![]() |
Re: Execut vopsitorie tinichigerie auto
4 Attachment(s)
Salut,
Vreau si eu un pret pentru o pregatire, chit grund etc, pentru o masina preparata care o scot de la tinichigiu, si un pret cu vopsire completa in negru metalizat cu perla albastra, adica vreau sa dea in ape in lumina, banuiesc ca se spune ape albastre pe negru metalizat,perla cred albastra si cat dureaza lucrarea masina o scot in Mai de la tinichigiu, atasez cateva poze sa iti faci idee, am vazut ca ai o oferta de pret, nu ma pune sa vin cu ea ca nu are motor,merci |
Salutari. Am o Toyota Supra din 92. Vreau tinichigerie (nu sunt daune sau defectiuni deosebite vizibile) si vopsitorie TOTALA! sau cum vrei tu dar buna sa fie! Tin f mult la masina asta si vreau s-o aranjez. Din pacate masina nu e deplasabila, deci trebuie s-o vedeti voi. Timpul in care va fi terminata nu e important. O vreau facuta dar nu va solicit prioritate. Important este s-o luati, si sa vad ca va apucati de ea. O vreau dezmembrata si facuta intergral, nu doar la fata.
Cu pretul discutam linistiti! Doresc ceva facut de calitate! |
Vopsit exterior un Opel Vectra A din 1995 cu vopseaua mea, probleme cu rugina ar fi la parbriz care trebuie dat jos, in rest nu are rugina, vopseaua actuala e matuita, zgariata, sarita.... Spuneti-mi va rog ESTIMATIV cat costa toata operatiunea cu vopseaua mea ( cod 568 ), restul materialelor ale dvs. si ce cantitate de vopsea ar fi necesara. Multumesc
|
Quote:
vin eu daca vrei suna ma sau da mi nr tau |
Quote:
|
Quote:
|
ca sa ne fie mai usor de discutat lasati-mi va rog numarul de telefon sau adresa d email
|
nou aplicare folie , folie carbon , piese auto piese racing si motorsport , piese pt auto 4x4 offroad
|
7 Attachment(s)
Salut,
Ma intereseaza niste reparatii la un tico. Atasez niste poze cu elementele de caroserie cu probleme. Astept un raspuns pe [email protected] Multumesc anticipat, |
10 Attachment(s)
poze lucrari
|
up!!!
|
up!!!
|
up!!!
|
up!!!
|
5 Attachment(s)
salutare..pentrun un bmw e34
tinichigerie/vopsitorie 50%(de la bandouri/manere in jos)-pret? are probleme putin pe la praguri,usi,bandouri,portbagaj. nu as vrea sa o vopsesc pe toata..un pret estimativ |
salut ai pm.
|
up!..
|
pentru vopsire bandouri clio symbol , cele de usi si bara spate/fata + manerele, bineinteles cu montat/demontat un pret ? culoarea rosu
|
salut bandouri + manere in jur de 300 lei banuiesc ca vrei si oglinzile
|
oglinzile sunt vopsite din fabrica, doar bandourile ar fii . Multumesc frumos
|
Quote:
|
|
10 Attachment(s)
poze vopsitorie
|
13 Attachment(s)
poze vopsitorie
|
NOU !!!! sablare profesionala
|
un mercedes cobra vopsitorie totala argintiu metalizat si un opel astra negru metalizat cam cat ar costa? un pret pentru fiecare te rog.multumesc
|
trebuie sa le vad
nu pot sa iti dau pretul asa mai ales ca sunt niste masini vechi |
9 Attachment(s)
Am vb cu tine aici acum ceva timp si acum am pozele, daca poti sa imi dai un raspuns de cat costa si in primul rand daca te inscrii in max 2 sapt cu lucrarea totala ( cu weekend'uri cu tot ), daca depaseste 2 saptamani nu am cum sa o fac, vin special la buc pentru asta, merci si astept raspuns.
|
1 Attachment(s)
salut am vorbit la telefon azi......uite poza in cauza,hyundai santa fe,bara spate.
ps:vopsea metalizata. |
email : [email protected] |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut, vreau sa vopsesc corrado din prima poza (cel alb cu capota neagra) in culoarea in care este cel din poza a 2a, adica negru cu capota (auriu cromat) si jantele in aceeasi nuanta cu capota (auriu cromat), poti face asa ceva? Mersi.
|
se poate face orice numai ca auriul ala cromat costa ca 1000 de euro litrul si tie iti trebuie cam 600 g ./
|
Quote:
Ca exemplu, cruciulitele care se cumpara la biserica cresi ca sunt vopsite cu auriu de 1000e litru? |
eu folosesc HAUS OF KOLOR atata costa . nu cred ca trebuie sa compari cruciulitele:D cu vopseaua masinii
|
up!!!
|
up...!!!!!
|
3 Attachment(s)
Salut.
Ma intereseaza si pe mine un pret pentru aripa stanga fata + incuietoarea aia ruginita si indoita. Atasajez cateva poze sa-ti faci o idee. Masina in cauza este un logan. Si ar mai fi, antena data jos si emblemele spate cu incuietoare cu tot. Sau cum zic "bajetii", portbagaj "clean". Un pret per total, in cat timp se poate face si unde se afla service-ul. Mersi. |
ai pm...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning