![]() |
Re: [EXT] Mazda 6 - alien invasion
Felicitari inko data viteza ....si baietilor ce au lucrat la ea ....k de obicei caitate cap coada .....la baietzii astia ....
|
st singuru kre a votat kitsch pt ca e mult prea verde, detest pleoapele iar bara din fata e un pic cam exagerata... da ma rog e opinia mea nu-mi sariti in cap:))
|
arata foare bine masina...la 4tuning la metro sau prisma tura umpic motoru...se auzea binisor...are cva la motor...la exterior arata de nota 10 :)
|
masina asta e de o calitate ireprosabila, am vazuto anu trecut, knd plecam la mare...a depasit masina in care eram si apoi am incercat sa raman cu ochy dupa ea...da nu am reusit, e o superbitate de masina
unii spun k veredele ala e prea nuj cum...dar mie mi se pare ceva frumos si de efect, desi in locul proprietarului as fi optat pt un albastru neon sau un negru...insa nici cu verdele nu-mi e rusine;):D |
am vazuto si eu de multe ori, pot sa spun ca e foarte reusita si aproape de fiecare data era imaculata <asa se pastreaza o masina>
|
Felicitari propietarului!
|
Exceptand eleronul,ReSpEcT :peace:
|
COX numarul 3 dak nu ma insel chiar e super frumoasa masina iar culoarea e si mai tare.... nice job
|
Ozn pe 4 roti
|
ce se intampla daca o lasi cu cheile in contact?
raspuns:ti-o fura,ce e drept doar ptr 20 de minute :),culmea chiar din parcarea restaurantului:) daca cumva gresesc imi cer scuze dar masina seama f mult cu cea care a aparut pe protv |
Da, 99% asta e :) Nu cred ca mai este una la fel ca si kit si culoare :D
|
Cum mai arata masina?ca nu am mai vazuto pe la 4tuning day de cativa ani,oricum e superba:D:D:D
|
este extraordinara
singura chestie naspa este stergatorul de pe spate dar se da imediat jos |
e draguta. da nu extraordinara.
|
Am vazut-o ieri avea alt eleron si capota schimbata dar n-am apucat sa-i fac poza.:|
|
masina e foarte tare , apreciez tot efortul depus , toate meritele proprietarului pentru munca lui .
|
Frumoasă maşina , culoarea este superbă :D Felicitări proprietarului :D
|
shrek!...
Grila e dezastru, stopurile ar putea fi innegrite, portbagajul clean, renuntarea la pleoape si alte chestii minore. Culoarea e bestiala... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning