Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale ) (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/18746-dacia-logan-break-utilitara-poze-reale.html)

///V8/// 23-07-06 22:21

Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )

n-o sa aibe succes nici macar ca drick!!! SA FIM SERIOSI, cati dintre voi ar vrea sa mearga pe ultimul drum intr-o asemenea masina? eu cred ca m-as zbate in scriu si somnul cel de veci mi-ar fi plin de cosmaruri

blowwind 26-07-06 22:34

2 Attachment(s)
:arrow:
looks nice :)

Geko 13-08-06 15:58

o sa fie si break-ul ca si berlina la inceput . Cand a aparut berlina toti zicea e nashpa ,hidoasa etc... si dupa le-a placut ,asa si cu break-ul :D la inceput.Dupaia o sa se acomodeze lumea cu ea si nu o sa mai zica nimeni nik [Parerea Mea]

Sasha_z 13-08-06 18:03

Quote:

Originally Posted by blowwind
:arrow:
looks nice :)

ce vezi u "nice" la el?????

Geko 13-08-06 18:24

paii ce sa fie nice? in caz te tuning gandestete la spatiul din spate pt woofere statii etc.. si pt un om care are nevoie de o masina pt a cara ceva mai mare ai spatiu :D NU? este o masina functionala :) [IAR PAREREA MEA :)] aa si ink ceva :) cei de la dacia spuneau k sar putea sa o doteze cu tractiune integrala si motoare diesel mai mari ;) deci eu zic k ar fi un concurent pt alte masinai 4x4 din clasa ei

Sasha_z 13-08-06 18:26

si ce tuning poti sa mai faci pe barca asta in afara de woofer in spate?>??sa fim seriosi....

Geko 13-08-06 18:29

pai romanu e om destept si gaseste el ce sai faca :) la fel a f si cu berlina .Oricum ToT raul spre bine :)

Sasha_z 13-08-06 18:41

Sa dea D`zeu , m`as bucura dk s`ar gasi cineva care s`o infrumuseteze....

mad_mike 13-08-06 18:43

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
si ce tuning poti sa mai faci pe barca asta in afara de woofer in spate?>??sa fim seriosi....

BARCA sigur fratzilor!!!!cum nu ne-am gandit noi la asta.LOGAN ACVATIC:D
Buna idee Sasha:wink:

Spark 13-08-06 22:58

Quote:

Originally Posted by mad_mike
BARCA sigur fratzilor!!!!cum nu ne-am gandit noi la asta.LOGAN ACVATIC:D
Buna idee Sasha:wink:

o sa vezi atunci ca petrolierele logan o sa fie foarte renumite ... :lol:

Quote:

Originally Posted by Geko
paii ce sa fie nice? in caz te tuning gandestete la spatiul din spate pt woofere statii etc.. si pt un om care are nevoie de o masina pt a cara ceva mai mare ai spatiu NU? este o masina functionala [IAR PAREREA MEA ] aa si ink ceva cei de la dacia spuneau k sar putea sa o doteze cu tractiune integrala si motoare diesel mai mari deci eu zic k ar fi un concurent pt alte masinai 4x4 din clasa ei

si daca o sa o doteze cu tractiune integrala si motoare mai mari , si sa speram ca si mai bune , pretu cam cat de mult o sa creasca la ea ? .... ma intreb si eu ...

Sasha_z 13-08-06 23:18

[QUOTE=Spark]o sa vezi atunci ca petrolierele logan o sa fie foarte renumite ... :lol:[QUOTE]

:lol::lol::lol: vad k s`a prins bine gluma mea...imi place knd spun cate ceva interesant pt voi....:cool:

Geko 14-08-06 08:45

Quote:

Originally Posted by Spark
o sa vezi atunci ca petrolierele logan o sa fie foarte renumite ... :lol:

si daca o sa o doteze cu tractiune integrala si motoare mai mari , si sa speram ca si mai bune , pretu cam cat de mult o sa creasca la ea ? .... ma intreb si eu ...

paii intre 15000 si 20000 de euro :D si la bani aia gasesti golf v cu 4 motion :) sau poate un gti [ma refer la sh]

Hyena 14-08-06 23:00

bmw sh la banii aia :D

Alexxx_Style 16-08-06 11:14

Urate cu spume...........amandoua,astia de la renault isi bat joc de romani...prosti or fi aia kare vor cumpara/............

Geko 16-08-06 12:03

si daca era facuta de wv sau audi ce mai ziceai,la forma asta :?:

Sasha_z 16-08-06 12:36

kiar daca era facuta de wv sau Audi , dk arata la fel si nu avea nici o imbunatatire.....tot varza ar fi !!!

ALEX_ 16-08-06 21:28

asa si asa dar e naspa fata de cum era prin poze va spun pt ca eu am logan

dubmaniacks 19-08-06 13:08

nashpa rau ... :) renault kangoo spatele ... logan fatza ... e aiurea rau :) parerea mea ...

05aBi 21-08-06 09:35

sa va spun sincer ce imi place la Logan Break e .... spatele masini ... mi se pare reusit !

mad_mike 22-08-06 10:11

Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 526605)
sa va spun sincer ce imi place la Logan Break e .... spatele masini ... mi se pare reusit !

Man nici nu seamana a break mai mult a renault kangoo.
Mai bn puneau sasiul vechi de dacie break si puneau fata actuala de logan si spatele.ATAT

ph87gms 22-08-06 17:47

mah...decat amaratele berline de care ne`am plictisit....si alte inovatii dacii....sincer...loganu a facut cele mai mari vanzari .... in tara si in afara... omnul nu alege dupa buget ci si dupa calitate pret.:oops: ganditzi fratilor

Blue 1.5 dCi 23-08-06 12:54

Arata de stul de bine !!!

ph87gms 24-08-06 12:23

Quote:

Originally Posted by Blue 1.5 dCi (Post 529181)
Arata de stul de bine !!!

asta zic si eu .... avem si noi o utilitara:))numai se zice papuc...se spune dacia logan break

diego 27-08-06 16:35

si mie mi se pare cam o abureala,o irosire d tabla "de-ai buna",q nu sunt in stare sa fak o maina atarctiva?

blowwind 27-08-06 16:43

singura problema de design..pe care o vad yo...este necorcondantza dintre fatza si spate...spatele e mult prea ***urist ... in rest nimic de obiectat ... imi place :) ... poate pe viitor un facelift ;)

WinderBlue 02-09-06 20:52

Suntem in Romania... Nimic din ideologia care a infectat tara dupa revolutie nu s-a pierdut. Orice se produce la noi e urat, e prost facut, e fara performanta, etc... Nu ma mira faptul ca economia noastra merge prost. Suntem nascuti sa pierdem. Suntem un popor care are valoare si ne batem joc de ea. De ce nu privim lucrurile obiectiv si ne lasam condusi de orgolii superficiale? Credeti ca BMW, AUDI, MB, etc., au avut sau au masini bune pentru ca poporul ii respinge?.... Nu inseamna ca o opinie critica nu e binevenita dar sa fim realisti: Orica lucru care se produce in tara asta implica "sudoarea" noastra... cu timpul o sa fim mai buni... Sa nu fim vehementi in critica cu noi insine... E mai bine sa ofedrim munca noastra, banii nostri Germaniei, Cehiei, Italiei,etc. pentru masini de care ei s-au saturat?

SirNenea 02-09-06 23:38

mai bine dadea faliment dacia decat sa fie preluata de renault ca singura diferenta dintre break si utilitara e faptul ca la utilitara nu ai geamuri pe laterale spate sau eu cel putin doar atat vad
sa speram ca va veni alta firma care sa cumpere dacia de la francezi si sa faca ce a facut si vw din skoda DOAMNE AJUTA

Bassu_SIV 03-09-06 11:04

pt banii care ii dai pe logan io zic ca merita ca doar bmw si alte "biciclete" se fac cu componente facute in romania

Bassu_SIV 03-09-06 11:04

si dai o caruta de bani pt ele

Spark 03-09-06 13:37

si dak ar fi adevarat ce zici u (si nu e)... e vorba si de asambalare chiar daca ai aceleasi materiale ....

Bassu_SIV 03-09-06 23:28

te asigur ca in sibiu se fac airbaguri si cablajele electronice pt cam toate autoturismele vestice

WinderBlue 04-09-06 09:44

Numele mari se construiesc in timp si se bazeaza pe incredere reciproca producator-client. Studiul nevoilor omului de catre firma naste produsul. Dacia Logan break este produsa pentru nevoile romanului aflat intr-o perpetua tranzitie (adaptare), pentru omul de rand (un pic mai rasarit financiar) si nu pentru nevoia de sportivitate, de agilitate si putere a tinerilor cu hiperactivitate hormonala. Aspectul masinii a fost unul din punctele secundare ale proiectului. Utilitatea, fiabilitatea si rentabilitatea automobilului sunt primordiale la acest proiect.

fratzika 04-09-06 21:36

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 534141)
singura problema de design..pe care o vad yo...este necorcondantza dintre fatza si spate...spatele e mult prea ***urist ... in rest nimic de obiectat ... imi place :) ... poate pe viitor un facelift ;)

..la asta ma gandeam si eu cand citeam pe aici...oare cand au de gand sa-i faca un facelift...o sa astepte sa treaca zeci de ani????ca si la vechea dacie....si cand vb. de facelift ma gandesc la sedan.....cat despre combi...in spate ar fi trebuit un pic mai lasata, nu la fel de inalta ca si partea din fata....zic eu:)

fratzika 04-09-06 21:39

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 541928)
te asigur ca in sibiu se fac airbaguri si cablajele electronice pt cam toate autoturismele vestice

La Hunedoara se face partea electrica pt. BMW E90, E81, Rover Mini One, masini destul de scumpe.....:)

NightDevil 13-09-06 23:34

2 Attachment(s)
Dacia Logan Break ..nu credeam ka poate sa fie asa de urat...

Sasha_z 16-09-06 13:16

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 553079)
Dacia Logan Break ..nu credeam ka poate sa fie asa de urat...

nu e urat....;) e oribil.....kitch , bleah....

SirNenea 16-09-06 13:48

pai mai voi nu va doriti o masina care sa poata fi vazuta pana si din satelit
suv-ul de fata e cea mai buna alegere pt ca break in nici un caz nu e
p.s. ce o sa ma mai amuz cand o sa vad dricul pe strada :) :) :)

XtenSion 25-09-06 22:43

Imi place cum ironizati voi dacia fara sa stiti macar ca TDI= (aproximativ)DCI.. (nu o sa ma chinui sa va explic de ce)

Intr`adevar, de aratat, arata urat utilitarele, dar sunt acceptabile (pe langa altele).

Mustang 25-09-06 23:13

e vai de mama lui ! la aspect cel putin !

Bassu_SIV 26-09-06 00:21

decat "dricu" asta nou mai bine breakul 1310

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning