![]() |
Re: Navigatii pe DVD - valabile in Romania ?
Fiecare producator hotaraste pentru el si din pacate nu anunta inainte.
Ar fi interesant sa avem impresii ale celor care au deja acel DVD de la Audi sa aflam detalii reale. Informatiile de genul "am auzit ca" sau "mi-a spus mie X " nu fac 2 bani si posturile vor fi sterse. |
Detin DVD-ul de Audi si contine Romania full si merge foarte bine. Dvd-ul are harta Europei nu doar pe cea a Romaniei, deci e si mai bine :D
|
Daca il ai, pune un screen-shot cu brasovul in detaliu de ex. , si-ti multumim in avans.
Daca din nefericire dvd-ul respectiv are numai buc + tim + drumurile nationale vei primi ban pentru dezinformare. |
Saxo da ce dur esti cu baiatu. Eu am pe un mondeo DVD-Navigation-System din fabrica. Am crezut ca DVD-ul e diferit de navi. Din cate am auzit, DVD-ul este pentru navi. Tu ce stii despre asta? A....inca ceva. Unde gasesc DVD-ul cu hartile. Am citit topicul si nu pot sa cred ca nu exista pt RO. Adica ma oftic rau de tot. Totusi daca nu gasesc DVD-ul mi-am luat si un IGO cu Europa de Vest+RO deocamdata. Bye
|
O sa pun astazi o poza cu lista unde se vad orasele in ordine alfabetica ca nu sa nu mai existe discutii
|
Ideea e ca trebuie sa dam informatii corecte. Nu putem decit sa ne bucuram DACA exista harta detaliata a oraselor. Cei de la Porsche spun ca pentru Ro in detaliu nu e decit Buc. si partial Timisoara. Poate nici ei nu stiu bine, dar pentru a afla ce si cum, trebuiesc citeva screenshot-uri nu o lista a oraselor. Strazile ce traverseaza orasele nu inseamna detaliat...
Poti face niste poze cu display-ul si citeva orase. Le asteptam. |
Deci sa inteleg ca nici pentru mondeo nu exista CD/DVD pentru navigatie?
|
In mod categoric exista, dar nu cred ca si pentru Ro. Cel mai bine suna la Ford si intreaba-i pe ei ca stiu cel mai bine.
Eu nu am auzit/vazut navigatie de fabrica in afara de Audi care sa aibe Ro. |
Ok. Merci mult saxo. Le dau un telefon si te anunt ce mi-au spus.
|
2 Attachment(s)
Iata si mult laudata harta a romaniei.....
|
salut. am auzit k la sfrsitul lunii martie cei de la bmw vor scoate dvd-ul pt romania. a-ti auzit ceva despre asta? mersi
|
Am si eu un Ford focus c-max cu dvd navigation system din fabrica, dar nu am decat dvd cu harta europei fara Romania. Stie cineva de o versiune mai noua?
|
Mai am niste date . Se vinde pe Ebay
http://cgi.ebay.at/Ford-Navigations-...QQcmdZViewItem si puteti citi cum se face aici http://solesz.extra.hu/index.htm |
cei de la navteq au lansat harta romaniei dar este slabuta.
din ce m-am interesat am inteles ca aceasa harta trebuie implementata de producatorul masinii si tot el iti va pune la dispozitie harta pentru a o cumpara. personal folosesc pda, are idee cineva cat costa igo limousine cu interfata pentru un 407? |
Am auzit pe aici ca Audi ar avea un CD cu navigatie. Ma gandesc acum, pentru Volkswagen Passat 2006 oare face cineva asa ceva?
|
@nevrozel
Citeste postul 54. |
@saxo
Mersi, deci exista. Se stie de vreun dealer in Bucuresti ceva? |
N-ai pen ce, eu stiu ca nu exista. Cel mai bine suna la Porsche Romania si intreaba-i pe ei. Daca e sa fi aparut, acolo vei gasi.
|
Sal , am un Audi a3 din 2005 cu Navigatie DVD MMI si mi-am comandat de pe net un dvd cu toata europa (inclusiv romania) si nu mi-a mers...... pe langa asta era un dvd luat de la o papetarie si scris cu carioca pe el "AUDI" . Baiatu se lauda ca lui ii merge (tipu din Bucuresti). Am mai cautat eu pt audi si nu am gasit nicaieri..... nici macar la download de pe net:P
|
De ce nu cititi cu atentie topicul ?
Exista doar pentru modelele 2006 sau mai noi, si pe Romania are NUMAI Buc. + o parte din Timisoara + drumurile nationale. |
O intrebare,putin offtopic, ma scuzati :)
Daca imi cumpar o unitate DVD/monitor/mp3/GPS, cum pot avea pe ea si navigatie RO ? Trebuie doar sa cumpar o unitate cu slot SD pentru asta ? Multumesc anticipat :) |
deci pentru un Audi A4 2002 cu navigatie mica(in bord) nu pot folosi acel CD? Mie mi-ar trebui in special pt bucuresti . ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning