![]() |
Re: evenimente la sm
Zilele orasului anul acesta vor fi organizate in zilele de 25-26-27 Mai.
|
nah ce fain.............poate s-or destepta putin si o sa organizeze ceva liniute pe langa dig:D:D
|
asa tarziu o sa fie zilele orasului????intr-un fel poate ii bine macar o sa fie mai cald,ca in ultimii ani o fost cam frig sa stai pe terasa la bere......
|
de liniute nici vorba.. mai ales acolo pe B-dul Transilvania.. iti dai seama cata lume "sub influenta bauturilor alcoolice" s-ar plimba pe pista fara sa stie ce se intampla defapt acolo.. ?
@szambi .. nu stii din greseala ce fomatii vin.. ? :D |
De ani de zile nu sunt venimente la Satu Mare.
|
azi s-a sarbatorit ziua europei ... in centru cu un concert rock ...
cam nimeni n-o stiut de asa ceva eu am azuit muizca de acasa asa ca de aia am mers si eu sa vad ce e .. :P |
Fain ! Nici eu nam stiut.
|
Salutare Domnilor,
nu sunt evenimente locale, dar pentru fanii sporturilor cu motor ar merita amintit: -Raliul Siromex Baia Mare, cu startul in primele probe speciale vineri, ora 15.00 si sâmbătă, la ora 09.00. Din nefericire, proba de pe Firiza nu mai este inclus in itiner, insă pe Gutin sau pe Cavnic va fi spectacol.... vezi mai multe pe autorally.ro -Eveniment in Campionatul National de Drifting din Ungaria (Drfit OB) se va organiza in 13 mai, la Máriapócs, cam la 70 de km Satu Mare (directia Nyirbátor), sincer s-ar putea să fie mai spectaculos decât derapajele de sub pod :)) -si nu in ultimul rând, tot la Máriapócs, intre 27-28 mai, Rallycross (Campionat National de Rallycross), eveniment la care vor participa si piloti din Satu Mare! In momentul actual, suntem 4 inscrisi pentru această cursă, dar se mai poate inscrie pe www.rabocsiring.hu, vă asteptăm! |
si din ce am auzit eu ... destul de curand ar trebui sa fie ceva organizat la oradea de baietzii de la west side racers ...
o sa ma mai informez si va zic |
:):).....eu as merge sa mai bat cateva masini numa sa pot sa-mi fac masina pana atunci...........ca tare rau stau cu banii,daca nu macar ca spectator sa incerc.....
|
eu cu sigurantza ca spectator m=am gandit ... :P
|
1 Attachment(s)
azi la 16:00....:D:D
|
2 Attachment(s)
niste poze intai ...
|
10 Attachment(s)
acuma niste filmuletze de la eveniment ... sunt format 3pg
inca nici eu nu am apucat sa ma uit la ele ... dar le postez pe toate .. bune ... rele scuzatzi calitatea ... dar numai telu` asta il am, oricum e mai bine decat nimic :) |
10 Attachment(s)
:arrow: ...........
|
9 Attachment(s)
:arrow::arrow: .............
|
20 Attachment(s)
:!: :!: :!: :!:
|
1 Attachment(s)
:!: :!: :arrow: :arrow:
|
cu adam nu ai facut poze bmw_fear.. ?
|
mistooo.....bine ca mai misca careva ceva.....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning