Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

D_M_X 24-06-06 13:02

Re: Provocari

ori s-au sters posturi ori ce ca eu nu mai inteleg nimic din ce spui u aici myule... crezi ca 1.4 turbo normal are vre-o sansa in fata sfi-ului ..eu nu cred ...si nici u din moment ce ai umblat la masina.....stiu masina ta si bravo ca ai facut-o sa traga dar mie nu-mi plac vei care vin si se bat cu pumnu-n piept ca e stock si masina e umblata ca dracu in ea......
Si m-am interesat de renaultul 5 alb din buc.....doar vrb de el...la curse nu a demonstrat nimic inca.Si am vrb cu cineva care stie cam tot ce se intamla in bucuresti legat de ren 5 si clio.........
Daca vrei o cursa de placere se face .....nu-mi sta in fire sa fac curse sau sa joc jocuri de noroc....

CT-87-ADY 24-06-06 13:08

Cu A6 nu vrea nimeni? :)

ursule... zii ma ti-ai facut ceva la TDI?

M Y U 24-06-06 13:30

Gata oamenilor am inteles,cand o sa vin la sala sporturilor o sa vb si vedem noi ce si cum la fata locului,este cel mai bine asa

ady_gti 25-06-06 09:20

1 Attachment(s)
vorbe vorbe si nici o fapta pana acum.......... hai la dans mai baietzi ce naibi ca o sa imi rugineasca troaca daca o mai tzin asa... va sal :D :lol:

YZF-PWR 04-07-06 12:37

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY
Cu A6 nu vrea nimeni? :)

ursule... zii ma ti-ai facut ceva la TDI?

LEULEEEE :))) io ma io :))) cu care din ele vrei :????? si cu spatele ma dau ???? :)) - Asta este o provocare ? Cui ii este adresata? - ERY

YZF-PWR 05-07-06 10:10

lu adi cu A6 LEU :)

CT-87-ADY 05-07-06 13:00

cred k faci o cunfuzie...

ala e a4 avant(kombi) ALB ct-53-leu
eu am a6 ALB BERLINA CT-20-ADI

GET IT?

ady_gti 07-07-06 14:09

dar pe mine nu ma vrea nimeni la interval???? ce dreaq hai ..ca v-am zis eu ca o sa ruginesc si eu daca stau dupa voi..:))0

quick_5hifter 07-07-06 15:09

prietene, ce tot insisti pe tema asta? vino aici si-ti gasesti tu vreun concurent, daca nu-ti convine ce ti s-a propus deja...daca n-aveam ambreiajul obosit, ma "faceam" eu cu tine, doar asa ca sa fii tu multumit ca ai "facut" pe careva la curse (nu veneam cu masina de la "signature", ci cu alta cu motor mai mare :twisted: )

Psycho 08-07-06 16:49

Quote:

Originally Posted by ady_gti
dar pe mine nu ma vrea nimeni la interval???? ce dreaq hai ..ca v-am zis eu ca o sa ruginesc si eu daca stau dupa voi..:))0

ai atunci fugi si cauta p cineva p masura ta .. vezi si tuh la bucureshti ...

daca tu ai unde sa te dai in orashu asta plim de politie e bine :)

ady_gti 10-07-06 11:58

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
prietene, ce tot insisti pe tema asta? vino aici si-ti gasesti tu vreun concurent, daca nu-ti convine ce ti s-a propus deja...daca n-aveam ambreiajul obosit, ma "faceam" eu cu tine, doar asa ca sa fii tu multumit ca ai "facut" pe careva la curse (nu veneam cu masina de la "signature", ci cu alta cu motor mai mare :twisted: )

cu ce motor sa vi mai ... a ?
periculosule???

quick_5hifter 10-07-06 13:17

1,2 diesel...dar conteaza? important e soferul, sa fie frumos, sa se vada bine in oglinda 8)
nu sunt periculos mai, ba dimpotriva, dar vezi ce a zis psycho mai sus, coroborat cu ce ti-am zis eu (adica vino tu aici)....sau tu vrei sa vina vreo 10 masini din constanta la tine la navodari, sa ai de unde alege? :rolleyes2

X-Ray-Eyes 10-07-06 16:54

Asta e ca in bancul ala cu Mohamed si cu Muntele , nu ?

ady_gti 10-07-06 21:32

bine ma ... cand avetzi chef de alergatura .. ma sunatzi si vin la voi,,,,, va sal... ciao

Psycho 11-07-06 10:51

bah esti nebun .. daca vrei iti dam apel si suni tuh .. k io sunt pe cartela

GABBY_ 11-07-06 17:57

exact ca p...dele :)))) dai beep si te sunam noi :)))))) ,poate de la oboseala cand am citit asta am cazut de pe scaun de ras:)))) .omul daca tinea neaparat sa se dea ,venea de mult aici si avea deja cauciucurile tocite

D_M_X 11-07-06 18:42

gogule...vezi ca lumea se strange in fiecare seara la sala......vii si vrb si poate se strang cateva masini sa-ti puna peugeotul la incercare....

ct77pia 11-07-06 20:50

dar ce a patit R5 ca l-am vazut azi in navodari plstnit???

x-28-TRA 12-07-06 08:11

itzi pun eu renou'l la incercare daca vrei

M Y U 12-07-06 15:11

Da... cineva nu avut loc de mine pe sosea si troossccc.Acum masina intra intr-un proces de reparatii, deci mai dureaza...pana voi fi din nou pe strazi. PS:PIA tu erai cu matizu ala alb cu fumuri si colante de firma care a plecat nervos de pe loc?

dogarel 12-07-06 15:35

Ne scuzati dar cu PIA in masina n-avea cum sa plece nervos de pe loc.

D_M_X 12-07-06 17:18

adica ce vrei sa zici dogarel? Ca pia este gras?

ct77pia 12-07-06 20:41

aaaaaaaaaaaaaa nu prea mai are cum sa plece nervos de pe loc s-au ***ut 2 supape dar stai linistit ca daca vreau am cu ce sa ma dau cu tine

aaaaaaaaaaa ce aveti voi cu mine ca am slabit

ar stai linistit ca daca vreau am cu ce sa ma dau cu tine da eu eram cu ala de BAZACONII dar stai linistit am plecat de la ei asa ca nu pot sa ma dau cu tine cu matizul cu toate ca nu am toate tiglele pe casa si ma dadeam si cu el (prietenii stiu)..........................

dogarel 13-07-06 09:24

Quote:

Originally Posted by D_M_X
adica ce vrei sa zici dogarel? Ca pia este gras?

Noooooooooooo. Hainele-s de vina.

ERY 13-07-06 09:51

Gata ...hai...provocati .

D_M_X 13-07-06 10:02

eu te provoc pe tine........la o sticla de j&b.... te tzine....

ERY 13-07-06 11:47

EU zic ca da......PROVOCARE ACCEPTATA !

ERY 24-07-06 09:05

Am sters vreo 15 posturi..... lasa-ti comentariile si faceti provocari adevarate...dc aveti cu ce...dc nu ...doar cititi.

quick_5hifter 24-07-06 11:11

bine,bine, dar n-am apucat sa citesc ultimele 4 reply-uri :evil: nu-i corect asa, poate am fost injurat, huiduit etc...in fine :???:

CT-07-APV 24-07-06 12:49

Ery chiar vroiam sa iti zic sa stergi. Stai linistit quick5hifter ca nu ai fost in jurat si ca sa ramanem in spiritul provocarilor te provoc la o cursa (legala) cand se va face pe aici nu pentru a demonstra ca unu e mai bun ci de distractie.

D_M_X 25-07-06 00:29

am castigat provocarea ...dar nu cum am vrut eu ptr ca ery a abandonat.
pacat....poate se razgandeste la un gratar sambata sau dum

d3vilish_lips 25-07-06 09:11

......dum mai degraba k sambata seara liberty parade :-D....

quick_5hifter 25-07-06 21:23

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV
Ery chiar vroiam sa iti zic sa stergi. Stai linistit quick5hifter ca nu ai fost in jurat si ca sa ramanem in spiritul provocarilor te provoc la o cursa (legala) cand se va face pe aici nu pentru a demonstra ca unu e mai bun ci de distractie.

se accepta ;) numai ca berlinele nu prea imi stau in cale (check out my signature :twisted: )....poate doar acum, cu jantele de 15, dar nu cred nici asa...
->si urmatoarele legale cine stie cand vor fi :rolleyes2

fixu_mic 26-07-06 06:58

gata....m-am hotarat....ady(dmx) dupa ce faci masina ne arunkm si noi pe tomis???....k pe GNT deabia il astept....ma rog el ma asteapta pe mine.....ia zi ne alergam un pic??? k intre preteni....?(anonimi):P

x-28-TRA 27-07-06 07:39

tu cu gnt?:))

fixu_mic 27-07-06 13:10

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA
tu cu gnt?:))

da..........e long story....i-am fct o provocare....si deabia asteapta...calibra vs espero :)))))))))))))))))0

CT-87-ADY 27-07-06 13:45

ce motor ai pe calibra?

fixu_mic 27-07-06 16:28

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY
ce motor ai pe calibra?

2000 16v....150cp
filtru sport...telescoape,arcuri sport.... ;):))))

CT-87-ADY 27-07-06 17:10

2.0l 16v Sfi?

Psycho 27-07-06 21:47

bah io v-ash provoca la un meci de paintball ... seniori vs juniori ...

All times are GMT +2. The time now is 14:41.

- Copyright 2026 4Tuning