![]() |
Re: Golf 3 VR6
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu are nici un motors,il ridici cu mana pana la jumate si se ridica singur din telescoape normal ca la oricare altu
|
mirciuk se foloseste un actuator de inchidere care il pui si se intampla acelasi lucru ca si atunci cand apesi pe butonu portbagajului adica il deschide, dupa aceea il ridici cu mana si la fel il si inchizi dai cu el.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am schimbat ulei,filtre,frane si alte jante pe 16 9j fata si spate
|
Quote:
|
frumoasa masina...felicitari
in sfrasit vad si io o altfel de priza facuta in aripa,k parca toata lumea inebunise cu acele"3 liniute"una peste alta off topic......ai vandut jantele celelalte? bafta incontinuare...frumoasa masina |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am tantit-o de spate din reglabile sa stea cum trebe
|
Quote:
|
era oricum foarte frumoasa si dupa micile-marile modificari arata si mai bine.
P.S. sa nu schimbi stopurile ca sunt mortale :D |
5 Attachment(s)
Mersii baietii;)
Vreau sa imi i-au alte faruri si spoilere Faruri Dayline si spoiler fata model golf 5 Pareri...??? |
Sper ca glumesti :???:
|
bai fratiorul ce raq faci ma pana acum ai mers bine acum ne zici de dayline :)) bine naibi ca nai zis de angels :)) nu pune rahaturi dinalea pe ea ca da urat ce raq
poi cei golf audi sau bmw |
mie imi plac farurile,ar fi diferite de altele,+ din partea mea pt ele, in schimb cu spoilerele alea nu sunt prieten:-)
dc nu faci clean spoilerele? ca vad ca te pricepi la asta si zic eu ca ar da mult m-ai bine si ar fi mai putin costisitor:-) |
1 Attachment(s)
Ii un model nou de faruri si se potriveste cu spoileru,mie imi place combinatia,clean look am avut pe celalalt golf si nu ii ok sa ai chit,lipituri la spoilere k la gropile noastre pusca
Daca nu sa mai vazut asa ceva pe mk3 clar ca pare ciudat "ionutz_njd-poi cei golf audi sau bmw " cum sunt faruri model golf4,angeleyes care a aparut prima oara pe bmw sunt pe mk3,asa bine sunt si dayline care au aparut prima oara pe audi asa ca nu vad care ar fi tigania? Daca tie iti place old school look ,eu zic ca nu da bine pe un golf 3 nu e o masina patratoasa gen golf 2 |
nu-ti bate joc de ea . vopseste-i bandourile si las-o asa :)
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata farurile pe mk3
|
Groaznic !
|
de ce groazni ? nu vad care ar fi problema ... eu zic k arata chiar bine schimba mult din designul masinii si faza cu audi ..bmw pentru cei care au vw nu scrie cumva pe unele ornamente audi -vw ? asa ca nu vad care ar fi problema fiecare cu gustu lui :D ..felicitari pentru masina :D sa ai grija de ea:)
|
Corect,sa isi dea fiecare cu parerea,nu ii nici o suparare,multumesc;)
|
Quote:
|
Cred ca toti s-au obisnuit cu un anumit stil.... nu spun ca "stilul clean" e un stil gresit, si mie imi place, dar cu farurile... sunt impartit, pe deoparte cred ca nu ar da bine, pe de alta ar fi misto :D Spoilerele eu zic sa le faci tu daca zici ca te pricepi, nu da banii pe astea deja facute... lucreaza ceva frumos pe asta original al masinii. Bafta, sa vedem ce decizie iei, si cum iese.... :)
|
Quote:
E diferenta de 15 ani intre masini, deci nu prea pusca ideea ta cu designul masinii, si cu toate ca fac parte din grupul vag, totusi designul masinilor Audi difera de cel al masinilor VW. Si scrie mai citet.. aqyce mai bine iti iei replici de golf 4 si joy mode daca tot vrei negre. Parerea mea. |
mei unu imi plac farurile + la spoiler....nu prea mai gandestete la alt model .. un lat si umflat i`ar sta bine :d careva niste jannte de 14"?
|
Shadow Crew Drag v6
- GSL vs MTZ - https://www.youtube.com/watch?v=r1ygzSppdMk - GSL vs MTZ , ZOZ vs Merk - https://www.youtube.com/watch?v=9x2ADR9h6t0 |
Oh my fu**ing God, ce frumos pleaca...:bunch: Ai o masina superba.;) (mai ales motorizarea). Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! :-)
|
Quote:
|
man eu zic sa o lasi asa cu este...fara şpoilere dalea:D
pareea mea:D |
2 Attachment(s)
Mi-am achizitionat niste jante Brock b1 16" 9j fata,spate
Trebuie sa astept flansele si prezoanele k imi freaca spitele in etrier pe fata,alte aripi pt. ca sunt un pic coapte de la bandouri cun sa strans apa si roluite (umflate) Flanse de 12mm fata,17mm spate k sa fie ce trebe' Un clip cu ele k sa vad cum dau pe masina de proba cu flansa pe fata https://www.youtube.com/watch?v=CWyaZVHE1e0 |
:P belea brockuri....bafta !
|
3 Attachment(s)
Masina a fost in service,s-au schimbat
-bucse fata,spate,bielete antiruliu -flanse telescoape (palarii) -niste furtune si racoarde de apa k erau cam obosite -distantiere 12mm fata , 17mm spate Am primit in sfarsit prezoanele si am aruncat jantele pe masina Pe viitor o sa umflu aripile si un pic de tranteala din reglabila V6 sound & burnout - https://www.youtube.com/watch?v=HbyUXPkYsU4 - https://www.youtube.com/watch?v=DzEf7l7sZGY |
frumoasa masina...succes...si frumoase video bafta
|
Bravo :D ...arata bine jantele pe masina..
|
Quote:
|
Salut am si eu o curiozitate cat iti consuma in oras normal / in oras dat la ea?
|
Quote:
-normal 13 -agresiv 17+ In afara -cel mai putin am scos 8.6 mers 90-100km/h -consum de 17.5 la 240km/h constant 12min pe autobanda |
1 Attachment(s)
Mi-am comandat
-alte 4 distantiere cu buza de centrare,pt ca astea bat la peste 160km/h k nu au buza de centrare -serpi exhaust OBX ajung in vreo saptamana,k nu era pe stock |
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning