![]() |
Re: Machetele mele - kona4
Superb Cadillac-ul:!:
Baga si tu niste Citro de alea vechi man:!: |
Foarte faine batranele tale. Imi place mult Aro 10 din plastic, parca deschide si usile, nu? Am avut si eu o gramada deastea cand eram mic, si Aro din ala mic de plastic. Mai vrem sa vedem frumuseti vechi.
|
superbe:shock::shock:...banuiesc ca sunt si rare..succes
|
3 Attachment(s)
Ok hai ca bag si un citroen este vorba de DS care in farnceza inseamna zeita .O masina revolutionara la vremea sa .Am citit recent ca a fost votata a doua cea mai frumoasa masina din lume totodata si una dintr-e preferatele mele pe langa lamborghini miura .Macheta este un dinky toys din 64 scara 1:43 pozele spun restul !!
|
Asteptam sa prezinti frumusetea asta man..mersik
Cred ca ai sa ne tii privirile ocupate ceva vreme cu ce ai in colectie:!: |
Quote:
P.S:Cand am vazut primul DS pe viu, cu toate ca cunosteam masina, eram parca hipnotizat, in prezenta unor astfel de oldtimere nici nu stii ce sa mai zici, cel mai bine e sa taci si pur si simplu sa te bucuri de timpul care il ai in prezenta lor...ca ar putea fi ultimadata... |
:shock:Cat de tare e, nu te-ai gandit sa o reconditionezi?
|
Pai mi se pare in stare foarte buna daca te gandesti ca jucaria este din 64 .Am discutat sa vopsesc acoperisul dar mi-au zis ca numai il stric .Asa cu zgarieturile mici isi pastreaza originalitatea
|
3 Attachment(s)
Ursoicele Rusoaice ! :D
Lada Niva - Ist model Lada 2101 - made in ussr Raf -2203 - Din mama lui moskvitch combi si break -ussr Lada 1500 -ussr Masinide fabricatie ruseasca , ciordituri technologice kapitaliste Moskvitch aka opel Lada aka Fiat |
Quote:
|
Frumoase comunistele astea man, mai asteptam sa ne mai prezinti.
|
Ciorditurile astea sunt superbe man, mai baga..:!:
|
Sigur is faine am vrut eu sa scriu un comment si a iesit un pic urat . ussr am vrut sa zic ca este fabricatie de acuma 20-30 de ani jucaria .Nu mai pun ca nu am altele deocamdata
|
ce tare e RAF-ul...
|
4 Attachment(s)
Nu am mai pus nici o poza de o vreme acuma mi-a venit cheful
|
citroen cx urmasul ds-ului -norev mini jet scara 1:43
Desi nu sunt fan camioane am pus doua pompiere mercedes siku seria v si un merrywheather fire engine-matchbox lesney |
5 Attachment(s)
noutati in colectie
mercury commuter in cutia ei originala -matchbox lesney 1968 citroen maserati de raliuri cica mazda luce rotary turbo de la tomica made in japan |
De multa vreme nu ai dat pe aici tinand cont ca ai o colectie foarte mare si putine aratate..
Imi plac ultimile postate:!: |
Buna Seara
Domnule aveti o colectie interesanta si valoroasa. Insa daca prezentati cate 3 poze facute cu o camera VGA din an in paste acest topic nu va mai ramane pe forum. Acesta este singurul avertisment. O seara placuta! Cozmescu Alin |
4 Attachment(s)
Ei acuma nu poti fi cu toate ,dar uite ca am mai revenit cu cateva machete .
Matchbox lesney moko se numara printre primele matchb0xuri produse anul fabricatiei 1960 scara cam 1:66 ,made in england . Este vorba despre un ASton Martin DB5. A doua macheta este un Land Rover w 109 tot matchbox de data asta un model din 1970 ,superfast in cutia ei. |
2 Attachment(s)
Desi nu fumez asa o scrumiera tin sa am in colectie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai ai Lancer-ul acela Rally Art? Nu ii faci niste poze?
|
Misto Lacerul RallyArt, poate-ti faci timp sa-l pozezi.
L-as vrea si eu la scara 1:18, insa este rar cu spume. :lol: |
Acuma serios, o vinzi? Sau schimb ceva...
|
Quote:
Quote:
|
Nu este de vanzare MItzu este un model care imi place dar precis se mai gaseste pe okazii sau pe alte site-uri .O sa fac poze cu ea daca sunt fani
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Despre asta e vorba?
|
Da exact asta este de la autoart !
|
Nu stiu cat de rar e la 1:43, dar la 1:18 e extrem de rar :)
|
ii o masina care mi-ar placea s-o am in realitate de aia o si tin ,nu pentru ca este rara .Rare sunt machetele vechi matchboxuri si siku
|
Vrem poze cu 1:18!
Ps: daca nu e rara de ce se gasesc doar vreo 2 pe ebay? |
al meu este 1:43 nu am nici un 1:18
|
Stiam ca este scara 1:43 si stiam ca o are si Calin, am vazut prezentarea la el, insa pur si simplu nu ma satur sa vad un Lancer superb.
Am si eu doua Lancer IX Aa la colectie si nu ma satur sa le privesc, de fapt: le iubesc. :evil_laug |
te cred ! eu chiar ma gandeam ca daca nu o sa am banii sa iau lancer modelul nou accept chiar si modelul de inainte cu motor 1.3 :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning