Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Tokyo Drift (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19285-tokyo-drift.html)

Oxide 28-06-06 14:48

Re: Tokyo Drift

Quote:

Originally Posted by Xender
Zi si mie de unde l-ai downloadat pls!!!! ms!

practic nu yo ci un coleg dameu...da dak vrei tzi-l scriu yo pe un CD shi ne intl dak vrei sa tzi-l dau...ID-u` meu de mess ii dracusorultau...shtiu k ii super amuzant...l-o bagat varamea:)...da-mi add shi vb:)

Oxide 28-06-06 15:06

so...ce zici BIG MAFIA???Mi-ai putea da mel alea care tzi le-am cerut???PLZ:)

BIG_mafia 28-06-06 18:52

da cum sa nuh dak vreo tzi le dau pe toate..itzi las id meu de mess in P.M

Oxide 28-06-06 21:10

k....ms mult d tot!!!:)

BIG_mafia 30-06-06 21:29

ca sa vezi nici sapt asta nu o aparut tohyo drift in lotus....poate sapt viitoare

DR.ZOZO 01-07-06 02:20

am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane.

DOMY_m3 01-07-06 07:43

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane.

CORRECT...

BIG_mafia 01-07-06 12:08

zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau :)

Oxide 01-07-06 12:54

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau :)

pardon...vrei sa spui mustang cu motor de silvia...n-ai fost atent la film!!!:)

BIG_mafia 01-07-06 17:30

sincer nu eram chiar f atent la film ca era cam booring da puneam jura k ala ii un evo 8...k dupa accident yo scos motoru si lo bagat in mustangu` lu tasau`....asta e...mai greseshte omu :)

Oxide 01-07-06 17:44

deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!:)

kupid0n 01-07-06 18:32

:) :) :) deci dak n'as fi vazut filmu nu intelegeam absolut nici o iota din ceea ce ai redat....dap masina e o silvia.....foarte misto tunata.....pakat k cretinu' o distrus'o.....si parerea mea personala despre film:....masinile is super mishto(my personal fav. ii rx7'le lui han) da' povestea e putin trasa de par.....adik vine un tip nou in orash si han ii da cheile de la masina (in care a depus atata efort construind'o "from scratch", parca asa zice twinkie) asa pur si simplu k s'o distruga, k doar stia k tipu' nici n'o auzit de drift da' sa mai practice,....asta e k si cum i'ar da gaju bmw'u lu' nea' popika din pociovelishte sa mearga cu el la off'road sau dupa lemne in padure....si e culmea cum lucas invatza sa driftuiasca in cateva luni si sa'l bata pe dk-san pe traseul pe care doar el l'a facut cap-coada(presupunand k dk-san facea drift din tinereti) ....nah oricum overall filmu e mishto, cam boring si cam intunecos da' mishto non the less.... ;)

Mihaitza_tdi 01-07-06 22:47

Interesant cum invata el sa faca drift asa repede oricum ii un film si in filme cam totul ii posibil:)sincer la inceput mi se pare cam naspa dar dupa ce ajunge in garaju' ala....atunci poti sa zici k incepe filmu;)

BIG_mafia 02-07-06 09:31

Quote:

Originally Posted by Oxide
deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!:)

Atunci asta am incurcat...k a doua mashina care o distruge era un evo...si poate nam fo prea atent la faza aia....si am crezut k o bagat motoru din evo...si nu is singuru care credea asta...asta e :)

HoricutzWSR 02-07-06 11:28

Quote:

Originally Posted by kupid0n
...e k si cum i'ar da gaju bmw'u lu' nea' popika din pociovelishte sa mearga cu el la off'road sau dupa lemne in padure........

...extrem de mishto comparatie :) :) :)

Mihaitza_tdi 02-07-06 17:11

Big maifia iti mai trebuie cd-ul cu film? zuky la fel eu l-am scris daca vreti ne putem intalni undeva si vi-l dau ok?

BIG_mafia 02-07-06 20:46

da mil mai tre...lam vazut in calitate cam nasoala...vineri is sotto in parkare ne intl akol ok?!

Zuky 02-07-06 20:46

Am vazut deja filmul dar as avea nevoie de el pe cd pentru ca al meu nu s-a vazut bine si l-am sters....ne putem intalni zilele astea candva....tu unde stai?>

Mihaitza_tdi 02-07-06 20:54

Ok big mafia ti-la aduc vineri! zuky eu stau in cantemir iti dau nr meu de tel dak vrei sa ne inatlnim da-mi un telefon: 0748 42 65 84;)

joe_infect 02-07-06 21:32

are cineva filmu pe DVD ?

Mihaitza_tdi 02-07-06 21:44

Daca vrei ne intalnim ca stai aproape de mine imi dai dvd si ti-l scriu.;)

FaQ4EvEr 03-07-06 09:17

daca mergem vinerea asta la film si daca esti sa imi ziceti si mie ca vreau sa il vad merg "nebunii" din oras cumva ? prezent;)) sa imi ziceti sa stiu si unde ne intalnim

BIG_mafia 03-07-06 13:01

pai cred k nu se mai mere...k totzi or vazut deja filmu...cred... :)

Zuky 03-07-06 22:48

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi
Ok big mafia ti-la aduc vineri! zuky eu stau in cantemir iti dau nr meu de tel dak vrei sa ne inatlnim da-mi un telefon: 0748 42 65 84;)

Eu stau in Rogerius....dar daca tu oricum te intl cu BIG mafia in parcare vineri atunci potzi sa imi aduci si mie filmu acolo ca eu merg cu el sa nu batem drum degeaba nici u nici eu:)...o sa te sun eu vineri cand ajungem si ne intl pe acolo...

Mihaitza_tdi 04-07-06 10:38

Ok Zuky atunci ramane pe vineri;)

FaQ4EvEr 04-07-06 16:06

deci nu se mai merge la film?atunci ne vedem vineri seara in fatza la heat care imi aduce si mie filmul?:D

Mihaitza_tdi 04-07-06 18:34

daca vrei ti-l aduc eu dar pe cd ca nu am dvd ok? hai ca ne vedem vineri!!!

BIG_mafia 04-07-06 19:14

mie imi comvine :) asa ramane atunci

Zuky 04-07-06 20:56

Vineri sa fie....:)

BIG_mafia 04-07-06 21:06

FaQ4EvEr noi nu stim...dar din moment ce cam totzi or vazut filmu...nu cred k se mere...

joe_infect 04-07-06 21:46

Quote:

Daca vrei ne intalnim ca stai aproape de mine imi dai dvd si ti-l scriu.;)

treci pe la mine la magazin dupa DVD ? :ciggy:

Mihaitza_tdi 04-07-06 22:07

Joe_infect maine pe la cat esti la mag sa vin dupa dvd? eu pot sa vin in jur de ora 12

joe_infect 06-07-06 05:19

Quote:

Joe_infect maine pe la cat esti la mag sa vin dupa dvd? eu pot sa vin in jur de ora 12

poti sa treci oricand , chiar daca nu sunt acolo zi numa ca ai venit dupa DVDu si ti le da cine e acolo;)

BIG_mafia 10-07-06 17:35

ca se vezi ii a treia saptamana si nici akuma nu ruleaza la lotus tokyo drift :)

Zuky 11-07-06 21:07

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
ca se vezi ii a treia saptamana si nici akuma nu ruleaza la lotus tokyo drift :)

Eu zic ca totzi cei care or fost curioshi au vazut filmul intr-un fel sau altul...iar restu` nu a pierdut mare lucru....

daflyer_oradea 12-07-06 17:48

e a 4- saptamana, si nici eu nici Flo PUE nu am fost, daca nu vine nici saptamana viitoare , ma uit pe computer...

Zuky 12-07-06 23:20

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
e a 4- saptamana, si nici eu nici Flo PUE nu am fost, daca nu vine nici saptamana viitoare , ma uit pe computer...

Se pare ca din pacate nici saptamana asta nu vine filmu la Oradea...sursa: www.cinemagia.ro

TVMfelina 13-07-06 00:09

oricum Tokio Drift e nasol! nu tu actori calumea, nu dialoguri bune, totul se tese pe o poveste cu mafioti care si asta sux... ce mai ... am adormit la film. aaa... masinile merita tot respectul. the best ramane The Fast and The Furious :D!

BIG_mafia 13-07-06 13:09

hai k is si unele faze...kare merita putzina atentzie...dar din cate am obs la in film multe is fake...dar orikim apare Vin Diesel la sfarshit ce mai vrei?! :)

Zuky 13-07-06 22:29

Mda sincer ma tot intreb dc se mai intituleaza filmu The Fast and The Furious: Tokyo Drift cand intre acest film shi cele 2 "episoade" anterioare exista o legatura de 1 minut 10 sec ....majoritatea celor care s-au uitat la acest film au cautat o anumita legatura intre cele trei partzi...si care este legatura propusa de realizatorii filmului?? domnu` Diesel ....magnific..:D

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

- Copyright 2026 4Tuning