![]() |
Quote:
|
lol in germania este plin de porsche cel putin aici in hamburg este plin pe cand supra am vazut doar de 2 ori :lol: :lol: pimp cu femeile nu stiu ce sa zic masina mea nu ma supara niciodata daca intelegi ce vreau sa spun :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
pe mine din pacate ma mai supara si masina......cand mai pierd vreo cursa , sau cand se mai strica ceva..... |
da se pare ca problema asta cu forumul nu o ai doar tu o mai am si eu din cand in cand dar am o prietena destul de intelegatoare :lol: :lol: :lol:
|
:D
Sparge normele ala negru !
|
care?? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
:lol: :lol: nu man ..pe bune..la mine se stieca masina ii pe primul loc.. :lol: :lol:
|
yo de pimp ziceam, ca el a scris ca ishi iubeshte femeia mai mult camashina... acuma poate sa fie shi din cauza ca nu aia e mashina visurilor lui... :D
|
legendarele golfuri
dar care este cel mai tare golf din romania ;un prieten mi-a spus ca este in timisoara un golf 1 f beton care bate la cur multe masini ;este adevarat ?
|
Quote:
|
bogdanandrei ..cine tea mintit.. :lol: eu sunt din timisoara..dar nu cunosc.sau nam auzit cel putin..pana acuma de nici un golf tare.... :lol:
|
Quote:
Dar si pe ea o iubesc la nebunie (si nuz ic asata ca sa vada ea, ca habar n-are de forumul asta ) si pana la urma urmei masina e un fier, plus ca nu pot sa ma XXX cu masina, nu ? :peace: |
Intradevar e Tare Tare Golfu`.900CP!?WOOOW pai la greutatea lui, cred k nu i`ar sta niemni in cale,cel putzin in ROMANIA SIGUR 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning