![]() |
Re: E30 - White
2 cuvinte : simplu si frumos ...
|
Daca faci rost de o buza de is te rog sa imi spui ca si eu caut iti las idu meu. Alex_serban_14@..
|
mersi frumos ! :P
o sa fie si mai simplu si mai frumos :P dupa ce il las jos si ii pun jantele originale BBS , si shadow line |
6 Attachment(s)
Asa ceva vreau si eu :) numa ca eu as pune ori niste borbet a sau niste bbs .. nustiu inca :)
|
Mama iar borbet a? Nu v-ati plictisit de ele? :-)
|
yo m-am plictisit sincer :P
are cineva o manivela pentru geamuri ca tocmai am rupt una aseara |
Quote:
|
Succes cu masina, sa iasa un proiect cat mai frumos8)
Cu servo directia la urs nu prea sunt deacord..pentru ca nu este asistata si sa nu faci baca la viteza mare..stii tu, directie f usoara+viteza..:rolleyes2 Mai bine cautai jante de 7.5J pentru fata cu gume 195 sau maxim 205 si mergea bine chiar si pe loc..in mers e numai bine;) |
o sa imi pun jante 7,5 J astept sa le vand pe astea :D 9j
|
8 Attachment(s)
in seara asta de plictiseala am tras cateva poze :P
|
Pe cat is pozele de frumoase pe atat e ursu de frumos!!! Congrats Golf pt ambele!!!
|
superbe pozele ... nu mai am cuvinte ...
|
simplu si clasic bmw ul !;) cu proiectoarele ce faci nu i pui ceve originale vad cai ceva de plastic si nu arat f bine .
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
poze cu jantele de vanzare
|
Misto locatia :))
|
cred ca a facut baie cu ele:)). ce vrei sa iti iei golfuletz? ceva buza mai mare?
|
nu , vreau sa imi iau jantele originale de E30 , BBS
|
Quote:
|
pune niste poze sa vdm
|
Singura poza care o am momentan , sunt si capacele la ele , daca esti interesat , vorbim .. si fac mai multe poze , la fiecare janta cu detalii . Sunt in stare foarte buna jantele , nesparte crapate indoite sau sudate ....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1268825496 Cu un polish la buza ar da crima . |
Sa-l stapanesti sanatos....un urs foarte bine intretinut si mai ales intr-o stare foarte buna la tabla....sincer nu credeam ca o sa-l vanda vello si ma gandeam ca-i pune un motor de 2.5....tu ai de gand sa-l schimbi pe cel de acum sau mergi in continuare cu 1.6??
|
foarte frumos urs ai golfule' ,de cand caut si eu unul in stare asta ,am gasit si eu unul alb 88' fara servo ,cam cat te-au dus pisele si manopera sa pui servo ?
bafta ,si spor la modificari ! |
Quote:
|
Quote:
|
in seara asta era sa se lase cu urate :( fara permis vro 3 luni
|
Quote:
|
nu ... o mica depasire de coloana .. :P da pan la urma am scapat cu 3 puncte
|
Re: E30 - 1989 Alpine Weiß II
Te mananca-n dos, te scarpini cu carbid.
|
salut,
frumos ursul tau, te-am vazut astazi pe ghe petrascu, cand intorceai, eu eram intr-un audi bleumarin. ce suspensie vrei sa ii pui? te intereseaza una reglabila?vb pe pm |
Quote:
legat de suspensie nu stiu inca , ma gandeam la arcuri de la ta-techinix am inteles ca sunt oky nu vreau sa o las prea jos ca merg cu ea zilnic |
Golf, cat ai dat pe masina cand ai cumparato ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Merita toti banii :D
|
Mersi :P azi posibil sa primeasca noi incaltari
|
Quote:
a primit? 8) |
nu inca :D da curand sper
|
Quote:
bafta cu masina in continuare.... |
a inceput iara sa se incalzeasca putin , trece putin de jumate , daca o turez se duce la jumate , sa fie de la termostat sa nu deschida ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning