![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
pai asha am rezervat shi eu
|
am rezervat si eu G-8,G-7 :D ne-om vedea pe acolo :D chiar daca nu va cunosc decat de pe forum :-P
|
pai ce e asa greu putem sa facem cunostinta ;-) eu o sa vin cu Gaby B si o sa venim probabil cu tricourile cu 4tuning :-P
|
da din cate am vazut nu prea se ingramadeste lumea sa vina pacat ca eu trebuie sa plec acasa ca as fi venit si eu
|
din cate am vazut eu sala e juma plina cu 5 zile inainte si mai ales ca putin stiu ca se pot face rezervari pe net si or sa vrea sa ia bilet de acolo ;)
|
pai o sa ne vedem pe acolo atunci :D am sa ma uit dupa tricouri 4tuning... apropa dar voi cum atzi facut rost de ele ?? :-P
cu sala e cam nasol ca au mai ramas locur decat in fata si e grav de tot eu zic ca o sa fie lume bine ca am prins locuri mai sus :D |
azinoapte am rezervat in sala 1 F-9 si F-8
|
madskilz s in spatele tau sper ca nu esti foarte nalt sa pot vedea si eu ceva de tine =))
|
Quote:
|
zetemete.... la sala 1 ? nu se pot rezerva .. sau cum ?!
|
am trimis acum 30 de minute un amic sa rezerve bilete si mia zis ca nu se mai dadeau ...care este faza ? !
|
nush
..au pus la dispozite sala 8,si sala 11 :) am intrat acum pe site la movieplex si am rezervat 2 locuri la sala 8: H-17 / H18 e deja FULL :lol: :lol: :lol: :lol: |
mare aiureala...
eu am rezervat ieri bilete azi vad ca tre sa rezerv din nou... bine ca am mai gasit bilete... |
deci lipsa de profesionalism frate,ieri am luat 2 bilete super bune iar azi cand am intrat sa vad din cuirozitate daca sa umplut sala vad ca au aparut 2 sali mult mai mari,iar rezervarile anterioare nu mai existau,in fine am gasit la cateva scaune mai departe :-|
|
cine mai are in sala 11 locuri,eu am acolo L-9 si L-10 :-P
|
eu mai am...j-8 j-7 j-6
|
vrei sa ma mut langa tine??? :DD
|
daca vrei te astept,daca o faci sa ma anunti :-P
|
sal fratilor....ce faceti mah? stiati ca masinile din fast and furious 3 tokio drift au fost tinute intr-o locatie secreta pe timpul filmarilor si ca au fost modificate de o firma nipona? dak vreti poze de la filmari cereti-mi mie. pozele top secret.
|
Quote:
|
Cristi-T ... nu as putea sa o numesc proasta organizare, sunt de parere ca termenul este foarte dur si nemeritat.
Noi am reusit sa stam de vorba cu cei de la plaza ... si le-am propus sa ne dea cea mai mare sala de cinematograf in care sa fie toti invitatii nostri plus cei ce vor sa isi rezerve/cumpere bilete la un loc. Mai precis toata comunitatea sa vizioneze filmul in aceeasi sala... Sper ca nu am incurcat itele prea mult ... dar oricum ... sunt locuri pentru multe persoane ... Succes!!! Si fiti pe faza ... :D |
cam cate locuri are sala ?
|
Quote:
poate sunt tot alea care le stim si noi .... |
polifem sau zetemete.... sper ca nu or sa fie probleme .. la casa.. cand vreau sa iau biletu ii zic ca am rezervarea aia... si imi zice ca e ocupat.... ! :rolleyes2
|
In legatura cu biletele si rezervari nu intrebati pe noi, doar pe Movieplex.
Sala a fost schimbata pentru ca initial au fost 2 sali MICI unde nu este effect atat de bun, cum este la sala MARE! si la sala mare sunt mai multe locuri decit la 2 sali mici. Mare partea al sali este deja rezervata pentru presa si VIP. Revenim cu mai multe detali seara. |
eu mi`am rezervat H16 H15 in sala 8 la 20:30...... deci pot... sa merg pe aceste locuri da?
|
hmm..am in sala 11, randu 8, locul 18 si 19...cine vine cu mine :)))
|
Ok, o sa vorbesc eu astazi cum este cu rezervari si va anunt. Dar credeti ma ca eu sau Polifem nu avem nicio treaba cu rezervari, asta face Multiplex.
Primele 8 randuri (adica in spate), locuri centrale sunt rezervate pentru presa si VIP. Asta stiu sigur. O sa revin cu mai multe detali diseara. |
cu rezervarile treaba sta cam asa...cine a facut rezervari pt sala 1 pt sambata..automat s-au rezervat in salile 8 si 11 locuri...eu am avut rezervare in sala 1 (cand era vb de o singura sala) iar azi am sunat si tipa mi-a explicat ca s-a rezervat automat in cele 2 sali in care s-a mutat avampremiera...asa ca cine a avut rezervare in sala 1 sa sune si sa i se confirme rezervarea..cine nu..sa-si rezerve bilet prin telefon ...
|
Quote:
|
cum mah? eu am sunat azi si tipa mi-a confirmat rezervarea...pt sambata ...ciudat
|
cel mai bine e sa te uiti pe net sa vezi daca ai rezervat si ce locuri ai
|
yo am rezervat azi pe net 4 locuri pt sambata ... o sa ma duc diseara sa vad cum stau lucrurile :)
|
Quote:
sala 11 ... L-23,L-22,L-21,L-20, |
Quote:
|
Quote:
stai asa...ca rezerv si randul din fata :)) gata deci am asa : K-23,K-22,K-21,K-20, L-23,L-22,L-21,L-20, |
nu mai poti ca e luat de mult:twisted:
|
A Luat Cnv De Aici L8??? K Sa Stiu Langa Cine Stau...k Eu Am L 7-6-5
|
Quote:
|
Va rog sa tineti de topic, nu doar de numere de locuri.
Incepnid cu ~17:30 la parcare va avea loc expozitia de masini. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning