![]() |
Re: Renault Symbol 1.4 FTW
arcurile sunt de la VMAXX, coboara 60/60 le am luat acum 3 ani de noi 168eur+trasnport, am mers si cu amortizoare stock, insa acum merg cu amortizoarele stoc scurtate si intarite.Suspensia este de vanzare daca te intereseaza deoarece este pe vine reglabila !!!
|
Lasa'mi pm cu pretu doar la arcuri poate le iau eu dupa sarbatori daca nu le dai , sau acum daca imi ajung banii de la o combinatie , mersi
|
ai PM !!!
|
nu primesc mesajele private , nu stiu ce are , spune te rog pretul aici daca vrei
|
deci:
5 jante fara anvelope cu inele de centrare 1400 ron(le gasesti la 1400 insa doar 4 buc) 4 anvelope toyo t1r 800 ron(e cam 320buc/nou) au dot 2011 si max 3000km rulaj pachet jante + anvelope 2000ron. astept si o contraoferta din partea ta |
noi vorbisem de suspensie :d , adica pe mine m`ar fi interesat doar pretu la cele 4 arcuri , 60/60
|
:))) da scuze, vbsem cu altcineva de roti =))
suspensia....650 arcuri + amortizoare.Ideea e ca amortizoarele sunt facute special pt aceste arcuri si nu se pot folosi in alta componenta. |
deci sa inteleg ca nu o descompletezi ?
|
nu o descompletez pt ca ar trebui sa arunc amortizoarele si e pacat de ele.iti dau 4 amortizoare in 200 lei.Oriunde ai cauta nu gasesti arcuri sub 300ron si alea niste petarde.Pana la urma VMAXX sunt consacrati in domeniu si au lucruri de ft buna calitate.
|
maaaaa n-ai zis ca facem noi schimbu vietii? :rolleyes2
|
nu ti am spus ca facem 100%.oricum prioritate are alba.ti am zis de la bun inceput
|
SALUT! frumoasa masina ! zi mi si mie te rog care sunt costurile ptr xenoanele tale si ptr ledurile din bord? daca poti sa imi dai un sfat , marca model ce ar fi mai bun? am un symbol din 2006. 1.5 dci
MS si bafta in continuare |
multumesc :)
eu la xenon am renuntat de peste 2 ani:)Daca vrei totusi xenon iti recomand farurile de pe varianta RS cu lupe.Sunt mult mai ok. Iar la partea de leduri, depinde cat si cum gasesti.In jur de 200ron toata masina |
in ce stadiu mai e masina?
|
in 2 luni maxim iese pe strada din nou.ramane in stadiul de simplu si bun gust(parerea mea), fara fibra si alte aspecte exterioare.
|
dar poate o faci speciala la alte aspecte:)... frumoasa masina azi e prima zi cand am intrat pe topicul tau si l-am citit post cu post. frumoasa masina. ar fi o idee sa pui f7p-ul pe ea...eu am avut ocazia sa iau o coaja de clio sedane cu 20 de mil tot pt ai pune f7r-ul pe ea, dar am renuntat in ideea ca cine stie cat de munca este...in fine...mult succes cu masina:)
|
zi`mi si mie te rog cum ai facut decupajul pentru toba? cu ce ai taiat? doar ai taiat si ai lasat asa? ai finisat cumva?
|
trasat cu un compas, decupat cu cutterul la cald, finisat cu bormasina cu piatra abraziva la final.
|
blanita masina ! bafta in continuare
|
10 Attachment(s)
niste mici lucruri aduse in plus.
|
Quote:
|
wtf .. ce era pe jos in penultima poza =)))
|
3 Attachment(s)
work in progress
|
3 Attachment(s)
si cam gata cu treaba cu evazarea aripilor pe spate
|
mai bine ii puneai pasaje de logan =))..te-am bagat la cheltuieli
|