Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Tunning :P .. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/195050-e36-tunning.html)

road_runner 22-06-10 21:03

Re: E36 - Tunning :P ..

Asta-i linia pe care ar trebui sa mergi... Cat mai originala, cat mai joasa ca se poarta acum la noi, desi drumurile sunt cum sunt... In rest daca ai nevoie de sfaturi suntem aici (noi echipa de interventie) cu replici acide sau sfaturi bune...
Pana la urma cred ca o sa o duci p calea cea dreapta!
Multa bafta si scuze daca primul meu post meu te-a deranjat intr-un fel sau altul! :peace:

DEVIL's Style 22-06-10 23:17

Draguta masina dar , scapa de jantele alea ! Farurile sunt si ele dragute dar nu stiu cat de eficiente sunt ele pe timp de noapte [ cel putin pe halogen , au eficienta aproape zero , ca de astea am avut si eu pe fostul meu 318 i ] , in rest cum au zis si baietii ! un look cat mai original e de ajuns , niste jante decente si sa o pui la punct mecanic , ca orice masina degeaba arata bine daca nu e in mintile ei ! multi kilometri fara incidente !

PS : ce ai tu acolo in consola e aer conditionat manual , nicidecum dublu climatronic !

jakal 23-06-10 14:10

Quote:

Originally Posted by Masy (Post 3457981)
Nu o inscriu la bulgari si nici in Romania..O tin pana ma plictisesc de ea.Actele le am pana in 2012.

sint destul de riscante nr alea...greu de crezut ca sint pina in 2012....

JimGod 30-06-10 03:09

Daca vedeam masina asta acum 10ani cand a aparut jocul NFS cred ca aplaudam cu totii si spuneam ca e preparata si e de curse...dar lumea se schimba.
Primul lucru care ar trebui sa-l faci ar fi sa ii schimbi bara fata,la urma balamalele LDS cu unele normale OEM.jantele nu-i bai...alea le poti da la schimb in timp pe unele pe 16-17 oem,bara spate vad ca seamana a Rieger tuning...daca vrei laso ca e ok cat de cat.
Nu mai demoralizati omul.poate a dat si ultimu ban din casa pe masina.daca lui ii place,gusturile nu se discuta!Ficare om cu pasaricile lui si cu nebuniile lui.corect?

Nicht_Fur_Kinder 18-07-10 14:35

Frumoasa pisicuta ta!Daca e sa vorbim despre tuning cred ca mai mult de atat nu se mai poate face.Dar atata timp cat vorbim de ce inseamna un BMW cu adevarat, asta inseamna sa aduci mici retusuri masinii.Nu vreau sa par rautacios cu tine dar intr-adevar sprinter are un BMW de invidiat.Am urmarit thread-ul lui si pot spune ca masina arata demential de frumos si de bine!Cu timpul, cu ajutorul celor de aici, de pe forum, iti vei schimba in timp parerea despre adevaratul tuning la un BMW!Incepe cu pachetul si jantele si eu unul garantez pentru zambetul tau cand vei vedea cum arata.In rest, atata timp cat sub capota ai un 2.5 si ai sa ai grija de el, ai cu ce te mandri.

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning