![]() |
Re: Tokyo Drift
Quote:
|
so...ce zici BIG MAFIA???Mi-ai putea da mel alea care tzi le-am cerut???PLZ:)
|
da cum sa nuh dak vreo tzi le dau pe toate..itzi las id meu de mess in P.M
|
k....ms mult d tot!!!:)
|
ca sa vezi nici sapt asta nu o aparut tohyo drift in lotus....poate sapt viitoare
|
am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane. |
Quote:
|
zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau :)
|
Quote:
|
sincer nu eram chiar f atent la film ca era cam booring da puneam jura k ala ii un evo 8...k dupa accident yo scos motoru si lo bagat in mustangu` lu tasau`....asta e...mai greseshte omu :)
|
deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!:)
|
:) :) :) deci dak n'as fi vazut filmu nu intelegeam absolut nici o iota din ceea ce ai redat....dap masina e o silvia.....foarte misto tunata.....pakat k cretinu' o distrus'o.....si parerea mea personala despre film:....masinile is super mishto(my personal fav. ii rx7'le lui han) da' povestea e putin trasa de par.....adik vine un tip nou in orash si han ii da cheile de la masina (in care a depus atata efort construind'o "from scratch", parca asa zice twinkie) asa pur si simplu k s'o distruga, k doar stia k tipu' nici n'o auzit de drift da' sa mai practice,....asta e k si cum i'ar da gaju bmw'u lu' nea' popika din pociovelishte sa mearga cu el la off'road sau dupa lemne in padure....si e culmea cum lucas invatza sa driftuiasca in cateva luni si sa'l bata pe dk-san pe traseul pe care doar el l'a facut cap-coada(presupunand k dk-san facea drift din tinereti) ....nah oricum overall filmu e mishto, cam boring si cam intunecos da' mishto non the less.... ;)
|
Interesant cum invata el sa faca drift asa repede oricum ii un film si in filme cam totul ii posibil:)sincer la inceput mi se pare cam naspa dar dupa ce ajunge in garaju' ala....atunci poti sa zici k incepe filmu;)
|
Quote:
|
Quote:
...extrem de mishto comparatie :) :) :) |
Big maifia iti mai trebuie cd-ul cu film? zuky la fel eu l-am scris daca vreti ne putem intalni undeva si vi-l dau ok?
|
da mil mai tre...lam vazut in calitate cam nasoala...vineri is sotto in parkare ne intl akol ok?!
|
Am vazut deja filmul dar as avea nevoie de el pe cd pentru ca al meu nu s-a vazut bine si l-am sters....ne putem intalni zilele astea candva....tu unde stai?>
|
Ok big mafia ti-la aduc vineri! zuky eu stau in cantemir iti dau nr meu de tel dak vrei sa ne inatlnim da-mi un telefon: 0748 42 65 84;)
|
are cineva filmu pe DVD ?
|
Daca vrei ne intalnim ca stai aproape de mine imi dai dvd si ti-l scriu.;)
|
daca mergem vinerea asta la film si daca esti sa imi ziceti si mie ca vreau sa il vad merg "nebunii" din oras cumva ? prezent;)) sa imi ziceti sa stiu si unde ne intalnim
|
pai cred k nu se mai mere...k totzi or vazut deja filmu...cred... :)
|
Quote:
|
Ok Zuky atunci ramane pe vineri;)
|
deci nu se mai merge la film?atunci ne vedem vineri seara in fatza la heat care imi aduce si mie filmul?:D
|
daca vrei ti-l aduc eu dar pe cd ca nu am dvd ok? hai ca ne vedem vineri!!!
|
mie imi comvine :) asa ramane atunci
|
Vineri sa fie....:)
|
FaQ4EvEr noi nu stim...dar din moment ce cam totzi or vazut filmu...nu cred k se mere...
|
Quote:
|
Joe_infect maine pe la cat esti la mag sa vin dupa dvd? eu pot sa vin in jur de ora 12
|
Quote:
|
ca se vezi ii a treia saptamana si nici akuma nu ruleaza la lotus tokyo drift :)
|
Quote:
|
e a 4- saptamana, si nici eu nici Flo PUE nu am fost, daca nu vine nici saptamana viitoare , ma uit pe computer...
|
Quote:
|
oricum Tokio Drift e nasol! nu tu actori calumea, nu dialoguri bune, totul se tese pe o poveste cu mafioti care si asta sux... ce mai ... am adormit la film. aaa... masinile merita tot respectul. the best ramane The Fast and The Furious :D!
|
hai k is si unele faze...kare merita putzina atentzie...dar din cate am obs la in film multe is fake...dar orikim apare Vin Diesel la sfarshit ce mai vrei?! :)
|
Mda sincer ma tot intreb dc se mai intituleaza filmu The Fast and The Furious: Tokyo Drift cand intre acest film shi cele 2 "episoade" anterioare exista o legatura de 1 minut 10 sec ....majoritatea celor care s-au uitat la acest film au cautat o anumita legatura intre cele trei partzi...si care este legatura propusa de realizatorii filmului?? domnu` Diesel ....magnific..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning