![]() |
Re: Ce masina sa imi cumpar de 3000 de euro
iti spun din surse sigure (neamt care are o companie de transport medicamente) ca multe din anunturile de le mobile.de nu descriu tocmai realitatea si multe din masinile din anunturi nu sunt tocmai ce ti-ai dori sa cumperi. cum spunea respectivul cele ieftine, sunt masini cu kilometri si uzura morala (masini de distributie, masini de firma, taxiuri, etc etc si da, se dau la bani ne nimic.
el imi dadea un exemplu un audi a4 din 96-97, daca il iei de acolo sub 3000 euro, sigur vei mai avea de bagat bani in ea cat de repede. la fel si la golfuri mk3...sunt o gramada la 800-1500 euro dar nu sunt tocmai ce te astepti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu cred ca era cazul sa vi cu afirmatii gen mintea cocosului ca sa faci afirmatia de mai sus..... parerea mea. |
Quote:
|
of.. sunteti culmea, normal ca un leon sau golf4 in 3000 nu il gasesti calumea decat daca til da vreo matusa la pretul asta ca te cunoaste si ii esti drag cai place ei sa te ciupeasca de obrajori. in banii astia golf 3, bmw e36, poate vreun audi a4 b5 (da mai greu ca alea sunt de obicei peste 3500 in tara), astra f (sigur), poate astra g, ca sunt eftioare, dar unu de prin 98-99 mai sigur, vectra b, vento, alfa 156 ca zicea ionut ca ar fi bune, mazda 323, honda civic si daca vrea cel ce a facut topicul solenza, cielo, matiz... da nu cred.
ca sfat cand majoritatea masinilor de un anumit tip se incadreaza la un pret aproximativ, chilipirurile dau de banuit si nu dau degeaba. |
Quote:
cu asta ma retrag din acesta discutie si te las sa aduci tu alte noutati aici. scuzele mele titularului topicului pentru ultimele posturi. |
Quote:
|
Eu zic sa iei masina care e in starea cea mai buna!
|
Quote:
|
mai strange bani asa cum i-ai strans si pe astia 3000 rabdarea moarte n-are si o sa vezi ca o sa iti iei un golf 4/leon,de care o sa fii foarte multumit.
|
@3400-3600 seat ibiza 2002-2003
|
poti arunca si un ochi la masina mea de vanzare...e mai batranica cei drept..dar ingrijita.o las la 1900 fara jantele de aliaj https://forum.4tuning.ro/494-anunturi...iculat-ro.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning