![]() |
Re: VN 88 MAP
Quote:
|
de aceea s-au inventat lopetile de zapada :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Misto masinuta ta, si bafta in continuare la cat mai multe modificari
|
1 Attachment(s)
Astazi mi-am cumparat si eu cauciucuri de iarna 2 pentru fata ca nu prea dispun de bani multi:rolleyes2, am avut mai multe alternative, ma gandeam la resapate dupaia la second hand si am zis ca pun niste bani in plus dar sa merite asa ca am luat 2 cauciucuri noi SAVA eskimo S3 180 bucata, firma mi se pare buna ptr ca mai am cauciucuri de la SAVA si pe motor si sunt foarte bune.
Nu prea am avut timp sa le testez dar sunt de nota 10+, e o diferenta majora de la cauciucurile mele de vara la astea, le recomand cu caldura. |
Din cauza ca nu aveai cauciucuri de iarna nu am mai vazut eu masina prin parcarea de la sc?:)
|
Quote:
|
Sal am vazut ca ai stiker pe geam, de unde l-ai luat?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ca tot a venit primavara, m-am gandit sa o spal si eu putin si sa vad ce mai este de facut la ea.
|
Dupa parerea mea, ai putea sa dai jos "pleoapele", bandourile, vad ca sunt intr-o stare proasta, putin finisata grila in locul unde a fost taiata stema si o vopsea pe jante :D
|
Frumoasa o vad aproape zi de zi.Data viitoare cand te vad pe langa ea ma opresc sa stam de vb;)
|
Quote:
|
de ce nu ii vopsesti barile in culoarea masinii? ii schimba radical aspectul ;)
|
1 Attachment(s)
Astazi mi-am indeplinit si eu un vis... mi-am cumparat o toba sport, de cand am luat permisul asta am vrut sa fac dar mereu am dat banii pe altceva si nu am avut cum. Dar pana la urma am reusit, o sa ma chinui putin cu montarea, dar in cateva zile sper sa fie gata.
|
asa omu' baga mare ..intrii in gasca de zgomotosi :)))
|
fix toba sport ii trebuia masinii....
|
Quote:
are un sunet placut .bafta la montaj |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am reusit sa montez toba, a fost putin de munca dar totul a mers bine. Sunt foarte multumit de sunet, se aude perfect pt o dacie. Din masina nu se aude cine stie ce tare dar de afara e foarte nice, ma gandeam sa cumpar niste insonor sa dau pe capota dar nu stiu momentan ce sa fac, mai astept sa mai fac rost de bani.
|
Trebuie sa arunc un ochi maine sa vad si eu toba:D
|
Un video cu toba https://www.youtube.com/watch?v=jigrfNYROC4
|
Ma gandeam sa o mai cobor masina, dar nu prea stiu cum sa procedez, sa tai din arcuri? dar cat? si daca o sa tai masina o sa se simta ca o barca? sau sa am alte probleme cu suspensia?
Nu prea stiu ce si cum sa fac asa ca mi-ar prinde bine sa imi spuneti ce dezavantaje sunt si care ar fi cel mai bun mod de a face asta. |
Se pierde efectul de barca si "confortul " dar capeti stabilitate,eu am taiat 3 fata , 2 spate .
|
Vopseaua la mine este cam matuita, are cineva idee ce as putea sa ii fac ca sa ii readuc stralucirea. Stiu ca cea mai buna solutie este revopsirea dar nu am bani de asa ceva. Ceva ce nu este foarte costisitor, daca stie cineva si exista?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am pus si eu 2 stickere noi, sunt mare fan Low Familia iar Turbo Racing este un site pe care vreau eu sa il fac.
Pareri Pro? Contra? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca nu ai ce face :)):)) stii ce as pune eu =))
|
Quote:
|
Vreau o parere:
Am toba finala Carub si imi place cum se aude dar ma tot gandeam sa scot toba de la jumatate si sa inlocuiesc cu teva direct pana in finala. Acum as vrea niste pareri(cum se aude, consum, avatanaje, dezavantaje,etc.) |
Cam ce consum aveti la o masina asemanatoare ca a mea? Pentru ca eu am un consum undeva pe la 12-15%, consum care m-a facut sa o parchez si sa nu mai circul cu ea.
As vrea si eu cateva idei ce as putea sa ii fac sa ii reduc consumul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum momentan as vrea sa rezolv problema cu consumul, tu ce consum ai la a ta? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning