![]() |
Re: Golf 6 vs Megane Coupe vs Pro_cee'd
Quote:
Quote:
|
Quote:
Am intrat azi pe forumuri dedicate producatorilir de la noi din tara si am cautat problemele care au aparut la ambele modele.. va recomand sa aruncati un ochi PS: la ce iti foloseste esp-ul pe un motor de 1.4 ? Nu-mi spune ca pt zapada ca te c**i pe el atunci; sau iti este frica sa nu pierzi aderenta la cei 100 si mai stiu eu cati caluti are masina.. |
Nu cred ca are rost sa o luam cu forumul fiecarui brand, e plin VW forum de probleme. De altfel, probleme exista la toti producatorii deci e inutil sa te iei de problema X semnalata pe cine stie ce forum. Cat despre ESP, Pro Cee'd are 126 CP (1.6) iar ESP-ul este bun si la 75CP. Inclusiv iarna.
PS - conteaza puterea nu cilindreea. |
Quote:
Astra H are 2 led-uri portocalii ce bat pe schimbator. Ca nu le-ai vazut tu, asta e, probabil nu vin cu orice nivel de echipare. Eventual o sa-ti fac si o poza la una daca tot ai impresia ca numai Golful tau are asa ceva... Iar luminile de laparasolare care se aprind cand ridici capacul de la oglinda sunt de mult timp pe multe masini. Vezi cu fabricatia, ca nu se face numai in Germania, se face in 4 locuri: 2 fabrici in DE, una in Slovacia si una in Belgia. Se mai face si in Africa de Sud, dar nu pentru Europa. Golful Variant se face numai in Mexic. Deci nu te mai umfla cu Germania. Cat despre ESP: nu confunda ESP cu TC; orice masina poate subvira intr-un viraj, fie ca e alunecos pe jos, fie ca ai venit preaq tare; in acest caz, ESP-ul este destul de util pentru omul normal, care nu are cunostinte de pilotaj auto sa poata s-o redreseze mai bine ca un sistem electric. |
Quote:
|
Quote:
|
@ nicholas, Inafara de pretul CIP trebuie sa mai platesc TVA-ul de 19% din valoarea masinii!
|
Quote:
|
In primul rand Megane Coupe incepe de la peste 15 500 euro...deci nu stiu ce cauta in discutie.
In randul doi,Ceed`ul e corean,deci mare grija la service-uri,piese &stuff.(Iar modelul facelift e mai putin aratos ca anteriorul,depinde si de preferinte) Golful pierde mult la design,din pct meu de vedere (desi si acesta e destul de scump,incepand de la 15 000 euro) Am votat totusi Golf pt ca pana la urma,la o masina de 14-15 mii,nu conteaza atat de mult treaba asta,cat la ce folosesti masina si la ce o intrebuintezi.(In plus modelul 1.2 tsi pare a fi destul de economic,dar si pretul ceva cam piperat).Totusi Ceed`ul e mult in castig datorita pretului... Cred ca un test drive cu fiecare te-ar convinge iremediabil.Succes! |
Ia arunca un ochi la preturile astea:
http://renault.ro/gama-renault/autot...ator/?stepTo=2 Mai baga si 3 cupoane Rabla si vezi unde ajungi... Parerea mea ca trebuie sa profiti de oferta Rabla cat exista, cumperi 3 cupoane cu 5000lei si de banii astia obtii discount-uri frumoase. |
Quote:
|
Renault si vw sunt de ceva timppe piata noastra dar sunt curios in cat timp aduc piesele cei de la kia si de unde le aduc. Sa luam in considerare si pretul de revanzare..
|
Quote:
|
Vorbiti de parca cine stie ce brand exotic e Kia, proaspat intrat la noi in tara si de abia au si ei un dealer in bucuresti...
|
Nu zic ca nu au dealeri in tara dar in cat timp si de unde isi aduc piesele ?
Majoritatea service-urilor care au contract cu diferiti producatori au niste politici de te crucesti... Sa ne zica cineva concret care a avut contact cu asa ceva |
Eu va pot zice ca la vw , mie la un g5 mi-o durat cam 1 sapt. max. pana sa imi aduca piesele de care aveam nevoie , parerea mea ca la kia dureaza mult mai mult
|
La mine dureaza maxim 10 zile (in cazul in care trebuie sa dea comanda de piesa, dar majoritatea le au pe stoc, in depozit, caz in care dureaza... nimic:lol:)
|
Acum se cauta nod in papura, ce sa zica si ei, fix asta te gandesti cand cumperi o masina, ca o sa stai 1 saptamana in plus cand pocnesti masina, cel mai mare dazavantaj, nu ca la <70k de km pierzi 50% din garantia masinii si dai bani buni din buzunar pt. orice rahat, nu ca ai 50% mai putine optiuni utile in aceeasi bani si mai ales.
Quote:
Inca un avantaj Kia. . . |
Quote:
|
Quote:
vanzari 4tuning, autoscout24.ro, mobile.ro si inca un site foarte cunosut in Romania a carui adresa este restrictionata aici. Ti se pare greu!? |
Nu mi se pare greu dar acolo sunt anunturi nu vanzari. Daca un om cere un pret n pe masina lui , nu este neaparat sa il obtina..
|
Quote:
|
din cate stiu se asambleaza nu se fabrica.. dar nu cunosc politicile lor
|
Quote:
Se presuppune ca orice cumparator lasa cam aceeasi suma cand vorbim de aproximativ acelasi pret de vanzare. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning