin curse.. ?? cre'ca!
|
bogdane...deci am vb la modu` kt se poate de serios...knd o sa ne vdm face2face...o sa`ti zic despre ce e vb...asta dak nu te pune cineva la curent...cu toata tb!!
|
ok..astept sa ne vedem..dar sa nu bagati frate curent in mine..ca sufar cu inima... nu imi place electrica...mai bine ma puneti la un rezervor de motorina... si trag eu un furtunash pana la masinutza...
|
i`am zis fetei sa vina diseara pe kolt...sa vb...pe la 19-19:30!!!akuma sa vedem dak vine ...sa ne lamureask cu toata tb!!
|
|
deokmdata s-a amanat tb...am fost sa vb..dar nu era ...cine trebuia p`akolo!!din kte vad...discutia a deviat rau de tot...asha k n`o sa mai zic nik...nici aici, nici ...knd ne`om mai intalni...!!
knd oi vorbi cu respectivele persoane si vad k totushi` vor sa se implice sa fak ceva...atunci mai vorbim si gata!!...are si taz dreptate...si..nici yo n`am permis ...dar am peste 18 ani...nu k asta ar conta...dar chiar vreau sa ajut ... sa facem una bukta de cursa...pm...who knows!!!...mai vedem... |
Am vorbit azi cu cineva (nu conteaza numele) care a mai facut asa ceva .. si l-am rugat sa-mi explice si mie asa in mare cum sta treaba
Pentru organizare trebuie sa lucram ca o echipa .. e de alergat, ne trebuiesc bani in primul rand ... apoi trebuie sa avem ca suport de plecare o asociatie sportiva (ca persoana fizica sau juridica nu se poate) si apoi aprobari alea alea Ajungem la problema cu banii .... ne trebuiesc sponsori, ca bani din buzunar nu cred ca e disponibil careva sa dea Cam mai toti vreti o astfel de etapa, dar nemieni nu ajuta cu nimic , sau poate ca nu stie cu ce sa ajute :???: |
Asociatie sportiva insemnad ce?
De exemplu frate-meu are un club sportiv de arte martiale (full contact). Cum ar putea sa ne ajute el? |
ceva avand legatura cu domeniul auto ... cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning