Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - MOM (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/195049-e30-mom.html)

Cipilica 15-03-11 08:31

Re: E30 - MOM

Multa bafta man. Ursul arata f bine, merita o inmatriculare.
Poate reusesti tu sa creezi precedentul sa deschizi o portita pentru mai multi.
Numai asa vom reusi sa aducem ursi in RO in stare cat mai buna.

db_freak 25-03-11 19:31

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 4170758)
Multa bafta man. Ursul arata f bine, merita o inmatriculare.
Poate reusesti tu sa creezi precedentul sa deschizi o portita pentru mai multi.
Numai asa vom reusi sa aducem ursi in RO in stare cat mai buna.

de inmatriculat se poate inmatricula orice masina , eu am procesul la sfarsitul lui iunie , si atunci sper sa ii scot numerele , procesul e platit acum pot sa ma gandesc la jante si la o suspensie ...

ce trebuie sa faci sa scapi de taxa :

incepi ca orice om normal ... mergi la rar faci autentificarea , iti platesti toate taxele si faci dosarul complet dar fara dovada platii taxei de prima inmatrculare , dupa care se ace o cerere la serviciul de inmatrculari de care apartii ( domnule comandant sub semnatul ... rog a-mi inmatricula vehicilul marca ... tipul ... seria de sasiu ... fara plata taxei de prima inmatriculare ) mergi si o depui la inmatriculari , si vei primi acasa un refuz la care ii faci o copie si mai faci un dosar in care trebuie sa ai :

- refuzul
- copie dupa actele de germania sa zicem
- copie dupa traducerile legaizate
- copie dupa cartea de ro si autentificare

si mergi frumos cu ele la un avocat daca stii de vreunul care se ocupa cu asta sau unul care e chiar avocat nu doar in acte vb cu el ii spui ce vrei sa faci , si el iti deschide judecata ... si de aici .. multa bafta ... astept si eu procesul ...

mare grija la avocatii la care apelati , nu toti pot face asta ...

alexandru320 25-03-11 20:25

mult succes cu procesul ..:idea:
anul asta si eu incep unul 8)
pt un urs coupe, deocamdata il caut:arrow:

rares22 29-03-11 18:30

frumos ursul tau sa ai bafta la proces cam 90% au castigat .spor la treaba cu el in continuare

monstruln 29-03-11 21:48

ai cu ursu sa ai bafta cu el:!:

grigore89 30-03-11 09:09

Quote:

Originally Posted by db_freak (Post 4199956)
de inmatriculat se poate inmatricula orice masina , eu am procesul la sfarsitul lui iunie , si atunci sper sa ii scot numerele , procesul e platit acum pot sa ma gandesc la jante si la o suspensie ...

ce trebuie sa faci sa scapi de taxa :

incepi ca orice om normal ... mergi la rar faci autentificarea , iti platesti toate taxele si faci dosarul complet dar fara dovada platii taxei de prima inmatrculare , dupa care se ace o cerere la serviciul de inmatrculari de care apartii ( domnule comandant sub semnatul ... rog a-mi inmatricula vehicilul marca ... tipul ... seria de sasiu ... fara plata taxei de prima inmatriculare ) mergi si o depui la inmatriculari , si vei primi acasa un refuz la care ii faci o copie si mai faci un dosar in care trebuie sa ai :

- refuzul
- copie dupa actele de germania sa zicem
- copie dupa traducerile legaizate
- copie dupa cartea de ro si autentificare

si mergi frumos cu ele la un avocat daca stii de vreunul care se ocupa cu asta sau unul care e chiar avocat nu doar in acte vb cu el ii spui ce vrei sa faci , si el iti deschide judecata ... si de aici .. multa bafta ... astept si eu procesul ...

mare grija la avocatii la care apelati , nu toti pot face asta ...

frumoasa masina :D si eu sunt cam in aceeasi situatie dar la mine e putin mai complicat , ursul meu e inm in bg si m-ar cam bate gandul sa il inmatriculez in ro dar la mine este o problema , in acte este trecut 316 cu motor de 1.6 dar acum are pe el un 2.0 12v . eu ma gandeam la o varianta cu recarosarea , sa mai cumpar un urs inm in ro avariat si sa trec seriile de pe masina mea pe actele masinii inm in ro. as incerca si eu faza cu procesul dar mi-e cam frica sa nu pierd si dupaia sa ma trezesc ca am mai si radiat-o degeaba de la bg . mai am asigurare si itp pana in noiembrie 2011 dupaia trebuie sa fac ceva , ori sa ma duc la bulgari sa ii fac itp-ul si asigurarea ori sa o trec pe ro dar eu as vrea sa o trec pe ro . poti sa imi tr un pm referitor la cat te-au dus costurile cu deschisul dosarului de judecata si ce anume mai trebuie :D frumoasa masina , imi place sa ai grija de ea si sa auzim de tuning in continuare :D

db_freak 31-05-11 11:08

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4212004)
frumoasa masina :D si eu sunt cam in aceeasi situatie dar la mine e putin mai complicat , ursul meu e inm in bg si m-ar cam bate gandul sa il inmatriculez in ro dar la mine este o problema , in acte este trecut 316 cu motor de 1.6 dar acum are pe el un 2.0 12v . eu ma gandeam la o varianta cu recarosarea , sa mai cumpar un urs inm in ro avariat si sa trec seriile de pe masina mea pe actele masinii inm in ro. as incerca si eu faza cu procesul dar mi-e cam frica sa nu pierd si dupaia sa ma trezesc ca am mai si radiat-o degeaba de la bg . mai am asigurare si itp pana in noiembrie 2011 dupaia trebuie sa fac ceva , ori sa ma duc la bulgari sa ii fac itp-ul si asigurarea ori sa o trec pe ro dar eu as vrea sa o trec pe ro . poti sa imi tr un pm referitor la cat te-au dus costurile cu deschisul dosarului de judecata si ce anume mai trebuie :D frumoasa masina , imi place sa ai grija de ea si sa auzim de tuning in continuare :D

Pai iti zic direct , avocatul iti ia 10 % din taxa deobicei ursii avand o taxa enorma , al meu are 1268 E sau ceva de genu , am neg. cu avocatul la o suma mai modica , Rar-ul m-a ajuns vreo 1400 de lei , ca nu are nr de omologare si trebuie sa platesti 450 de lei in plus , un mare cKT , nu trebuie sa iti radiezi masina ca sa o inscrii la noi , iti poti face actele linistit si cand castigi procesul termini tot si le pui pe cele de RO !

Mai Sunt 22 de zile !!!!!!!!!

db_freak 07-06-11 23:56

4 Attachment(s)
Mai sunt 2 saptamani si inmatriculez masina , teoretic ... Azi mi-am luat punte cu discuri , este in curs de restaurare si infrumusetare , curatata si terosonata , maine imi vin toate bucsile sa stiu ca nu mai am treaba cu spatele ... ne pregatim pentru E30 meeting de la Darste :)

JD_RFTR 08-06-11 22:18

felicitari pentru masina! si eu azi m-am rugat de cineva sa imi trimita puntea prin curier dar vrea avans ceea ce nu imi da incredere, ma gandesc ca o fi avind ceva puntea de vrea avans sa se asigure ca o cumpar :( de interes cit ai dat pe a ta, adica pe puntea cu discuri?

am vazut in poza mica de la semnatura un eleron mic pe portbagaj, e al tau sau nu? ca eu am unul de vinzare, e si albastru doar ca oricum trebuie refacut.

db_freak 08-06-11 23:16

Quote:

Originally Posted by JD_RFTR (Post 4384177)
felicitari pentru masina! si eu azi m-am rugat de cineva sa imi trimita puntea prin curier dar vrea avans ceea ce nu imi da incredere, ma gandesc ca o fi avind ceva puntea de vrea avans sa se asigure ca o cumpar :( de interes cit ai dat pe a ta, adica pe puntea cu discuri?

am vazut in poza mica de la semnatura un eleron mic pe portbagaj, e al tau sau nu? ca eu am unul de vinzare, e si albastru doar ca oricum trebuie refacut.

e al meu eleronu , numai jantele nu mai sunt c le-am vandut sa imi platesc avcatul ... puntea a fost 500 lei ...

db_freak 12-06-11 11:01

8 Attachment(s)
se lucreaza intens ...

JD_RFTR 12-06-11 11:23

am observat ca si tu ai cablurile de frina taiate/rupte la bratele cu disc, daca e asa ce solutie ai abordat? ai altele noi sau merg si cele de la tambur? astept si eu o punte sa ajunga la mine si are conductele de frina si cablurile frina de miina rupte.

Cataaa_ 12-06-11 12:50

Quote:

Originally Posted by JD_RFTR (Post 4391473)
am observat ca si tu ai cablurile de frina taiate/rupte la bratele cu disc, daca e asa ce solutie ai abordat? ai altele noi sau merg si cele de la tambur? astept si eu o punte sa ajunga la mine si are conductele de frina si cablurile frina de miina rupte.

Trebuie schimbate si cablurile , sunt putin diferite cele pentru punte cu discuri . Conductele sunt aceleasi .

db_freak 14-06-11 23:29

Cablurile nu se potrivesc , trebuie altele ... conductele le-am facut eu ... azi am comandat discuri noi , rulmenti ... am placutele noi si am schimbat toate bucsile ... ceva "flori " de rugina dar s-au rezolvat ... teoretic trebuie sa fie brici spatele

... am o mare problema care ma dispera in aripa din dreapta sparte e un bazin care cred ca e pentru condensarea gazelor din rezervor , l-a mai anulat cineva , exista riscuri , adica pe vremurile astea o sa vizitez destul de des pompa si sigur nu o sa am plinul la masina facut foarte mult timp ...

db_freak 19-06-11 02:49

1 Attachment(s)
a zis cineva zimmermann?

db_freak 24-06-11 23:37

4 Attachment(s)
VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AM CASTIGAT PROCESUL .... URMEAZA BV 87 MOM :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

AsToR 25-06-11 03:31

Felicitari! Acum spor la treaba sa te poti bucura de ea cat mai repede!

db_freak 24-10-11 22:55

3 Attachment(s)
si cel mai important lucru care l-am pus pe masina :twisted::twisted::twisted:
dupa o umblatura care parea ca nu se sfarseste am terminat ...

cauciucurixxl 25-10-11 01:17

felicitari
sa ai noroc de el

db_freak 07-02-12 21:15

5 Attachment(s)
Am gadilat motorul saptamana trecuta , a primit o revizie destul de sanatoasa zic eu ::D

Distributie , pompa apa , curele accesorii , termostat , capac delco , pipa , fise , antigel , ulei , filtre ... mai am garnitura de la capac si un oring nenorocit de la epurator tot musteste pe acolo , am luat si garniturile de la admisie sa fie totul brici ...

Pierd lichid de servo la greu rezolv vreo treaba cu kitt-ul de reparatie pentru caseta de directie?
merita sa pun caseta de E36? (am tot auzit povesti)

rares22 07-02-12 21:26

cat au fost pipeta capacu si pompa si curele?

db_freak 07-02-12 21:39

Quote:

Originally Posted by rares22 (Post 4869675)
cat au fost pipeta capacu si pompa si curele?

Capacul 498
Pipa 94
Curea distrib 60
Curelele transmisie 42
Pompa apa 151
Rola Distrib 148
993 lei

11alex 07-02-12 22:14

Quote:

Originally Posted by db_freak (Post 4869651)
Pierd lichid de servo la greu rezolv vreo treaba cu kitt-ul de reparatie pentru caseta de directie?
merita sa pun caseta de E36? (am tot auzit povesti)

daca nu necesita reparatie cea de e36 merita, iti reduce de la 4 ture lock-lock la 3 ture

crysty.bobok 13-02-12 22:43

Joi seară pe la ora 18.00-19.00 în parcare la eliana, ți-am lăsat loc să ieși din parcare nu te confund nu ?!

db_freak 14-02-12 08:38

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4879915)
Joi seară pe la ora 18.00-19.00 în parcare la eliana, ți-am lăsat loc să ieși din parcare nu te confund nu ?!

Eu stiu , alta cu MOM nu mai e in BV

db_freak 22-04-12 10:56

7 Attachment(s)
a venit timpul sa ma scap de jantele de iarna .... asa ca /....

mai am de dat vopseaua si de polisat buzele , nu gasesc suruburi de plastic pentru keskin kt1 vreo idee?

rares22 22-04-12 10:59

cu ce polis polisezi buza 3m cumva?

db_freak 22-04-12 11:10

sidol se numeste pasta

rares22 22-04-12 11:14

se gaseste in comert ?ca am si eu niste bbs si m-am apucat sa polisez buza dar cu 3m si nu iese oglinda cum vreau eu:x

crysty.bobok 22-04-12 14:50

2 Attachment(s)
O idee...

db_freak 23-04-12 09:48

1 Attachment(s)
sidol-ul l-am cumparat din italia , da luciu jantei dar trebuie insistat cu 1000 si 2000 foarte mult sa nu ramana urme de smirghel , cred ca se gaseste si la noi ...

asa ramane janta dupa sidol

mersi de idee janta va fii alba la final ...

db_freak 20-05-12 10:51

4 Attachment(s)
si produsul aproape finit pentru ursulet!

suruburi nu gasesc !

meciu02 20-05-12 13:09

salut , imi zici te rog cat iti consuma ursu??? dar real daca esti amabil , ms mult

alexxpassat2003 20-05-12 16:52

au iesit frumoase rau jantele:shock: bafta cu ursanu:D

db_freak 21-05-12 11:12

consuma cam 9 12

meciu02 21-05-12 11:15

Quote:

Originally Posted by db_freak (Post 5032356)
consuma cam 9 12

ms mult

b08ygs 26-05-12 21:33

Am vazut ca una din jante avea o bucata din buza lipsa, ai sudato acolo? Se vad urme dupa polish?

Au iesit ca noi jantele:D

kitz` 27-05-12 08:37

frumoas au iesit jantele sunt superbe:D

db_freak 27-05-12 11:24

mai am inca de polisat la jante , sper sa nu se vada sudura .. e mult de munca ...

cj19cnc 27-05-12 14:23

Quote:

Originally Posted by meciu02 (Post 5032358)
ms mult

Meciule nush ce ii cu tine dar u esthi obsedat cu consumu jur......hai sa`ti vand o instalatie de gaz si nu mai ai griji...

All times are GMT +2. The time now is 23:05.

- Copyright 2026 4Tuning