![]() |
Re: Volswagen Golf 5 Gti Facut La Underground Tuning In Galati
Quote:
|
daca evacuarea e completa cu tot cu downpipe de 3" si doar cu un cat de 100 sau 200 cell atunci cu tot cu resoftare are in jur de 265-270, adica ai zis bine, parerea mea. eu n-am bani prea multi de downpipe asa ca ma duc la pitesti s-o fac la borla.
misto masinuta cat despre cei care sar imediat cu gura: domneeeee, n-are atat, ia du-o tu pe dyno si mai vedem, ia mai taceti ma din gura daca tot nu stiti ce ziceti acolo. legat de presiunea de 1,1 bari care zici ca o ai acu.... pune-ti un ceas de presiune, de preferat raid ca-s bune si-o sa ai o surpriza :)) toate astea care-s resoftate pe la 240-245 cai au presiunea pe galerie cam 20-21 psi adica aprox 1,4 bari :P ei zic 1,1 ca sa nu para prea mare schimbarea :D daca tot ai motoru asta tfsi, vezi sa n-ai probleme la diverter sau la PCV. salutare |
e misto masina... s-o stapanesti sanatos...
|
Quote:
|
Buna ziua la toata lumea...........
Golful s-a mai modificat putintel acum are o prelungire pt bara fata de la ABT SPORTSLINE si capota cu autocolant negru mat pe mijlocul capotei stil ABT SPORTSLINE(vezi www.abt-sportsline.com). ............apropo va multumesc tuturor celor care mi-ati laudat si admirat creatia............NUMAI BINE TUTUROR |
salut baieti citeam si eu pe aici cate ceva , dar mr. orlando asa cum zicea cineva mai sus mai citeste intreaba si asa inveti mai multe lucruri. uite aici un site pt. tine.
http://www.revotechnik.com/ intra acolo si alege europa ,vw, golf 5 si vezi cu cat creste puterea !!!!!!!!!!! |
@bulbucan ....eu am jenti pe 18 si am fost pe tot felul de drumuri si stai lin k nu au nimik . si am dat si in "gropitze" ;)))
|
Quote:
|
salut,am si eu o intrebare,am un vw golf 5 de 1.6 si vreau sa stiu daca pot sa imi schimb fata si spatele (adica spoileru sau cum se numeste) si sa im pun ca la gti.adica se potrivesc???
|
Salut Kristian1002...........
pragurile laterale,evacuare si spoilerul spate se potrivesc 100% ........spoilerul fata nu sunt sigur. Deci eu mai am asa: -SPOILER SUB BARA FATA -PRAGURI LATERALE -SPOILER SUB BARA SPATE -EVACUARE STANDARD CAT-BACK(DE LA CATALIZATOR IN SPATE) Daca esti interesat..........contacteaza-ma la nr de tel:0740.291.548 sau 0765.441.673. Numai bine. |
sal..! deci masina e super tare nush dak are cineva ceva de reprosat (in afara de gentile care mereu mai bne pe 18) ca nu vad ce ..! si dak poti sa ne spui si noua preturile la tot ce ai bagat in ea :D pllss ma intereseaza multt multtt de tottt
|
si pt detinatorii de vw V gti ..! care imi puteti spune si mie unde sa cip-ez gti ..! ceva link-uri sau nush ... ! si cati cai pot obtine din cip :D
|
u_tuning plss zi-mi si mie de unde ti-ai luat toate piesele pe care le-ai pus pe ea ...! dak poti sa imi dai link-uri ceva sa ma documentez si eu :D
|
Salut -budy-
BARA FATA, BARA SPATE, PRAGURI LATERALE: RIEGER TUNING--> www.rieger-tuning.de EVACUARE CAT BACK: MAGNEX EXHAUSTS-->www.magnexexhausts.com FLASH TUNING: ASPAD VALVA BLOW OFF: FORGE MOTOSPORTS PENTR MAI MULTE DETALII SUNA TE ROG LA: -0740.291.548 -0765.441.673 NUMAI BINE. |
frumos si fioros alceva nu pot spune despre aceasta masina
|
se poate pune golf V gti cu un a3 sportback ? .!astept raspuns urgent
|
Intrebarea trebuie adresata invers...
|
deci sa inteleg ca nu poate sa faca a3 sportback gti .! sau cum :D
|
9 Attachment(s)
Va prezint cu mare placere THE VOLKSWAGEN GOLF GTI MADE BY UNDERGROUND TUNING.........THE REBORN.
-PRELUNGIRE BARA FATA-->ABT SPORTSLINE -JANTE ALIAJ USOR-->WOLFRACE YAKUZA -ANVELOPE--> GOOD YEAR EAGLE F1 Vizionare placuta(sper sa fie un placuta):P |
9 Attachment(s)
ink un set...........
|
2 Attachment(s)
ink unul.............:P
|
"misto" "tunningul"
ar intra la capitolul 'cum strici o masina cand nu ai inspiratie in alegeri' :D |
stii ce cred eu speeder?????..........k esti invidios..............m-am uitat pe la pozele masini tale si am remarcat cu stupoare k ai roti pe 17" si in afara faptului k ai o dunga pe capota .......nu vad nimic altceva..........
ORICUM VAD K TE CREZI IN CENTRUL PAMANTULUI!!!!....PARDON APROAPE DE EL :)))) |
nu, ti se pare :)
cu ce ai bagat puteai sa faci un kit custom si era mai unicat... prelungiri d la abt ,care fata d rieger sunt mai incarcate, o sa vezi peste tot.. jantele.. hmmmm..parerea mea e k o strica, dar se putea si mai rau spoilerul spate si pragurile... dau prost si o incarca si mai mult.. a daaaaa..dunga pe capota..dar makar am vopsito inaintea altora..si nu am recurs la tarania aia cu autocolant negru :D in fine...gusturile sunt subiective pana la urma , si nu inteleg c te ataci asa dk iti place tie masina :) pur si simplu nu o sa placa si altora :) get used to it :D |
aaaaaaaaa scuze ai si niste triple lexus style............da cum iti vezi tu masina k fiind una sport din moment ce ea are 5 usi(poate traiesti cu impresia k mergi cu autobus-ul):)):)):)).....esti funny ce pot spune...............
|
nu nu nu..tu esti funny :D da.. 5 usi, e mai grea...dar sigur te lasa sa ii admiri stopurile :D sau nu...lasa k mas speria si eu si masina de ce sora diforma ar vedea dupa in retrovizoare :))
si lasa atacurile astea k nu e frumos la ce ai akolo :D |
da la tine sa inteleg k e frumos sa ataci.......nuuu?!?!?dc ........pt k domnu e dah Bukle si nu din provincie ?!?!?!?
Frate stii ceva.......nu ma intereseaza parerea ta pt k tu clar si sigur 100% ai o frustrare mare de tot........cat tine de mare so............... :)) |
nop..doar k imi plac gtiurile frumoase...stii u , critica e constructiva ;)
oki...daca u consideri k am vreo frustrare ( desi nu vad d unde ai scoso si pe asta :) makar d aveam bmw sau alta masina :)) ) si o tii cu ironiile oki,si daca tie iti place cum e masina e si mai bine :) numai bine :D |
Fortza URC :)
|
va certati acum .? fiecare cu gusturile lui .! mie mise pare cooll masina adik a facut-o asha cum i-a placut lui si il felicit pt asta .1 bv ti-ai personalizat masina .!:)
|
masina e misto ,e si cu 2 usi ai si trapa , ok , adev e k da urat k nu sunt vopsite pragurile , si bara spate , oricum nu ai pus poze cu spatele sa vedem si ce poponetz are , spoilerul fata de la ABT ...mie imi place cel mai mult , aici e frumos ,dar jentile alea.......frateee da-le in p ....jos k strici tot ce ai facut .
imp e tie sa iti placa . sa ai noroc de ea . |
sper sa nu imi spui k e invidie ,mi-am dat cu parerea , credk oricine a avut sa dea bani pe un GTi are bani si sa si-o faca k si a ta ....de ex kt ai bagat u in ea , eu mi-am luat haine sapt trecuta :))))))))))))) .....sau cel putin aproape :P ,
|
ai fost tare la aza asta BYG'u :cat ai bagat tu in ea - in mi-am luat haine sapt trecuta :))))))))))))))
|
@budy ........ pai dak asa e :)))))))))
|
Nu pricep de ce ai schimbat buza Rieger cu cea ABT cand aveai kit complet Rieger...
Jantele alea fac GTI-ul mai gras decat e si la propriu si la figurat.Il fac sa para mai indesat si cred k sunt al naibii de grele...tie sa-ti placa |
De ce nu i-ai pus si buza de carbon la prelungirea fata de la ABT?
My best friend si-a pus kitul ABT complet si masina arata beton( G V GTI). Bine, nu se pune ca in 2 luni a facuto franjuri nu? :)) |
Deci.........inainte sa montez jantele pa masina le-am cantarit....si sunt cu mult mai usoare decat cele standard(aproape 1 kg de bucata)...
Masina a avut kit-ul complet de la RIEGER dar prel. de bara fata sa facut tzandari intr-un accident asa k ...am decis sa punem bara fata de la ABT. Parerea mea e k jantele se potrivesc fff bine cu body kit-il masini deoarece toate curbele desenului sunt aproape rotunde asa cum sunt si cele ale caroseriei...UTATI-VA CU PUTIN MAI MULTA ATENTIE SI VETI OBSERVA K AM DREPTATE...........+ cea mai buna culoare pentru rosu este negru. Masina este rosie geamurile sunt fumurii, grilele din bara sunt negre, dunga de pe capota este si ea tot neagra,etc etc............ deci eu spun k este un contrast destul de bun!!!! |
da imi place tuningul la masinutza ta , dar cu caii mai ramane de vazut
dar bafta a iesit super :) |
sincer nici mie nu imi plac jentile(nu pe masina asta) pragurile si bara spate pana la partea de pe mijloc ar trebui vopsite ! in fien fiecare cu gusturile lui asta e ! :)
|
Man frumoasa masina imi place cum arata ! poate intr-un fel era un pic mai frumusel GTi-ul tau daca dc era si adaos-ul fata din carbon sau dc ai face si spatele si pragurile rosii ! si nu stiu ce vb BYGU' ca totzi cu GTi-uri au bani sa o faca ca ta! sunt multi care si-au luat masina asta si nu numai ca nu au bani sa o tuneze ci nu au bani nici macar sa o mai intretzina! iar jantele dau bine ... pare masina mai umflata mai "strong" pe asfalt :) !
P.S...vezi ca ai cam multe nuante de negru pe masina ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning