![]() |
Re: Intalnire Vw Golf in Bucharest !
pe 8 sigur nu voi putea fi prezent ca voi fi plecat din tzara
|
Quote:
acu mi`am adus aminte ce golf ai :D ..... te asteptam.. urmareste topicu.. ca sa fii la curent... :D ps: superb golfu |
dak o sa fiu prin buc, vin si eu :)
si mai chem si alte 5'uri gti sa vina :D more vw's, more fun nu?! :D |
k loc... nu merge padurea din snagov?
in ciolpani ,dreapta la petrom si dupa dreeeeeept inainte...e o parcare maaaare si un restaurant akolo unde putem sa stam la masa si sa vb... nu mai stiu cum se numeste, dar cine stie despre ce e vb poa sa zica :) |
Quote:
|
pe undeva pe langa herastrau... nu mai sunt locuri .. parcari libere? ceva ?!
daca nu prin polivalenta.. sau al sangov acolo ar fii frumos :).... zgb`ule cate masini crezi ca o sa vina ... eu zic ca daca suntem vro 25 de VW`uri :P e prea bine.. pentru ca daca pe urma sunt prea multi.... care nu ne cunoastem.. se fac biserciute si fiecare face... ce vrea... ! |
da` fa ma golfuletz un pool .. cu datele si locatziile ... :D :D si eu cred k in constitutiei ar fi perfect ...prea bine asa .... in pescarus nu prea ... si nici victoriei ... eu mai zic si podul grant .... pe pod ar fi perfect... :D si pt un session de pictures....vezi tu e inchis :D ...o parte din el ... :twisted: mai vb ...
|
parcarea de la casa alba din baneasa?!
acolo am avea loc.... cred :D |
I'll be there 99% !!!
|
deci ramane sa facem un poll cu Ziua si Cu Locul
ziua : 14 iulie 15 iulie sau 16 iulie ....9 iulie a cazut.. pt ca nu paote sa vina multa lume locu : pescarus, victoriei casa ,alba baneasa , polivalenta , snagov paote in aprcul 23 august... sau sa vad.. cum e sub podul grand |
mai aveti propuneri ?! :)
|
eu sunt de parere ca si la Prisma 2 ar fii loc destul! mai ales ca sunt multi care nu cunosc bine nucurestiul!! plm eu sunt de parere ca ar fii mai bine sa facem undeva mai retras asa ca ganditi-va bine! daca vrem sa vina multa lume ar fii ideal sa ne gandim cum e mai bine pentru toti! parerea mea!!! :)))
|
in prisma 2 nu avem cum intra! ;)
si casa alba.. e destul de retras..... si polivalenta... la fel |
Quote:
|
|
Quote:
astept jantele pe 19 si acum am table pe spate ceea ce il face tare urat :( poate vin jantele pana atunci :) mi-am luat si eleron ;) |
Sub Podul Grand se exclude ca yo stau in Giulesti si trec in fiecare zi pe acolo....DEZASTRU....ar trebui sa ne vedem ori la Pescarus ori la Piata Constitutiei cred...mi a venit acum in minte.....acum cum ziceti si voi. Si in legatura cu data intalnirii vad ca deja amanam prea mult...9 nu e bine..14 nu ...15 nu....20 nu....ajungem sa ne vedem in toamna :P....ne vedem acum mai curand cei care putem veni, iar pt cei ce nu pot ajunge mai facem o intalnire...:D Eu unul abia astept. Cred ca pe 8 ar fi bine
|
pei fugi si voteaza :D .....
Pentru mine ideal ar fii VW DATE 15 IULIE. CASA ALBA . BANEASA. BUCURESTI |
Mai era un loc frumos.....La vreo 20 25 km pe autostrada Soarelui...dar mi se pare ca au pus astia camere de filmat, nush exact..dar ar fi frumos ca e o parcare mare si cam pustie....
|
eu vin din Pl..deci daca mai vine cineva..ok, facem coloana...
as prefera unde in afara asfaltului...sa stai 2-3 ore in mijlocul Buc in asflat..te coci..deci undeva Snagov..casa aia alba...sau Polivalenta..unde e super bine zic eu..mmneg poate confirma..sau zGb.. |
bogdane.... saptamna asta aflu daca mai vine cineva din ploiesti si t anunt ;)
|
banner : VW FEST
daca vre`ti sa vi`l puneti la semnatura |
1 Attachment(s)
Banner VW FEST
sau linku direct |
dar cine mai e din Ploiesti care poate veni..ca poate cunosc...si se convinge mai usor..
|
Quote:
poi numa` golfuri? .. la atat se rezuma vw? cu celelalte modele de wv ce se intampla? :???: |
da yo am facut`o... nu mi`am dat seama.. ca am pus numai golfuri... :) ma rog.... nu are nicio improtanta :D oricum e si o BORA in ultimu frame :D
este..... VW FEST ! :D |
da si cica o sa vin si eu :lol:
|
pai ar putea sa vina numai golfuri si Bora. oricum sunt asteptate toate..nu? sau Golftuning ar trebui sa sti exact cui te adresezi...seat..skoda..porsche..vin?
|
pei in momentu de fata ma adresez strikt la VW . acum daca o veni o skoda un audi ce sa faci ? sa le trimit acasa ?! ;)
|
deci eu o sa vin SIGUR
numai sa stiu cand si cum :lol: |
am inteles ca ti`au furat bara fata ? :D
|
DA ...
Nasol moment :lol: |
Pt intrunirea VW
Salut baieti sper ca o sa veniti cat mai multi! de mult imi doream asta si in sfarsit am postat anunt ! Golfuletz mi-a sarit in ajutor si uite ca treaba merge bine! Sper ca o sa veniti cat mai multi si sa fie misto!!! haideti sa punem si noi cate o poza cu masinile noastre aici sa vedem si noi cam ce o sa fie! sa stim la ce sa ne asteptam!! Asta vreau de la voi O POZA si o vorba buna!!!
|
Re: VW Fest in Bucharest
cum ma frate sa iti fure bara?
|
deoarece au ramas in cursa.. doar 2 locatii am facut un poll decisiv ... pentru a vedea unde ramane VW FEST
asa ca va rog inca odata sa votati ... pe acest topic https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/19666-vw-fest-poll-decisiv.html |
wtf!?!?!?!?!
cum naiba tiau furat bara fatza!?!?!?!?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
Re: Pt intrunirea VW
1 Attachment(s)
hai k pun eu primul :)
|
am votat si acolo ;)
arata bine speeder! |
e frumos golfuletzu lu speeder :D ... vedem la vw fest ce poate :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
re all...foarte misto masina..una dintre cele mai frumoase masini, ma refer la golf 5 uri...dar asta e mortal...abia astept sa l vedem de aproape....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning