![]() |
Re: Machete in lucru - VRS
Pai asta fac acum. Am trecut de la 80 la 150
|
Quote:
|
Frumos proiectul. Multa bafta in continuare!
Sa inteleg ca ai facut toate astea cu toate plasticele machetei? Pai nui bine vezi sa nu ai neplacuta surpriza sa se fi zgariat geamul din greseala + ca se indeparteaza foarte greu. Daca nu vrei sa demontezi macheta poti folosi banda de mascare. Bafta! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi, neavand ce face m-am apucat de un audi a8, 1/26, Weely. Nu o saq fie cine stie ce pentru ca o sa trebuiasca sa ma ocup de axul spate, parbriz si luneta care trebuie refacute
|
Sigur nu e Maisto? :-P
|
aaa
ba da Maisto scuze. |
spor la treaba, ce ai de gand sa ii faci? si asteptam poze mai clare:(
|
5 Attachment(s)
Quote:
Si revin cu poze. |
6 Attachment(s)
Noutati:
-acoperire manere, bandouri -rama grila -astupat diferite zone. |
Salutare. Vin cu vesti asupra lamborghini-ului gallardo. Am terminat de finisat bodykitul, ma pregatesc sa cumpar spritz kit si vopsea. Acum mai lucrez la acel audi a8 caruia i-am pus grila si asupra unui lamborghini murcielago 1/18 bburago caruia incerc sa-i reconditionez sistemul de deschidere a usilor si nu prea reusesc deoarece nu mai am schema sistemului datorita unui var care mi-a rupt usile :((:((.
|
Astazi am mai finisat bodykit-ul audiului a8, am facut scaune sport lamborghiniului si am incercat sa fac sistemul de deschidere al usilor la lamborghini muricielago. Maine vad daca e rezistent, l-am facut din poxilina
|
Am mai inceput un proiect. Este vorba de un Lamborghini Murcielago LP-640, 1/18, bburago. Modificarile aduse vor fi body-kitul de la SuperVeloce in fata si pe lateral, iar in spate un difuzor + jenti. Cu poze revin maine.
|
Quote:
|
o sa revin cu poze putin mai tarziu.
|
Sunt curios ce o sa iti iasa:D:Dsucces
|
2 Attachment(s)
sall! am revenit cu poze cu murcielago. sunt doar 2 pentru ca nu am facut mare chestie la el. tot ce am facut este ca i-am marit pragurile, i-am astupat gurile de aerisire frontale si i-am marit partea suparioara a barii fata. lucrez in fiecare zi la ea dar nu mult ca mai am si alte treburi
|
6 Attachment(s)
revin cu poze de la proiectul murcielago. am mai facut pragurile si o priza de la prag si bara fata in proportie de 50%
|
Quote:
|
scuze inca nu am ca trebuie sa termin finisajele la machete si dupa aceeea ma apuc
|
4 Attachment(s)
New Project!
Mercedez-Benz SL 500 1/18 Weely (2010 Thanx) Nu m-am gandit cum sa-l fac. |
Quote:
Da ce rapid esti man nici nu a ajuns bine si deja ai intat in el:lol::lol: Eu nu te pot ajuta cu idei dar iti pot ura multa bafta si sa scoti ceva frumos din el:!::!::!: |
mersi. sper ca sapt asta sa termin bodykitul de finisat si alte chestii si dupaia sapt viitoare sa o vopsesc.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
poze cu murcielago
|
Ti-a iesit foarte frumos pana acum.Bafta in continuare!!!
|
mersi mult
|
3 Attachment(s)
pleoape murcielago
|
wow suuper lambo e foarte tare se apropie de realitate:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
So... New Project. Dodge Challenger 1/18 Maisto.
Tuning simplu: -un mic subspoler fata, -tobe laterale -jenti(dar mai tarziu) -vopsea custom -interior vopsit |
Interesant.Bafta cu Dodge-ul!!!;)
|
mersi. sper ca pana vineri sa fie vopsit ca nu este ceva complicat de facut la el. jentile vor fi facute o data cu cele de la gallardo si murcielago
|
Vin cu noutati. Sistem audio la dodge link: https://www.youtube.com/watch?v=GMoB7YuFMv8
|
wow:O:O deci dak al tau e sistemu ala audio suuuper ce sa mai zic am decat un cuvant MAESTRU
|
mersi mult
|
Quote:
|
Quote:
|
aha , pricepui ,ma gandeam "de laborator" ca e mavexim (service dacia)la iesire din oras si au si vopsitorie-tinichingerie, poate ar fi avut acolo ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning