![]() |
Re: Dezmembrez e36 IEFTIN
uppppp
|
Quote:
|
Quote:
|
anunt valabil. marfa noua. de fapt recent adusa ca nu mai e noua
|
Salut,
am nevoi de ornamentu de plastic ce acopera pragul de pe stanga( am inteles ca este o componemta din kitul M) , partea cu soferul, imi trebuie cap coada este dintr-0 singura bucata. Am un 318 ti. COMPACT Mai am nevoie de oglinzi, doar sticla imi trebuie fara brat. Am uitat sa specific ( oglinzile neaparat de M, cu dezaburire si incalzire) contact la costi_alin2000 Ms! |
3 Attachment(s)
Quote:
pret 110 euro ambele. originale M3 |
Quote:
|
Quote:
Salut , scz pt confuzie imi trebuie doar geamul de la oglinzi , cele cu dezaburire si incalzire ( cele clasice patratoase de un e 36) ms pt ajutor, ast pm cu pret daca le ai pe acestea! imi trebuie doar sticla nu si bratul |
valabil
|
uuuuuuuuuuuup
|
salut, un motor aeroterma de dublu climatronic manual la ce bani il ai?
|
Quote:
|
Salut, ma intereseaza o pereche de proiectoare, o pereche de lupe pt faruri, un eleron pt portbagaj de compact, un set de geamuri electrice si o cotiera pt compact.
|
Daca nu gasesti la el am eu ....Proiectoare , eleron , set geamuri electrice si cotiera .....id mesenger mecanicautobmw sau 0726.209.042 .
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
de E36 mai am doar o buza ALPINA care se potriveste perfect oricarui spoiler stock. Material plastic. BUZA este originala. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning