![]() |
Re: Ce sa fac??
Ai in cap doar NeFeSe-uri...
ps : Se formeaza inca un racer!! :lol::lol::lol: |
mareo ...daca nu ai nimic constructiv de zis ....poti sa zci pe alte topicuri . nefese ...zi ca nu te-ai jucat niciodata ...ai 18ani si esti zmeu ....esti mai rau ca el
|
Toti ne-am jucat odata si odata NFS,dar la 17 ani cred ca ar trebui sa iti revii din joc si sa gandesti mai logic putin,la el e cam grav,nu ma pun acuma sa citez din posturiile lui,ca doar le-ai citit si tu.
|
Nu cred ca asta vroia mareo sa evidentieze, pentru ca nu cred ca exista cineva pe forumul acesta sa nu fi jucat vreun NFS vreodata. Doar ca majoritatea care nu avem carnet constientizam faptul ca totusi, daca trebuie sa astepti pana la 18 ani, astepti pana atunci.
Treaba cu kartingul e chiar ok, si mie mi-ar place asa ceva(fac si eu 17 ani peste putin timp), dar in Oradea mai slab asa ceva, chiar deloc. Dar de la karting pana la M3 E46 la 18 ani...e mult, prea mult. Iar pana la "m-am obisnuit cu ideea ca as putea da intr-un copac"...nebunie, parerea mea. :rolleyes2. O alta solutie ar fi sa-l rogi pe tatal tau sa mai mergeti in poligon, ceva. P.S: Din cate stiu, era un baiat pe forum, Octavian, pe la sectiunea "manga" bantuia mai demult, care nu avea 18 ani dar concura pe o Corsa B la slalom paralel. Cauta-l si informeaza-te ;) Multa bafta |
Quote:
Intreaba-l pe baiat detalii si macar incearca. |
Quote:
Daca urmaresti topicul in care se vorbesc tot felul de copilasi care "fura" masinile parintilor sa se plimbe pe strazi, ai sa observi ca situatia este alarmanta pentru tara asta. Presupunand ca 15% din tot ce spun acolo este adevarat, avem o problema serioasa. Daca un individ din asta, mic, fura masina parintilor sa te trosneste pe strada... ai cam belit-o: nu te poti folosi nici de asigurarea lui, o sa primesti banii pe reparatii poimarti... sau mai grav... te poate omori un taca din asta care nu stie sa "citeasca" semnele de circulatie. Si sa te gandesti la "reising" si la alergari, bolizi de sute de cai, imediat dupa ce se trage in tipla cartonul ala roz... e si mai grav. Eu sunt ferm convins ca toti parintii care iau copiilor masini de sute de cai, imediat dupa ce si-au luat permisele, au o problema la mansarda. Si tu, si eu, si toata lumea de pe forumul asta ar uita de "responsabilitate" in trafic, ni s-ar face coaele cat Casa Poporului si ne-am face colac (sau acordeon, cum vrei tu) pe un stalp din 2 motive: smecherie si lipsa de experienta. Cate stiri la ora 5 ai vazut cu pustani de bani gata, cu BMW-u' cadou de la mamica si taticu', facuti praf pe drumuri judetene, avand inca lamaile in geam? Ce crezi ca aveau in cap cei de la volan? |
nu zic ca nu ai dreptate .....dar nici chiar asa frate ......gata a vazut omul ca e loc de aruncat cu noroi ce a zis....hop si eu .....clar , gandirea lui legolas e putin deviata , dar daca vine unu si zice ....bahhh reisare , bahh nefeseule ....crezi ca il ajuta cu ceva ?,,,,,deaia am zis ..pt ca sunt satul de pustii astia care merg asa cu multimea ( si e plin forumul asta )....ai ceva de zis ( constructiv ) , vrei sa ajuti ? posteaza .....dac nu ...lasai pe ceilalti ...nu ti se pare corect ?
|
Putin deviata gandirea lui? eu am impresia ca are probleme destul de grave,daca la 16 ani,nu poate sa doarma noaptea din cauza curselor.
Insist cu faza "se formeaza un racer" : azi nu doarme noaptea,peste un an - doi primeste masina de la parinti,si cu nebunia ce o are acuma in cap,da in primul copac,sau mai grav in unul dintre noi/voi. Iar atunci ce o sa ai de zis ? La astfel de probleme raspunul nu il gasesti pe un forum de tuning,ci la un pshiholog!! |
Quote:
|
RIcKO merci mult ca mi-ai luat apararea...si multumesc si celorlalti pentru critici...la urma urmei fiecare sut e un pas in fata...cat despre ce am citit...multe sunt aberatii! Am specificat ce masina mi-as dori...nu am spus ca o sa mi-o permit...si de parinti nici nu vine vorba...clar nu mi-ar lua un m3...
si exagerati cand e vorba de "catarat" cu masina in copaci, la urma urmei a murit el Ayrton Senna in accident de masina...si poti sa mori in 1000 de moduri...macar daca e sa mori sa mori facand ce iti place... as mai zice cateva dar acum am ajuns acasa dupa o scurta vacanta si sunt rupt de oboseala... PS:ricko ce ai zis in ultimul post...parca mi-ai spus visul... |
Am avut rabdare sa citesc tot topicul si am inteles asa:
Avem un pusti <17 ani, care are multi prieteni "reisari"... sau poate(cum spunea cineva mai sus) e doar pustiul care cumpara suc si seminte pt baietii mari, sau care da de 6 cand vine garda... Acest pusti, frustrat de faptul ca e prea mic ca sa aiba dreptul legal sa conduca, si implicit, sa participe alaturi de tovarasii lui la curse, a adunat in el o sete nebuneasca de a se face remarcat, de a fii si el cineva in grupul sau.:nervious: Adolescentii sunt foarte influentabili de grupul in care activeaza. Daca prietenii lui mai mari se dau smecheri si merg noaptea la curse, HOP! "asta trebuie sa fac si eu!". :yikes: - Crede-ma ca daca baietii astia nu iti impartasesc gandurile cu privire la curse la 17 ani, furat masina parintilor, infipt in gard si altele nu inseamna ca ei NU IMPARTASESC PASIUNEA pentru AUTOMOBILISM... ci sunt exemplu pe care TU trebuie sa-l urmezi! sunt baieti temperati, care au pus rationamentul inainte de adrenalina!! Si eu merg la curse cu prietenii mei de la 17 ani, am 23 acum si inca nu mi-a iesit setea asta din sange, insa mi-am asteptat timpul sa obtin permisul si sa-mi cumpar o masina, si uite ca dupa atatia ani nu am pierdut nimic, ci am invatat sa conduc! A conduce nu inseamna sa schimbi viteze si sa corelezi pedale... orice fraier invata asta! Ce-nseamna sa CONDUCI o sa realizezi dupa ani si km de experienta.... - Ai spus ca vrei o masina din banii tai... nu o sa te intreb de unde faci TU bani, ca nu sunt de la Fisc,insa nu cred ca din impartit de pliante ;). Tot de la parinti vin si banii aia pe care ii pui tu deoparte... Spui ca vrei o masina pentru 5 ani.... dar in acelasi timp povestesti cum omori masina parintilor cu frana de mana si plecari in 6000 de ture. In stilul asta nu faci decat sa fwti o masina, nicidecum sa-ti satisfaci setea de adrenalina intr-un mod constructiv. Intr-un astfel de regim, viitoarei tale masini nu ii dau mai mult de 1 an de viata pe mainile tale.:zombie: Si sa stii ca nu e o lauda sa omori masina aiurea ;) si nu te face mai smecher. - Ce vezi la prietenii tai si prin jocurile pe calculator, iti GARANTEZ ca nu e la fel de simplu cum pare. Daca vrei niste sfaturi, cred eu, constructive, asculta ce au spus baietii. Sunt sigura ca tatal tau(sau un prieten apropiat) si-ar putea face timp sa te duca intr-un poligon sa te invete sa conduci civilizat (in primul rand), sa faci o parcare, etc. E normal ca daca pe tine nu te ajuta nimeni sa inveti, atunci cand prinzi o masina nu stii decat sa o omori. Ia-o usor, pune inainte prioritatile specifice varstei, iar daca vrei sa faci ceva pentru a trece mai usor vremea pana cand obtii permisul, roaga-ti parintii sa te ajute sa-ti iei o masina la vreo 2000 de euro... la care sa mesteresti si pe care sa o pregatesti in tot timpul asta. Desfacand o masina intelegi cum functioneaza, mai schimbi o piesa, etc, o mai scoti in probe cateva sute de metri... Intre timp mai inveti si cate ceva din cartea aia galbena... si uite asa se face anu`, iti iei permisul si poti iesi cu o masina pe care deja o cunosti si fara acea sete nebuneasca s-o omori, pentru ca esti deja obisnuit cu ea. Mult succes! |
cam asa e claudia....dar daca merg destul de rar(1-2 ori pe saptamana) si atunci maxim 6km...parca nu ma mai gandesc la parcari etc...prind drum liber si incep sa uit sa merg linisti...decat cu masina lu tata merg incet si fac intoarceri, parcari etc ca e hidramata si nu pot sa fac mare lucru cu ea...
|
foarte bine ce spune claudia
......dar elf nu il baga pe ayrton senna in acelasi $%^ acolo e vorba despre o cu totul alta poveste o asa comparatie nu isi are rostu |
mihai zau ca nu inteleg...pana la urma unde vrei sa ajungi?
|
bai baiatule tu il bagi pe ayrton senna pe aceeasi felie cu tine
nu iti suna umpic ciudat? PS:nu era o masina,ci un monopost |
Quote:
|
si uite asa am mai pierdut inca 15 minute sa citesc inca un thread cretin:)) dar nu regret..m-am distrat copios:))
ce rau o sa fie cand o sa faci scoala de soferi si te dai cu capu de asfalt cand vezi ca si fabia aia pe care faci e prea puternica pt tine ...dar visam M3 . .. plecari grave...iauzi frana de mana ...dar ..dau pariu ca nu stii semnele de circulatie ..dar noi suntem reisari .. grav frate ..grav..sper sa nu ne intalnim in trafic ! apropo: cu 5500 lei am vandut un tico ;) stiu ca nu se compara cu M3 , dar e ok ! |
e bun thread-ul asta la divertisment. se incadreaza. M3 ala la 7000 de l-ai vzt tu, are adresa de state. ca sa il iei, tu trimiti aia 7000 intr-un cont, si el ti-l pune intr-un container si il trimite in romania. daca vrei, am si eu unu de vanzare, si mai ieftin: 5000e, de criza. si nu 50.000km ca ala, ca e uzat deja, io ti-l dau la 10.000km, doar rodat. :)
|
nu inteleg de ce va tot referti la m3....am zis ca asta mi-as dori nu am spus ca o sa il iau...poate nu o sa am bani nici de tico...si in legatura cu frana de mana si etc...voi nu ati incercat niciodata?si stati voi linistiti ca nu am pus viata nimanui in pericol...
PS:la urma urmei o viata aveam... si chiar nu ma interesa parerea voastra despre mine...am vrut sa aflu doar ce se poate face, acum cine a vrut sa imi raspunda si chiar a inteles a facuto...restu...ati luato ca pe o gluma... |
E usor sa vorbiti dupa ce aveti carnetu de sofer in mana , cand deja v-ati plictisit de volan si etc..
Ia dati timpul inapoi si amintiti-va de cum erati voi la 16 ani , vedeati vecinii cum se plimba cu masina , cum aranjau sa plece toti intr-un anumit loc cu masinile si etc... Si dupa ce vezi o cursa de drift sau f1 sau wrc , ceva in tine creste si vrei sa conduci , nu neaaparat sa-i dai in gura pana ii distrugi pistoanele .. sa conduci pur si simplu , civilizat .. Acum normal ca radeti de cineva care inca nu are varsta voastra , dar amintiti-va ca si voi ati fost ca el , el nu a fost ca voi . :rolleyes2 Si care e problema daca are vise ? Foarte bine , toti avem vise , poate cei cu masinile , visati un kit turbo sau o femeie buna sau o casa in Miami sau mai stiu eu ce .. El viseaza un M3 .. nu s-a dus prea departe la lamborghini , ferrari sau alte supercaruri care pun stapanire pe visele adolescentilor de varsta lui ( a noastra , ca avem aproape aceeasi varsta .. in caz ca va rodea curiozitatea sa aflati ce varsta am ) .. Si spuneati de el , ca nu are carnet dar vrea m3 , poate multi din voi aveti experienta aproape minima in sofat dar ati vrea un kit turbo .. e acelasi lucru. Sper ca nu deranjeaza pe nimeni reply-ul meu ... dar simteam nevoia sa-l postez. |
in sfarsit cineva care mai simte aceasi senzatie....
|
Toti au simtit senzatia asta , dar orgoliul nu-i lasa sa creada ca au fost si ei nerabdatori sa ia carnetul..
|
Toti am fost/suntem/vom fi nerabdatori sa luam carnetul,dar nu cred ca vreunul a aberat/exagerat atata de mult...
|
aberatii?tu daca iti doresti o masina este o aberatie?sau daca ai vrea sa devi medic este o aberatie?(doar un ex)...sincer tu vorbesti sa nu adormi...
|
"noapte nu mai dorm, ma uit doar la masini curse"
"pff pana iau nenorocitu ala de permis cred ca o sa ajung la nebuni" "eu zic sa strang suficient pentru un m3 e46" "de cate ori prin masina sunt numai frane de mana...plecari in 6000 si asa mai departe" Astea da aberatii,si stupid e ca le-ai spus chiar tu... ps : cred ca ar trebui sa iti dea de gandit daca topicul tau a fost mutat la 'divertisment' |
ce a zis elf mai sus suna cam asa:
o viata avem,hai sa o fw%%m si pe asta ,ce conteaza ca parinti au bagat zeci de milioane in c##u nostru,exceptand faptu ca suntem copii cuiva ,si ca un parinte si-ar da ochii din cap pentru "puiu" lui ,ce conteaza ca o sa sufere ,etc,hai sa ne dam cu frana de mana cand avem experienta ioc,cooooool:rolleyes2 crezi tu ca nu ai pus viata nimanui in pericol?,ce spui de viata ta?sau asta e doar un detaliu minor care nu conteaza? nu ai experienta in a conduce,faptu ca "te dai cu frana de mana si o tai numai in 6000 rpm" ar fi ceva care in dex il gasesti intre prostie - inconstienta,ca sa ai cu ce te mandri in cercul tau de prieteni cu varste intre 14-17 ani,sa pari mare bo$$,cu parere de rau iti tai craca,nu demonstrezi nimic mersu pe ulita ,chiar si acolo pui vietile in pericol,nu sunt putine gainile care au cazut prada celor ca tine care viseaza cuuuuuuuuuuuuurrrseeeeeeeee pe ulita adevarat ce zici mitza mtb,poate ca sunt persoane care au fost ceva in genu lui elf da nu cred ca vreunu a zis : "PS:SUNT CONSTIENT CA E POSIBIL SA MA PUP CU UN POM...DAR ASTA E...NU STIU CUM SA ITI EXPLIC...sa zicem ca m-am impacat cu ideea" :lol:e una dintre cele mai mari prostii auzite:lol: voi ziceti ca toti am fost nerabdatori sa luam permisu,e aici iar va tai craca,sunt si personaje care ii cam doare la basca de permis,printre care si eu,ptr ca daca eram nerabdator il luam din prima(nu din a 3),si garantez ca sunt multi care chiar sunt pasionati de automobilism,dar se/ s-au abtinut pana au vazut plasticu iti dau un sfat "prietenesc"- cheama familia la un consiliu si pune problema pe masa asa ceva ajuta destul de mult,si daca este vointa ,plus detaliul acela minor numit "RON" ,poate o sa faci ceva ai pe o pagina sau 2 in urma un link,ia exemplu de acolo a vrut sa faca ceva ,si uite culmea a reusit si ii urez la mai multe dar diferenta intre el si tine este ca el nu a aberat aiurea pe forum,danduse mare reisar ,cu masina furata de la parinti o parcare stii macar sa faci?sa o pui la marele fix inapoi,ptr ca un parinte iti garantez ca se prinde daca masina a fost mutata lasa figurile si pune mana pe carte, sa stii macar ce inseamna semnele alea de pe strada si ca tot suntem la divertisment:ati observat ca post-urile lui elf nici nu le contorizeaza:lol::lol::lol::lol: |
cred ca e problema mea la ce ma uit ce fac si asa mai departe...
|
Am vrut sa nu ma bag, dar simt nevoia sa imi spun si eu parerea.
OK, eu sunt de aceeas parere cu mareo, cu -Claudia- si cu altii. Exagerezi cand spui ca nu poti dormi noaptea si alte aberatii de genul asta, nu cred ca daca iti impui nu poti scapa de "problema" asta. Multi dintre noi ne dorim masini, dar nu cred ca e o chestie atat de grava incat sa nu poti dormi. mitza mtb spuneai de cei care au carnet deja ca au uitat de unde au plecat. Nu cred ca au uitat, dar asemenea indei si comportament sunt normale. Nici eu nu am inca carnetul, dar nu ma disper, vorba aia " Cu rabdarea treci marea!" |
poate am exagerat putin cand am zis ca nu mai pot sa dorm...dar ma gandesc destul de mult la chestia asta...nush poate ca masini si fete ne dorim toti...si asta e motivu...fete sunt...deci ma gandesc la masina ca nu am
|
Quote:
Quote:
ca sa-ti raspund si on-topic: poti sa cauti o scoala de pilotaj si sa faci niste cursuri, mai ales daca "ai strans deja niste bani". kart-uri e cam greu la noi (craiova), pt ca nu snt. si daca vrei sa faci ceva, tre sa te tii de ele. si nu cred ca o faci naveta de 4 ori pe sapt prin nu stiu ce oras pe unde gasesti karturi. si app de M3, desi nu cred ca e vreun pericol real, ipotetic vorbind, daca ai avea bani de M3 crede-ma ca nu e chiar cea mai indicata masina sa inveti sa conduci. si nici cea mai ieftina de reparat, in caz ca se intampla ceva. si de obicei, "ceva"-uri se mai intampla cand esti incepator, mai ales daca ai o masina de 300 de cai. ca sa concluzionam, as zice sa-ti iei o masina la mana a doua, pe care sa inveti sa mergi si care sa fie ieftin de achizitionat/intretinut si mai vezi tu mai departe. poti sa te orientezi la o Astra mai veche, un Golf, variante snt. Deocamdata eu zic sa nu te mai stresezi cu cursele asa tare, afara de varianta cu scoala de pilotaj. Pt ca daca e sa se intample ceva in timp ce faci tu vreo "cursa", crede-ma ca se intampla f repede, si nu stiu daca ai instinctele asa de "precoce" sa mai faci ceva. in rest, bafta! cred ca 80% din cei de pe forumul asta au trecut prin astea. se rezolva cu timpul! |
si eu sunt nerabdator sa imi iau permisul, si eu am tot 16 jumate, ma rog eu nu visez asa tare la curse... eu visez la masina :)
ca sfat ia-ti o masina mica, (in 2 portiere, ieftina si buna, un golf2-3, un corsa b, ce vrei tu) si ziceai ca ai posibilitatea sa conduci la bunica ta la tara(sau mai cauta si alte drumuri parasite), ei bine pe acolo ia si o condu cat vrei :-?? si apoi faci cum vrei , bagi bani in modificari etc. ca era un baiat pe forum de vreo 16 ani, ca si noi si conducea la rally o corsa b :), numa ca ala facea treaba destul de oficial :). asa eram si eu cu scuterele si motocicletele, da dupa un accident de scuter mai grav mam linistit (tot imi plac tot mi-as dori unul, stiu ca nu se poate dar nah, dar nu cum eram inainte), nu mai strang bani pt astea si ii sparg cu prietenii (ca se duc anii ;) ). |
1 Attachment(s)
exista o reteta simpla pt tine...usor de achizitionat (daca tot esti plin de bani si vrei M3)...PC/Playstation2/Playstation3/Xbox + Logitech G25/G27 + Rack si scaun scoica Recaro...mai adaugi o plasma de dimensiuni decente, un sistem audio ok...si pana la 18 ani ai ocupatie...
|
mihai88 la rubrica "Divertisment" si "Tot ce nu poate fi incadrat" nu se contorizeaza posturile:D
Si eu inainte eram inebunit dupa curse dar acum mai am putin si incep scoala de soferi si parca nu ma mai atrag asa de mult cursele intai vreau sa invat sa merg regulamentar ,sa mai capat experienta...O secunda de neatentie te poate costa viata,mai ales cand vad accidente la stiri majoritatea din cauza vitezei mai bine imi vad de drumul meu ca nu ma incalzeste cu nimic sa demonstrez ca eu sunt mai tare sau ca am masina mai puternica. Asta e parerea mea:rolleyes2 |
Quote:
asta nu stiam retrag partea cu contorizarea:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning