Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   corsa vs golf (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/192324-corsa-vs-golf.html)

iulian2476 07-12-10 17:26

Re: corsa vs golf

@Andrei

oricum am mai multa experienta ca tine indiferent de cate masini am avut. Tu momentan esti pusti si la inceput in domeniul asta asa ca mai lasa ironiile ieftine, ca oricat ai da-o tu si altii cu Cosa ca ar fi mai mult decat este tot Corsa e si nu mai mult. Te pomenesti ca oi fi avut tu vreo 10 masini pana acuma.

PS: Iar Golful din avatar e luat de mine, cu bani stransi in multi ani. Tu la 19 ani nu cred ca ti-ai luat masina din stransura ta, o ai poate de la parinti sau de la firma. Iar daca ar fi a ta si te-ai fi respectat ca baietas nu ti-ai fi luat o masina de mosi cu care nu poti sa incepi nimic.

Andrei M 07-12-10 17:37

Quote:

Originally Posted by iulian2476 (Post 3878540)
@Andrei

oricum am mai multa experienta ca tine indiferent de cate masini am avut. Tu momentan esti pusti si la inceput in domeniul asta asa ca mai lasa ironiile ieftine, ca oricat ai da-o tu si altii cu Cosa ca ar fi mai mult decat este tot Corsa e si nu mai mult. Te pomenesti ca oi fi avut tu vreo 10 masini pana acuma.

Experienta?chiar daca ai mai multa experienta asa cum zici tu...ce conteaza?atata timp cat tu nu stii preturile si ma pui pe mine sa ma uit pe site-uri...am inteles ca tu ai golf si esti foarte multumit de el...dar asta nu inseamna ca de acum opel corsa nu e buna de nimic...nu stiu cat ai mers tu cu un opel corsa sa spui ca stai inghesuit ...am mai spus si repet,opel corsa nu se compara cu golf 4 si intradevar e mica,dar destul de incapatoare

Andrei M 07-12-10 17:48

Quote:

Originally Posted by iulian2476 (Post 3878540)
@Andrei

PS: Iar Golful din avatar e luat de mine, cu bani stransi in multi ani. Tu la 19 ani nu cred ca ti-ai luat masina din stransura ta, o ai poate la parinti sau de la firma. Iar daca ar fi a ta si te-ai fi respectat ca baietas nu ti-ai fi luat o masina de mosi cu care nu poti sa incepi nimic.

Acum e masina de mosi?nu mai e de dama?
Eu nu stiu ce aveti cu astia care au masini de la parinti!?!ti-e cumva ciuda ca tie nu ti-a luat mama ta sau tatal tau?nu ma intereseaza ca ai strans tu bani sa-ti iei golf si nu te intereseaza ca eu o am de la parinti...aici era vorba de o comparatie...nu de la cine ai masina,nu cum ai luat-o,nu de experienta si tot ce zici tu acolo..

Defapt ce zici tu acolo nu are nicio legatura cu acest topic,acum ma ataci fara rost...ca sa arati ca la varsta ta stii mai multe.

sek00 09-01-11 15:03

GOLf..:D

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning