![]() |
re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
arata bine jucaria ta...foarte ingrijita !!! bafta multa in continuare !
|
6 Attachment(s)
ms, poate ne mai vedem pe aero sa ma uit si eu mai bine la masina ta
zilele trecute, m-am imprietenit cu polizoru` si am dat jos rugina de pe tamburi ca era de juma` de cm |
keep up the good work ;)
ai numa grija sa nu te ia garda ;) :D |
rog un moderator sa imi adauge la titlu " DJ-08-VUO" pt ca deocamdata am sa raman cu numerele astea :D
|
2 Attachment(s)
rectific !!
rog un moderator sa imi adauge la titlu DJ 93 ANT !! ieri mi-am luat noile numere... nu mai aveau nimic cu AND :evil: azi i-am tras o spalare si arata boboc .. mai putin rugina din aripa :lol: nu mai are stickerele pe ea, si nici lipici de sub ele poze nu am de azi... poate o scot maine la plimbare si ii fac pe undeva poze salut ! |
Arata bine masinutza.... Dar ai zis ca ai spalat-o si in poze e murdara :D
|
o fi gresit :))
Andrei daca nu aveau nimic cu AND , de ce nu ai pus PRO ? ;) |
chiar asa? eu nu imi traiesc viata cu nick`ul de pe mu ma:))
ca tine =)) tu cred ca iti pui BKJ sau cine stie ce combinatie iti faci nebunule :)) |
OFF : nu e vorba de mu ... am dat un exemplu banal :|
app pe masina o sa imi pun BLJ iar daca tu crezi ca "traiesc viata pe mu" ca tine te inseli :)))eu ti`am zis ca m`am lasat de tot da tu inca joci ca nebunu =)) ON : Imi cer scuze pentru off !!! Bafta cu masinutza in continuare ;) |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
da, am zis acolo ca n-am :D
dar sincer, nici eu cred ca nu eram atent si la fel faceam gab, daca tot esti pe aici, nu imi poti schimba si mie titlul? sau trebuie sa fii moderator pe sectiunea VW sau super mod sa poti face asta? ms, salut |
Te-aş ajuta cu cea mai mare plăcere, dar nu activez pe secţiunea VW.
Dă-i PM la un moderator care activează pe această secţiune şi se rezolvă imediat ! |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
1 Attachment(s)
m-am gandit mai bine la ce mi-a zis diawolo
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ar da foarte bine...si eu le-am avut facute asa..doar ca nu am avut grija si mi s-a stricat oglinda...s-a dus cromul :shock: ti-am pus si 2 poze sa vezi cum aratau... spor la treaba!sa ai grija sa nu patesti ca mine:lol: |
si-mi poti spune cum le pot face asa?
unde trebuie sa am grija? cu ce ai innegrit marginea? detalii :D ms |
Quote:
|
cu siguranta o sa-mi fie de ajutor!
dar mai am o intrebare..: farul cum il desfac? e lipit cu silicon? cum? |
da varule, ma refeream la sticla din fata
daca il desfac la cald, poate nu pateste nimic cu numarul.. na... deocamdata il las asa ca pana iau eu permis, mai merge al` batran cu ea si ii e frica de garcea te pup varule si felicitari ! |
Quote:
Ce are nenea numarul pus unde e acum??? Ii sta foarte bine unde e acum pentru ca nu are barile modificate... |
daca-mi trimiti 2-300 de euro, varule, ii fac ce vrei tu ! :lol:
|
Quote:
Quote:
frumoasa masina, ingrijita. sa n-o lasi in paragina, si tine minte: mecanica e pe primu loc, apoi partea vizuala! spor la treaba! |
e hotoman el :))))))
ai grija ce faci pe acolo la masina ... mai bine dai bani la cineva care se pricepe si o pui calumea la punct ;) |
1 Attachment(s)
pam pam :twisted:
|
mai poti taia mult si bine din prelungirea aia daca vrei sa arate calumea ;) e un bun inceput .
|
Quote:
|
chiar asa bine am facut VT-ul? :oops:
e photoshop aia... azi am innegrit triplele, si semnalizarile din fata si din aripi... poze, maine urmeaza folii |
traiasca PS-u, bine ca te descurci, iti poti face o idee, chiar arata bine masina
sfatul meu : daca vrei neaparat faruri angel eyes pentru aspectul unor modele ce se gasesc zic eu sa pui angel`urile pe semnalizare si nu ca pozitie, ca nu e bmw, dar ai ceva de treaba. bafta la modificari! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
spor la treaba in continuare, asteptam pozele :lol: |
imi place ca te descurci :)
spor, astept sa dam o tura cand primesti rozalinu :D |
masina trage bn pentru varsta ei ....si nu te mai lua de mn ,,, ca nu fac eu nimik la masina....sa te vad si pe tn ..:-Phttps://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/195023-masina-mea-opel-vectra-2-0-dti-albastru-mat.htm
|
5 Attachment(s)
Quote:
cand am s-o bag la refacut tabla pe ea si revopsit, am sa ii fac si bad boy look-ul Quote:
Quote:
acum sa vedem ce ii fac si eu :twisted: am cateva poze de ieri, in care nu au iesit chiar asa de inchise triplele... am mai dat azi pe ele si sunt mai intunecate si, poze de ieri si poza PS fara colt :oops: ---> |
stii, se dau foarte usor jos semnalele si triplele. semnalele stau intr-o clema si triplele in 3 piulite. nu inteleg de ce le-ai facut pe masina!!!:shock::shock:
|
pai, eu de unde sa stiu? :lol:
si, oricum, eu am o problema... daca desfac ceva, mi-e o lene apoi sa pun la loc... vai vai vai :lol: lasa, ca nu duc lipsa de oferte de real si baumax :oops: |
Bravo Andrei . Daca o sa ii faci si bad boy look asa fara coltul ala o sa iasa super ;)
Keep up the good work ;) |
8 Attachment(s)
nu m-am gandit pe moment sa te intreb varule...
urmatoare miscare, va fii una mai costisitoare :D vineri cred ca e gata :D azi i-am pus sticker 4tuning :D + pleoape la hyundai :D ... trebuie vopsite, le-am pus doar de forma acolo sa vad cum vin si poze de azi, la baitza cu apa calda :D |
Quote:
De unde stii ca se da cu spary de triple pe interior???? Asa ai dat tu? iti spun eu ca se da pe exterior.. dar trebuie sa stii sa il dai! numai bine! |
de acord cu mike . pe exterior se vopsesc triplele . chiar astazi l`am ajutat pe un prieten sa le vopseasca :)
P.S. bine ca te`ai gandit sa o mai si speli :):):):) |
e foarte frumoasa culoarea din ce vad in pozele astea, pana acum nu s-a vazut asa bine.
apropo, data viitoare cand mai vrei sa faci ceva intreaba mai intai sa nu faci vreo prostioara sau iti recomand cu caldura forumul vw ai ce invata de la oamenii aia. |
culoarea arata bine cand e uda masina...
deci, ii trebuie un polish pana am sa ii dau alta vopsea, am sa repar putin pe la aripi si am sa astup gaura aia din prag... apoi dau grund si probabil putina vopsea... si am sa maschez cu plasticele alea de la aripi.. stiu, alea tin apa si o sa-mi rugineasca, dar pana nu o fac in totalitate, n-am ce-i face... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning