![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
haide baieti ca scapati voi....cu bine de examene..;)
alexius ce mai amuzat.... la ce liceu ai fost?:lol: bafta multa: sil4tuning. blowwind ,valib,..si tuturor care nu v-am amintit;) |
multumim si sa speram sa aiba fiecare succes si sa il luam ! din prima !
|
bah ia gata cu gargara .. la invatzat si success la bac
|
mda ... ink mai este mult timp ... :lol:
la mine situatzia sta cam asa ... la romana ... tre` sa aburesc la greu ca altfel .... mate ... scartzaie rau de tot ... biologie am 89 de pagini de studentesc de invatzat si eu ink nici nu am citit doar 2 edu ... a fi bine ... dak nu gasesc colegi care sa faca faza cu sms-u ... care de aici se baga ? :D sa stiu pe cine ma pot baza ... in rest ... o sa treaca cum a trece si asta ... PS .. banu` nu are efect ... asa ca nu facetzi asa ceva ... :d |
Quote:
|
ce probleme ma?
pentru mine toate is necunoscute de gradu` 3 pe acol...daca exista asa ceva :):) hai ca o matrice o mai calculez cu greu... da integrale, limite si alea...pfoaj...cum se rezolva? |
Quote:
|
Quote:
La ala de constructii , in curte cu H. Coanda :) Ontopic : nu va mai faceti atatea griji ca e simplu ! Successssssssss la copiat !!! :D P.S. noua la mate s-au dus supraveghetorii sa ne ia raspunsurile de la salile celelalte :D |
Quote:
|
Quote:
|
:( nu-i corect ... si eu vreau asa ... :D
|
lasa spark...ca nu avem momentan de unde sa stim ce comisii nasoale/de treaba vom avea :)
let's haf faith :) |
faith .. si mult bulan ... :)))))
ca si de ala avem nevoie cat incape ... cel putzin eu ... |
cre'ca toti avem nevoie de bulan ;)
|
voi sunteti pregatiti ?
|
Quote:
|
h3h3 , lafel si eu .. ma mai chinui maine sa ii fac o ultima revizie la romana :D
|
Quote:
|
ma ... vezi ca le zic sa te baneze :D:D:D:D
p.s. si tu pici luni ? |
Quote:
|
eu sigur luni :((( .... ce nu am chef de bac jur .... proba orala sa o trec si gata stresul
|
si eu pic tot luni :D adica maine.. si sincer sa fiu .. nu am citit absolut nici un rand la romana. . la mate is bata tare de tot .. la chimie ma mai descurc ..engleza nu`i problema.. la sport trece toata lumea :D
|
pfuaileu eu am la romana or/scris, engleza or, geografie, istorie si sport (judo) god damn it :( adevaru e ca maine e cel mai mare stres, proba orala fuck!
|
las ca va descurcati voi. succes
|
hai sa va zic cuma fost la mine ...
la romana eram bata ... si n-am avut nici o treaba cu subiectu .. dar m-au trecut .. la engleza eram tatic .. la mate mi-au adus rezultatele si am luat 9 60 ... la romana am copiat de am rupt si nu am mai avut timp k mai scriam vreo 4 - 5 pagini ... la istorie am luat 9 80 .. am avut rezultatele .. iar la info era sa pic k nu a adus nimeni rezultatele .. si am luat 5 si ceva dar am trecut oricum .. ai mei cand veneam cu notele acasa .. credeau k le falsific .... ... am facut si eu meditatii .. doar in primele 2 - 3 luni din a 12-pea si dupa aia nu ma mai duceam ... daca ash putea sa mai dau bacu inca odata in conditiile de mai sus .. as lua 10 cred :) |
:))) gg psycho :) ahhh..de`ar fi asa jale si la mine :D
|
io maine la 8 ma prezint la liceu...
sa vedem ce iese habar nu mai am de nimic...sincer... nu imi vine in minte nici o idee...daca imi zici titlu` de la ceva...nu rimeaza cu nimic...nici o reactie:) ma duc sa mai dorm...:) |
succes la aia care pica maine de dimineatza ca mine ...
noi suntem deschizatorii de drumuri ... ;) azi oricum nu mai are rost sa imi bat capu` ... mai bine ma relax ... :lol: |
Quote:
bafta multa pentru maine......;) |
mda .. probabil ca asa o sa fac ...
oricum .. am aflat ca`s programat de la 14:05 asa ca dorm bine ... manac ... si merg relax la examen oricum .. si provii din comisie o sa fie dupa pauza de masa ... sa speram ca fericitzi si ca nu o sa aiba treaba cu noi :D |
Eu is programat marti la 18:00....ultima grupa de la romana oral....am cazut in grupa cu 5 soareci de la un liceu de tocilari...si eu sunt de la un liceu sportiv...cre'k ma mananca aia acolo...:D...
|
multa multa bafta si sa aveti japca`n voi astia care nu ati invatat ca mine :D...
maine la 13:10 intru la "examinare" :)) |
Baieti...multa bafta
Astept ca in urmatoarele 2 saptamani sa vad pe aici doar oameni fericiti. Stati linisititi pentru ca nimeni nu are intentia sa va pice..... |
Quote:
oricum, bafta tuturor si nu va faceti griji ca luati note mari. prietenii stiu de ce :D ;) |
Bafta tuturor celor care dau bacul ! Sa veniti cu note mari si sa povestiti aici cum a decurs examenul...
|
Sa aveti bafta multa!!!
Sa va laudati pe aici cu note dinalea de la 9 in sus! |
ce de scolari pe aici....
|
Ce tare ar fi sa luam note peste 9 ....mersi tuturor....si bafta celor ca mine :D
|
bafta copii ! am plecat catre BAC !
|
astia care termina si iau nute mari ... sa vina cu imresii ... ca eu mai am timp ... :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning