![]() |
Re: E39 - M5
salut ... ma bag si eu un pic chiar daca sunt mai mic (de ani)
am vazut masina acum cateva zile pe la mall vitan (din mers) sincer sa zic parerea mea (inspiranduse alti care nu au vazuto live) ca nu este exagerata chiar deloc ... mai ales cu evazarile ... tinand cont ca are jantele spate cu o buza mare si ea foarte joaza iar drumurile din romania te obliga sa ajungi la asemenea situatii este perfect ... plus ca mie imi place sa iti ascunda un pic din balonul cauciucului ... dupa mine cam asa ar arata un e39 m5 de vis ... bafta in continuare cu masina ... sincer iar mai trebui un sistem audio de inalta calitate si aia e ... ps: poze cu motoru si interior se poate ? ... |
Quote:
Quote:
M-am gandit si nu renunt la buza, o sa imi iau niste buze mai mari si pt fata sa evazez si fata, iar spatele il refac cum e la asta mov Quote:
La capitolul muzica am sonorizare Nokia cu 2 subwoofere de fabrica, deocamdata e suficient |
Superba masina ! chiar nu am nimic de comentat , arata perfect !
Felicitari radu ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Se poate si cu 295 uri:))) |
ntz ntz, nu ai mila??? felicitari ai o masina superba ;)
|
imi place extraordinar de mult masina dar acelasi lucru de obiectat,pentru mine si gustu meu aripile spate sunt mult prea umflate,intradevar e parctic pentru ca te ajuta dar estetic este putin exagerat,in rest,superba si numai cuvinte de lauda felicitari8)
|
meserie ce face mister radu
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Succes! |
Quote:
|
am vazut o masina care semana cu ta ,sau cred ca erai chiar tu , vineri seara pe la romana , masina e alb acum cu evazrile alea pe spate?:D
|
Ar arata mai bine cu evazarile gen cum sunt pe cel de pe pagina 3, decat alea de pe cel mov. Alea de pe m5-ul mov parca sunt prea racing, in schimb masina ta arata mai fin parca :-P
Oricum tot respectul pentru cum arata masina in momentul asta! ;) |
Quote:
Quote:
P.S deci de 45 min ma uit pe pagini si tot nu imi vine sa cred ca ti-ai facut topic:lol:...ai patit tu ceva, sau a pus altcineva mana pe calculator :P bafta si....stii tu !!!!! ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
Mersi frumos |
frumoasa masina are farmec las-o asa :)si sa mergi mai incet pe autostrada stiu u :P:))
|
Quote:
|
Superb M5'u ! :shock:
Succes in continuare ! :D |
https://www.youtube.com/watch?v=ypOQrjT4p0o UITE CONCURENTA RADULE =)))))))))))))))))))))))
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
mda, masina de lautar alba cu roti mari :)))
|
Quote:
|
Felicitari pt aparitia in W H P :)
Hai cu pozele din pictorialul cu tipa:P |
Quote:
|
felicitari mister!:D
|
15 Attachment(s)
Bmw M5 si Andra BMW M5 si o bruneta. Radu TEA si Andra Dima. Motorsport si frumusete feminina. Genul de cocktail pe care l-ai putea savura in fiecare zi. Tinand cont si de faptul ca acest E39 nu mai are tangente cu semenii sai care circula in varianta "stock" imaginea de ansamblu nu poate decat sa devina mai interesanta |
Foarte frumos pictorialul ! Felicitari.
|
Felicitari Tea... o masina facuta cu mult gust si cu mare prestanta !
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Un singur cuvant ce poate descrie toata nebunia .. VIS !
|
Npc.Placerea a fost de partea mea.Felicitari ai o masina extraordinara.
|
Bun consum pt m5 !
|
Quote:
Quote:
|
cat sunt de frumoase! amandoua! un+pt..masina! bafta!;)
|
Quote:
ps: perfecte pozele ... da super bine fata pe langa masina ... |
Quote:
|
Felicitari!!! Jos palaria..nu se poate spune mai mult, cred ca e cel mai frumos care l-am vazut prin Romanica.
Arata superb tot, pe el, si se observa ca totul e pus la punct foarte atent. Dupa mine este E39 ideal, si cu evazarile spate, tot..asa mai fortos:De perfect..poate eu i-as fi vopsit jantele pe alb:D Bafta! Sa te bucuri de ea! |
Cel mai frumos e39 din RO !
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
sa nu uitam si de cel al lui Provenzano :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning