![]() |
Re: dacia arad
ceva mault mai tare.mult mai tare da ii surpriza se pare asa ca nici eu nu zic nimica.daca totul va fii cum se vrea atuncia veti vedea o dacia super adevarata
|
bun,deja stiu:P.....intr-adevar e frumos.
|
cel putin de jumate :) merci oricum
|
Mai Canny MA-I DISPERAT CU SCAUNELE ALEA ALE TALE si ma-i mai disperat si pe traseu la Resita cand ti-a fugit curu in viraju ala tare, sa sti ca mi-am facut rost de oglinzi ca si ale tale si sa mai sti ca si driftingu merge de la mama lui, suntem pe sincron acuma,eu,Darkoo si Tyn,ne antrenam din greu.HAI BAFTA!!!!
|
o daaaaaaaaaaaa:)))mister io miercuri incep RESTAURARIILE:d
|
numi mai reaminti de trasee ca sunt disperat deja,voi ati alergat tare (ati avut remorca) eu am coborat la limita si a mea e si mai inalta si barile stabilizatoare le simteam in vf capului inca din arad,acuma sami iau itp si in mai o bag in lucru si pe a mea, atunci fac tot, pana atunci absolut nimic cat despre oglinzi trebuia unpic de rabdare, oricum ma bucur pt achizitia ta :)
|
ce remorca??:))
|
pasageri fricosi :))
|
1 Attachment(s)
Cu toate ca am zis ca nu mai fac absolut nimic, dupa asta chiar nu mai fac nimic
|
trebuia tu sa te dai mare.faina si se aude bine numa sa pui capu ala mare ca asa arata ca pixu
|
ajungem si la tips :)
|
am eu bulanu asta, de cat timp filam eu toba asta :))
|
Mai vrei ponei ? scoate afar presu' !!!
|
Quote:
Pffffffff da nu imi iau eu permisu peste o luna...las ca recuperez eu |
3 Attachment(s)
cateva poze de la inceputuri... pentru cine a vrut sa vada
|
1 Attachment(s)
masina in stadiul din aprilie 2007 inainte de a intra in lucru
pe data viitoare cand voi posta poze sper sa duca spre ce vreau eu :) |
hai sa dea domnu sa iasa masina.si sa fie asa cum vrei tu si cum vreu si eu 90% un singur contradictoriu avem :)
|
pai tu ai mai multe numa nah :))
hai sa fie bine !!! |
alea chiar sunt angels eyes-uri....?????
sau e vb de o gaselnita ingenioasa a romanului??? |
tu ce zici? da is angel eyesuri adevarate,nu facute.si usor de montat ca doar ii far rotund nu mare smecherie.
|
vand dacie cu presu scos:P:)):))
|
bine darko!!! eu vand roata de tramvai cu tot cu camera si cauciuc tubeless!!!! 2 oiro!!! =))
|
daca aveam presu scos.... mama ce bolid aveam !!!
|
daca fura cineva semne, asta patesc cei care merg pe drumuri nesemnalizate,
stati linistit ca de unde e facuta poza nu era decat un sant sapat cat sa poti baga o masina ca sa o spargi complect |
Sal ... a iesit bestial rau de tot bordu :D si arata destul de bine mult succes in continuare :)
|
multumesc frumos, dar va primi un alt bord cu alt interior care cel putin pt mine zic ca va arata mult mai bine
|
va fi fara spoilere, merci, va voi tine la curent cu ce voi avea
|
ce cotez ti masina acuma fraiere :)
|
nu fii rau:P...Spor si din partea mea:)
|
nus rau ma stie el despre ce zic oricum de marti nu mai conteaza ca se intra in reconstructie asa ca spor la munca sa avem si la bani ca restu leom face noi cumva
|
Mda Ar Trebui Sa Iasa O Masina De Belea La Cata Ambitie Are Omu Asta Numa Mie Ciuda Ca O Sa Dureze Cam Mult5 Proiectul Si Nu Prea Mai Am Coechipier La Drumurile Prin Tara Si La Antalnirile Saptamanale .tu Kany Cu Masina Ta Ce Mai Tineai Ritmul La Tuning Nu Mia Fost Rusine Niciodata Sa Merg Langa Dacia Ta Ba Din Contra O Mare Placere Acum Nu Prea Mai Ami Vine Sa Ies Pe Strazi Ca Nu Am Cu Cine Mie Mie Rusine De Masinile Altora Nu Stiu Lor Cum Le Este?
BINE AR MAI FI O VARIANTA :PRIETENU NOSTRU ANDREY DA pana ancepe iel mie frica sa nu se razgandeasca da din cate lam vazut eu NU AS PREA CREDE. SI EL E FFFF AMBITIOS SI STIE CE VREA SPOR LA MUNCI |
giany , ce sa mai spun iar mai lasat fara replica
multumesc !! stai linistit giany ca sunt pus pe fapte mari deja, fac eu cumva sa fie gata cat mai repede dar dupa posibilitati totusi, oricum pe sambata cand vi la arad masina mea va fi... nu va mai fi :)) |
de razgandit nu ma voi razgandi dar va dura putin si la mine ca mai traba sa si traiesc pe langa bani de masina.dar sper ca pana va termina canny masina cu totul o voi avea si eu.si atunci voi pregati ceva tare care sigur va va placea.pana atunci asta este ne plimbam cu golanu si asteptam :)
|
1 Attachment(s)
sper la toate bune...
|
Ce misto e poza :) Cadourile de Craciun :)
|
da-mi o ora si ramai fara ele...:))) frumos frumos asta chiar imi place...dar de ce ai dezechipat masina?unde ziceai ca stai ca par tentante scaunele :))
|
in arad sta :) de dezechipat o dezechipato de nevoie.face tabla vopsita alea alea.o sa dureze ceva da speram sa iasa bine pana la final ca is cam grele proiectele astea :)
|
astept sa vad ce o sa iasa ;))
|
Si noi din TM asteptam cu nerabdare dar eu sunt convins ca o sa iasa ceva tare SPOR LA TOATE
|
bai merci acuma sa fac rost de un electromotor ca asta sa dus, si sper sa am la motor ce cred eu si nu altceva ce ma sperie , ca daca sa dus ce nu vreau eu, tratez altfel problema
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning