Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   TOTUL E LEGAL - LINIUTE LE BAIA MARE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/1939-legal-liniute-baia.html)

Gratzian 21-09-04 05:16

MANSHA 3:
Deci, cum spuneam… Tnos explica ca a sters ca nu au zis nika clar, bogdanCMS argumenta ca “au spus ca au dovezi”…, ei nimiiiiiiic
Stitzi vorba aia… un tampit arunca un bolovan, si inteleptii isi bat capu sa-l scoata.
Acu incepe distractiaaaaaaaaaaaa

In seara de dupa cursa, Baia Mare posteaza in alt topic cateva comentarii, dar nu mai stie cum sa le gaseasca... normal, ca erau in alt topic….
Sunt si acum acolo… L( https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=2906&start=15, al 10-lea post (il releva zoliat explicit).
Uita unde a scris, si iar sare cu parul…
Asta se pare ca stie, nu?
Baia Mare : “”””In seara de dupa cursa am postat pe forum cateva informatii despre ceea ce s-a intamplat. Urma sa vin si cu alte detalii. Nu stiu de ce dar informatiile mele nu au mai fost postate pe forum. Oare am gresit eu undeva?? Daca vreti orice fel de informatii, din partea noastra, documente sau fotografii, anuntati-ne. Noi chiar vrem sa vi le dam.”””

Pai, intai: el a postat, dar nu stie de ce nu au fost postate…. Mmmmmmm pai numa el putea sa posteze, nu? Poate vroia sa spuna ca s-au sters… nu, iubire vezi linku de mai sus, gaseste-le si bucura-te de ele….

Acu sa vedem care sunt informatiile….
Ne informeaza pe ce site putem vedea informatiile ha ha ha ha ha
Buna, nu? Repet, vezi linku de mai sus, ala de il pierduse el…. nu e gluma !!! pai zice ca vrea sa dea informatii… dar vezi mailul de cand l-am invitat sa posteze ce vrea, nu? eeeeeeeee
nu e bine, sa mergem sa le vedem in alta parte...
intre noi fie vorba, nu sunt nicaieri inca....

Gratzian 21-09-04 05:21

MANSHA 4:
CA SA SUBLINIEM mai mult stilul, mai citam o data din acele “informatii” :
“”””””V-ati laudat ca veniti pana aici, dar se pare ca n-ati reusit sa ajungeti sau au fost doar vorbe””””
asta e pus clar pe dat in lume, nu se vede?

MANSHA 5:
In sfarsit, ne LUMINEAZA !!! Sarumana !!!!
Ne zice care e vina LR :
O circulara catre aeroporturi cu conditiile de organizare… ok, dar vina LR ?
Daaaaaaaaa, asta e:

“””””Problema mea este ca daca ar fi fost corecti, mi-ar fi trimis mie acele informatii, ar fi incercat sa ma ajute, poate chiar sa colaboram.”””””

Citat exact din postul lui explicativ….
Pai, dragalashule, SI EU sunt de vina, si mai stiu zeci de persoane care sunt de vina ca nu ti-au trimis acele informatii… iarta-neeeeeeeeeeee
DAR DE UNDE SA STIM NOI CE VREI SA FACI?

NU TE-AM RUGAT SA NE SPUI CE VREI, SA NE DAI DETALII, SA TE AJUTAM??????????
OF !!!
Nu s-a terminat
Paranteza e ca in ultimele 2 sapt lr a fost cam departisor, si habar n-aveau de poveste…
Dar poate noi mintim, nu? Ok, mergem mai departe….

ULTIMA MANSHA:

Pai vine sa ne-o traga si noua, baia mare ca e “lovit”, nu?
Baia mare:
“”””SCUZE CA AM INCERCAT SA-MI FAC RECLAMA, DAR ASTA E MESERIA MEA. ALTII AU FOST CEI CARE MI-AU OFERIT SPRIJIN MEDIATIC PE INTERNET CONSIDERAND CA LUCRURILE INCEP SA SE MISTE SI IN ALTE PARTI ALE TARII, SI CA ACESTEA TREBUIE CUNOSCUTE.”””””

Asta intelege el prin stergerea unui numa de site in conjunctura despre care v-am spus:
“””””acum m-am intors de la \"protocoale\"
va promit materiale mai multe pe *************** incepand de luni”””””
cam astea fiind pe \"scurt\"
asta se pare ca stie, sa dea in toata lumea... i-a scapat cineva?

Gratzian 21-09-04 05:40

REZUMAT

PENTRU CINE NU ARE RABDARE SA CITEASCA TOT

1. Baia mare anunta cursa cu 2 zile inainte, si sare ca are de 10 zile anunturi... 1 minciuna, primul atac

2. Uita unde a scris, si acuza de stergere. Al 2-lea atac

3. se balbaie in organizare, si ataca pe LR al treilea atac

4. anunta ziceam cu 2 zile inainte cursa, si ne acuza ca e numai gura de noi, ca nu am venit : al 4-lea atac:
\"\"\"\"“”””””V-ati laudat ca veniti pana aici, dar se pare ca n-ati reusit sa ajungeti sau au fost doar vorbe””””

5. ii invitam cu mult inainte sa dea detalii, sa ii mediatizam, si sare iar ca altii l-au mediatizat.....

6. ne invita la noi pe site sa vedem informatiile pe alte situri. (unde nici nu exista pana in secunda in care scriu eu) : al 6-lea atac...

ne-o mai fi scapat ceva, nici noi nu suntem perfecti...

E CAM MULT, NU CREDETI?

Gratzian 21-09-04 05:43

ANECDOTA:

AVEM FORMULARUL DOVEDITOR de la inscrierea userului partyservice pe forum, in care, dupa ce declara ca are SUB 13 ANI, ne trimite formularul de acord al parintilor, adica de accept sa posteze pe situl nostru

intre noi fie vorba, e nesemnat, dar sa nu ne spuneti parintilor lui ca i-am activat userul fara semnatura, ca nu avem chef de procese, ok?

anecdota am scris ca ne umfla rasul...
DAR E REAL, NOI AVEM DOVADA.... :poke:

Gratzian 21-09-04 05:50

DAR NOI NU SUNTEM SUPARATI PE EL, ASTEPTAM POATE SE APUCA SI FACE O TREABA CORECT
NE BUCURA CA SE MAI OCUPA CINEVA...
SI NU E PRIMUL, NU?

IASI, PLOIESTI, CRAIOVA, TIMISOARA, BRAILA, CONSTANTA SI SPERAM LA CAT MAI MULTI

SI BINE

Bogdan_16v 21-09-04 12:59

3 Attachment(s)
Vin cu o completare: POFTIM ORGANIZARE EXEMPLARA AICI! CE MAI VRETI MAI MULT DE ATAT? Fara sa jignesc pe nimeni, dar LR-ul n-o sa aiba niciodata asa organizare...Dovada ca SE POATE daca SE VREA!!! BRAVO PARTY SERVICE!!!

PS: Imi cer scuze daca cumva a parut ca eu ash avea ceva de reprosat 4tuning, nici vorba de asha ceva, discutia era cu implicarea LR in aceatsa poveste...lui 4tuning nu i-ar reprosa nimeni nimic, pt ca nu are ce...cat despre raceala in discutii fata de party service, eu m-am referit doar la membri care au editat niste posturi fara sa explice...

ZoliaT_2 21-09-04 14:16

da, arata tare frumos...
pacat ca nu au fost decat vre-o 20 de masini.
ii mai rugam ca alta data sa anunte din timp ca sa ii mediatizam si sa aiba o participare mai numeroasa

SEBASTIAN 21-09-04 15:23

LEGAL RACING

Buna ziua la toata lumea,
nu vreau sa intru in polemica cu nimeni si nici nu vreau sa ma justific cumva in legatura cu cele aparute pe tema unor curse auto de amatori din Baia Mare.Voi incerca sa va dau cateva informatii care va pot ajuta sa va faceti o idee.
Legal Racing a organizat pana in prezent cateva zeci de intreceri automobilistice in Bucuresti cat si in tara profitand de un suport legal bine studiat si pus la punct.
Legal Racing beneficiaza de un protocol cu IGP.
Legal Racing cunoaste foarte bine poate chiar cel mai bine legislatia privitoare la acest fenomen.
Legal Racing si-a permis din dorinta de a nu-i fi afectata imaginea in mod negativ sa informeze conducerile aeroporturilor din Romania, unele primarii, prefecturi si alte institutii care este cadrul legal pentru desfasurarea acestor competitii.(acest comunicat a fost facut cu cca 3-4 saptamani inainte de a se anunta organizarea altor competitii auto)
Orice incident negativ legat de legislatie sau accident, poate fi interpretat in mod negativ si ar afecta imaginea Legal Racing. Totul e bine cand nu sunt probleme dar la primul pas gresit o multime de oameni pot fi trasi la raspundere iar imaginea Legal Racing ca promovator de astfel de competitii afectata.
Legal Racing a purtat in trecut discutii cu apropiati ai organizatorului carora le-a explicat cum se procedeaza pt a fi in perfecta legalitate.
Legal Racing asteapta orice club sportiv sa i se alature in mod legal si nu sa i se afilieze(asa cum unele foruri impun), trateaza cu mult respect partenerii si i se pare nejustificat sa intretina o atmosfera incarcata.
Legal Racing considera cea mai buna solutie afilirea mai multor cluburi auto in vederea dezvoltarii sportului auto pt. amatori.
Legal Racing roaga pe cei ce au astfet de
\"Asociatii Club Sportiv ....................\" sa se asocieze.
Legal Racing multumeste tuturor celor ce au citit aceasta pozitie oficiala.

party service 22-09-04 08:09

SEBASTIAN, Cele rele sa se spele. cele bune sa se-adune. Hai sa incercam sa ne contactam personal, se poate? Probabil toate aceste discutii au intervenit in urma unei interpretari gresite pe care am dat-o noi faxului primit la Aeroportul BM, fax semnat LR.

[email protected]

Gratzian 22-09-04 13:13

deci se pot intelege partile si diplomatic...
minunat... in sfarsit

asteptam in continuare materialele promise, ok?

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning