Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Renault Clio 3 SPORT (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18821-renault-clio-3-sport.html)

aXelstorm 01-02-08 08:00

Re: Renault Clio 3 SPORT

Nu am fost apropiat al marcii Renault, insa inainte sa exprim o parere, am citit cate ceva. Oricum ar fi, sunt cam periculosi la capitolul hatchback mic si al dracu. In plus, Clio 3 RS imi pare ca arata demential, iar la 19600 E, sparge cam tot ce ofera concurenta. Dand usor in offtopic, am cautat masina noua. Conducand Ford, m-am obisnuit cu un anume stil de sofat caracteristic, motoarelor cu mult cuplu, caii suficienti si tractiune spate. Aducandu-mi aminte si de micul Oltcit, masina desi hulita, sta pe roti super, am luat ca target Citroen C4 Evolution 1.6 benzina si Ford Focus 2 1.6 cu distributie variabila. Test drive pe ambele. Citroenul - asa cum ma asteptam, nu tocmai rapid pt aia 110CP, parca ar fi avut 70-80CP, Focusul se misca bine, dar nu dadea impresia de masina legata, in plus, raspunde cu latenta la schimbarile de directie.
Am vazut insa apoi reprezentanta Renault , vad Clio 3 si surpriza...la 12.800 minus o reducere tzapana, aveam tot ce ofereau marcile mai sus mentionate pe la vreo 14.500E. Ma bag la test-drive. Nu aveau 1.6 la test, ci doar 1.5dCI si 1.4 16v 98 CP. Bai nene, raspunsul la comenzi instantaneu, directia...superba, frane, interior cu materiale misto, piele pe volan, pe scfhimbator, ac automat, audio, destul de ok...cat despre motor....la 1.4 e pericol. Atunci intrebarea a venit: "De ce p*** mea zic astia ca e naspa Renault-u? Ca sunt tzarani si nu stiu sa se poarte cu o masina frantuzeasca?" Ca un rezultat direct, mai e o luna si o sa-mi asez fundul intr-un 1.6 16v dynamique, Bleu Roy.

bc_04_aju 24-02-08 13:23

Sunut de aceiasi parere cu SAN pretzul unui clio sport pleaca de la 16700 de euro cip
shi e una din cele mai stabile mashini din gama sa ....
critici se pot face dar ce zicetzi daca vin la semafor cu o buburuza din asta iar tu stai intr-un golf gti (pt care platesti dublu dar itzi ofera performatze mai slabe sau egale) shi plec de langa tine cat ai clipi
mashina e mai ushoara decat un gti cu vreo 250 kg la aceiashi cai

feline 25-02-08 20:01

in orice caz, e una din putinele masini cu pret decent in care chiar gasesti know-how-ul motor-sportului si cu atat mai mult cat e vorba de F1. e valabil si pentru mrgane.

mikkai 02-08-08 10:57

Quote:

Originally Posted by bc_04_aju (Post 1380003)
Sunut de aceiasi parere cu SAN pretzul unui clio sport pleaca de la 16700 de euro cip
shi e una din cele mai stabile mashini din gama sa ....
critici se pot face dar ce zicetzi daca vin la semafor cu o buburuza din asta iar tu stai intr-un golf gti (pt care platesti dublu dar itzi ofera performatze mai slabe sau egale) shi plec de langa tine cat ai clipi
mashina e mai ushoara decat un gti cu vreo 250 kg la aceiashi cai

eu as zice ca trebuie sa te maturizezi.Cand ai o masina ca asta sti ce poate si nu te pui la mintea tuturor copiilor frustrati.Si asa cand citesc ce scrie pe ea nu prea se mai baga.
Ca exterior,mie mi se pare disproportionata.Chiar urata!Oricum aia care zic ca e urata ii ingropi in performante si le-ai inchis gura.Oare Dacia nu ar putea sa faca o coaja pentru toate subansamblele astea de RS?Sunt chiar curios ce ar iesi.

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning