![]() |
Nu stim Hondarule... de ce?
|
de ce caii putere nu cresc pe camp?! :roll:
|
poate vrei sa zici de ce caii putere nu se hranesc cu fan si de ce nu cresc? :):):):):)
|
si cu ce ar fi bine dak ar creste pe camp??? de ce n-ar creste in motor!?
|
Re:
Quote:
Quote:
Ptr ca sub 18 ani esti considerat inca un incompetent care mananca banii parintilor ( nu ca dupa 18 unii nu ii mananca in continuare ... majoritatea de fapt ). Ptr ca inca se uita la filmele gen KARR , MASINA VIITORULUI , PROFESORUL TRAZNIT , si ptr ca sunt anumite zone in care nu a pus piciorul un filtru de aer , un spoiler calumea , si sunt alte conceptii. Pentru ca esti inca mic. Cand o sa fi mare o sa iti placa alea mici ! :twisted: Ptr ca ti s-a pus tie pata de cand erai pici si mergeai cu colindul pe vreo troaca care arata bine pe vremea aia de la tine din cartier ( dau cu presupusul ) Ptr ca a fost prima data cand ai auzit de cuvantul asta ! MULTUMIT ??? |
Re:
Quote:
Sau d c n-am vazut-o eu!? :) |
dc e facut topicul asta??? de ce ??? de ce??? :anger:
|
Doamne! viatza asta... k-n filmele americane!!!! Nu poate omu' sa se skimbe k nu-l crede nimeni (!!!)... nici macar voi: ashtea care zicetzi k vretzi sa skimbatzi lumea!!!
d c nu Eryka? :) |
dc crezi asta???
dc am vrea sa schimbam lumea? ( the world is o.k. ... romania trebuie schimbata :D ) |
DE CE nu trecem topicul la <Mesaje tampite,aiurea si inutile> ? :?
|
dc nu schimbam subiectul? :wink:
|
ca topicul are numele de ce???
|
Quote:
Quote:
|
dc nu as crede asta??? :lol: compara romania cu alte tari .. si o sa vezi multa diferentza... si la oameni... si la tot! romania e cea mai \"neagra\" tara, nu are culoare de loc...
dar dc o dam in diverse? |
Re:
Quote:
Romania este o tarza frumoasa... oamenii o strica!! (o vorba celebra) |
din oamenii aia facem si noi parte...so...
|
De ce trebuie defiecare data cand vrei sa iti schimbi adresa de email de o ai pus ala Profile sa scri si si parolele de la inceput :?:
|
pai da ffocus... :) ... ce? tu te simtzi vinovat cand arunci o hartie pe strada (cum se simte neamtzu) ? :):)
|
lasand rahaturile la o parte , cu lumea si etc. hai sa ne distram , de ce ? ca e mai bine asa ...
insa.. nu o inteleg pe eryka, cum poti sa spui ca lumea e ok ???? helloo iuhuuuu , check out afghanistan , IRAK , si etc , iti recomand filmul Fahrenheit911 dupa ce vezi filmu , vino la mine si zi-mi ca lumea e ok.. si romania nu .. in fine , acum cateva luni , radeam cu un amic de al meu , pana ne dadeau lacrimile , pe subiectul asta : DE CE : :) , acum , :) i-ar mi-au dat lacrimile si acum , am o intrebare , in fine , mai multe -DE CE IN AMERICA SI NU NUMAI POTI SA CONDUCI DE LA 16 ANI , DAR AICI POTI SA CONDUCI DE LA 18 ? -De ce nu putem traii toti in pace ? -De ce luna e alba ? -De ce soarele isi schimba culoarea , din roshu , dimineatza , in galben la pranz ? -De ce barbatii sug pla.. (vb de gay mo`fo`s aici..) -de ce ? astept raspunsul la aceste intrebari |
dc nu-i pasa??? stie el cine!
|
Dak ati arunca o privire de ansamblu asupra la tot ce are Romania veti vedea ca rar mai intalniti o astfel de tara.
Vorba celebra.. Romania e o tara foarte frumoasa... pacat ca e locuita :lol: ... locuita de noi care suntem un popor de incuiati, care vedem precum calul de la caruta (doar in fata) nu cumva sa ne speriem de orizontul mult mai larg si de sansele care trec pe langa noi. Eu am o alta intrebare... De ce nu se face nimica pt aceasta tara? Dar nu cred ca vom putea primi vreodata raspuns la aceasta intrebare... sansa a trecut pe langa noi, acum e prea tarziu sa mai putem recupera timpul pierdut... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
DJ10BOD ca tot le sti pe toate.........:)
DE CE nu am eu masina? :?: |
tng... poate pentru k nu meritzi! ia gandeste-te! ai fost baiat cuminte???
|
:( :( :( :( :cry: :cry:
am fost .....si degeaba :roll: |
ef! pai dak ai fost baiat cuminte atunci o sa vina si masina!!!
|
eiii....daca zici tu asa sa fie :)
|
eu iti recomand sa faci rost de bani, sa-ti iei masina si sa fii baiat rau :wink:
|
ffocus... buna recomandare!!! sau fii baiat cuminte pana vine masina si dup-aia fii rau cu ea (da-i in gura!) !!!
|
\"da-i in gura\" cui ? :lol: :D
Mdea...o sa ascult de sfatu' vostru si asa am sa fac dar numa sa vina draq masina aia !!!!!! :evil: :x |
de ce nu mai zice nimeni nimik?
|
De ce nu incepe sa ninga ?
M-am saturat : frig este dar zapada nu :evil: |
Ai rabdare!!!
|
De ce am win 2000 pro bagat in calc si nu win xp?
De ce dreq em si frig si cald ? nu putea sa fie 25 de grade constant? De ce cand turezi motoru la max se opreste alimentarea cu benzina si revine la loc si tot asa? |
de ce mi-au pus nesimtitii atatea carciumi in drum spre casa si atat de putini bani in buzunare? :?:
|
ca asa trebe!
si totusi, de ce nu gasesc telecomanda de la televizor? |
:)
De ce exista motor de 1001 cp ? si nu de 2002 cp ?
De ce romanii sunt considerati saraci cand ei defapt sunt bogati ? :))))) |
Re: :)
Quote:
|
:)
MMihai: Asta e adevarat !!!!!!!! :)))) ! pai dak iese Nastase,ne ducem pe pwla ! :))) totzi romanii. :)
|
vb frumos.... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning