Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Masina mea cea noua !!! poze promise (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/18765-masina-mea-poze-promise.html)

MasterCyp 27-04-07 15:39

Re: Masina mea cea noua !!! poze promise

:bored: :workout: :blahblah: :drunk: :lalala: :paper: stai k ma duc sa-mi fac un plin....si te caut prin oras :2gun: :lol: :peace:

siminelsimi 27-04-07 15:43

sa ma anuntzatzi si pe mine ca-s curios tare ce iese intre un s60 si un 525 :))

MasterCyp 27-04-07 15:48

da da da.....o sa iasa foc.....:D

BT-85-MLS 27-04-07 15:58

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 873951)
da da da.....o sa iasa foc.....:D

daca e tot diesel ,,,cu ce-a mai mare placere ! :D

MasterCyp 27-04-07 16:03

Quote:

Originally Posted by BT-85-MLS (Post 873941)
a-ti facut lucrarea impreuna ??:D :D :D cred ca ti-a luat vb din gura:D :D puteti sa va lansati ca staruri ,,,,,un bun inceput ar fi reeditarea "dumb and dumber "
succes:lol: :lol: :lol:

auzi wa MLS..........du-te si stai pe forum la bmw....leaga-ti masina de gat ...si arunca-te intr-o prapastie cu ea cu tot........vb aia.....ARE TARANU BMW....si e fudul WAI :twisted: :evil:

Boasa 27-04-07 18:12

Felicitari pentru masina, asteptam si alte poze cu modificari :)

ESPinoza 27-04-07 18:14

ma nene pe forumu asta gasesti oameni cu mashini de 100.000 $ si nu au atatea fumuri

maD_angel 27-04-07 18:29

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 873974)
auzi wa MLS.........du-te si stai pe forum la bmw....leaga-ti masina de gat ...si arunca-te intr-o prapastie cu ea cu tot......vb aia.....ARE TARANU BMW....si e fudul WAI :twisted: :evil:

Aoooleu ....:oops: :-<. N'are rost sa va certati...

baloo_cs 27-04-07 18:47

Sa curga sangeeeeeee:lol:...va certati degeaba...fiecare are ce-si doreste si ce-si permite...nu conteaza ce masina ai ci conteaza ca avem acelasi hobby...Peace

danilox 27-04-07 18:47

sufera rau tare baiatul asta...a uitat ca avea dacie...
pe la intalnirile noastre (baietii stiu) a tot venit si un 520 ...cu aceleasi dotari ca a ta...si nu a mai avut baiatul atatea fumuri.vorba lui esp ...o mai si conduci din an in paste si ...dar imi bat gura degeaba, sincer. te asteptam duminica la ora 13 in poligon...daca poti cobora la nivelul nostru.

MasterCyp 28-04-07 02:25

acum fiind vb....ne intalnim si noi duminica??

vLLLad 29-04-07 01:13

Quote:

Originally Posted by BT-85-MLS (Post 873964)
daca e tot diesel ,,,cu ce-a mai mare placere ! :D

MLS mai vii in clubul nostru? sau te-ai suparat :???:

BT-85-MLS 01-05-07 22:19

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 875865)
MLS mai vii in clubul nostru? sau te-ai suparat :???:

n-am de ce sa ma supar ! :D :D nu tin la dusmanie ,,,,,,,am sa incerc sa vin odata la intalnirile voastre ,,,ca sa va convingeti ca va inselati !:-) :-)

vLLLad 02-05-07 10:31

Quote:

Originally Posted by BT-85-MLS (Post 879902)
n-am de ce sa ma supar ! :D :D nu tin la dusmanie ,,,,,,,am sa incerc sa vin odata la intalnirile voastre ,,,ca sa va convingeti ca va inselati !:-) :-)

ok...bun asa :D

energy52ro 07-05-07 01:59

Ca de obicei,cand intru pe forum la bt,ce sa vad?......certuri si care mai de care se afirma.....in loc sa avem discutii constructive....uite, va dau eu un subiect....Stiti pe cineva care ar putea sa-mi monteze o turbina de Logan 1,5 dci + intercooler pe dacia mea de 1.4 carburatie?(in bt ma refer)

vLLLad 07-05-07 14:25

Quote:

Originally Posted by energy52ro (Post 888259)
Ca de obicei,cand intru pe forum la bt,ce sa vad?......certuri si care mai de care se afirma.....in loc sa avem discutii constructive....uite, va dau eu un subiect....Stiti pe cineva care ar putea sa-mi monteze o turbina de Logan 1,5 dci + intercooler pe dacia mea de 1.4 carburatie?(in bt ma refer)

da....buna intrebare :D

vgedc 07-05-07 20:16

in botosani nu cred k te poate ajuta cineva mai andrei...slabe sanse sa gasesti un mecanic bun de fapt f bun k sa faca asa ceva ;)

Lucyfer 09-05-07 21:14

Quote:

Originally Posted by vgedc (Post 889363)
in botosani nu cred k te poate ajuta cineva mai andrei...slabe sanse sa gasesti un mecanic bun de fapt f bun k sa faca asa ceva ;)

da .. gata in Botosani nu este in botosani nu a aparut .... in botosani nu gasesti .. eu zic ca sunt shi in botosani mecanici multzi shi buni shi care se pricep .. da asha ne place noua sa fujim prin alte partzi unde abis este mai mult profesionalism .. numa ca ce am observat pe la noi e multe foame .. shi din partea mecanicilor shi din partea clientzilor cha de asta e shi servicu prost .. care dintre noi a intrebat de pretz sa fie shi mic .. tocmai de asta servicul e de mantuiala .. dar totusi eu zic ca sunt mecanici buni .. buni e mult spus da mcar la nivelul altor mecanici de prin alte partzi :) gata mi`am facut damblaua .. apropo eu nu am gasit nici un mecanic bun :D

vLLLad 09-05-07 21:16

:twisted: este unul bun...dar il tin numai pt mine

FaraonuCPN 09-05-07 21:21

eu stiu 2 mecanici buni dar ii tin pentru mama si tata :P !

Lucyfer 09-05-07 21:28

unul a lui vlad doi a lui danutzz vedetzi ca se aduna e plin targu de mecanici buni :D:D ce spuneam eu

vLLLad 09-05-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Lucyfer (Post 893241)
unul a lui vlad doi a lui danutzz vedetzi ca se aduna e plin targu de mecanici buni :D:D ce spuneam eu

:))) da, da...

MasterCyp 09-05-07 22:57

mai cunosc si eu....1....2....:D:))

FaraonuCPN 10-05-07 00:51

deci cine a zis ca nu sunt mecanici ..!:D

yo_Vlad2002 12-08-07 14:53

ehh,17.000 de ioroi BMW-u ala?enorm de mult daca mai tre achitate taxele si inmatricularea.ptr atatzia bani putea aduce noua seria 5 cu motor de la 2.200 cmc diesel 163 CP pana la 2.500 cmc diesel cu 177 CP ushor, dar foarte ushor lovita ( julita ) ;) cam mult ptr.ea

All times are GMT +2. The time now is 02:45.

- Copyright 2026 4Tuning