Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Incadrarea pe grupe ! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/18686-incadrarea-grupe.html)

zetemte 13-06-06 11:27

Re: Incadrarea pe gupe !

Eu nu cred ca sa incurajaza tuningul ... Daca pui turbo pe masina N/A imediat sari cateva grupe sus! Daca pui o turbina MARE la o masina care a avut turbo din fabrica ... ramai la acelasi grupa ... rezultatul la amandoua e acelasi .. adica castig de putere ...

basy 13-06-06 18:39

Quote:

Originally Posted by Lucian
La SEI , schimband baza (motorul) normal ar fi sa se dea la C (grupa motorului) . Eu faceam referire la motorul din talon modificat , nu schimbat cu altul .

Nu ai inteles ideea. Ideea era ca in loc sa mai apara in continuare alte discutii pe tema asta, ce e in certificat sa fie lege, chiar daca are motor de Veyron pe Dacia. Asa tot vor aparea discutii, ca stii ala are alt motor fata de cel din certificat.

Lucian 13-06-06 20:45

Quote:

Originally Posted by zetemte
Eu nu cred ca sa incurajaza tuningul ... Daca pui turbo pe masina N/A imediat sari cateva grupe sus! Daca pui o turbina MARE la o masina care a avut turbo din fabrica ... ramai la acelasi grupa ... rezultatul la amandoua e acelasi .. adica castig de putere ...

EXACT ASTA E IDEEA ! Ce e asa greu de priceput ? Ce vi se pare corect in ce a spus Zetemte ? La ora actuala EXACT asa stau lucrurile !

Lucian 13-06-06 20:47

Quote:

Originally Posted by AcSchnitzer
:-) BMW 320i, 24v, 6 in linie (AC Schnitzer) .. nu am dacia, doar am facut o referire..

Ai facut comanda la nos sa pui pe masina?:?: , super:twisted: ;)

As vrea sa ne dam ... dar fara sa folosesc nitro . :twisted: :twisted: :twisted:

rew 13-06-06 21:12

codul motor ar trebui sa fie suficient in alcatuirea grupelor.
apoi ce este montat pe masina 16V, nitro, turbo...este meritul proprietarului.
iar daca se tine cont de 16V si restul de acareturi de ce nu se si cantaresc masinile inainte de start sau sa se controleze transmisiile ? ca 200 de kg sau o cutie mai scurta poate sa faca diferenta la fel de bine ca un 16V in anumite cazuri.
dar despre asta cred ca s-a mai zis cate ceva...
apoi daca se face asa ceva ar mai face cei cu masini stock, care investesc doar in benzina ?
imi cer scuze daca am ofensat pe cineva.

Lucian 13-06-06 21:23

Corect rew !

SEBASTIAN 15-06-06 07:35

Pentru ca grupele sa fie alcatuite echitabil s-a ales o clasificare de care noi Legal Racing suntem mandri, mai ales ca si alti au ales aceste grupe.
Noi cand facem grupele trebuie sa tinem cond si de preponderenta masinilor de pe strada.
Noi incurajam tuningul dar poate e adevarat ca doar atat ce depseste aceasta limita e putin inhibat.

Clasa N 1,6 – automobile de Grupa N, cu capacitatea cilindrica pina la 1600 cmc.
Clasa N 2,0 - automobile de Grupa N, cu capacitatea cilindrica intre 1600 si 2000 cmc.
Clasa N+2,0 - automobile de Grupa N, cu capacitatea cilindrica peste 2000 cmc.

Clasa A 1,6 - automobile de Grupa A, cu capacitatea cilindrica pina la 1600 cmc.
Clasa A 2,0 - automobile de Grupa A, cu capacitatea cilindrica intre 1600 si 2000 cmc.

Clasa H 1,6 - automobile de Grupa H, cu capacitatea cilindrica pina la 1600cmc.
Clasa H 2,0 - automobile de Grupa H, cu capacitatea cilindrica intre 1600 si 2000 cmc.
Clasa H+2,0 - automobile de Grupa H, cu capacitatea cilindrica peste 2000 cmc.
Poate astea ar fi perfecte insa cati ar putea face fata acestor grupe.

SEBASTIAN 15-06-06 07:38

Quote:

Originally Posted by zetemte

Ai folosit un cuvant magic.
TUNING!!!
Cum il definesti?

Este foarte pervers si urat sa spui ca nu incurajam tuningul si asta poate din motive personale.
Nu am nici o vina ca Toyota ta cu N2O nu poate performa, ba in plus folosindu-te ca exemplu am scazut coeficientul de N20 la 1,4 de la 2 sau car era.

SEBASTIAN 15-06-06 07:42

Quote:

Originally Posted by Lucian
Nu ai inteles ideea. SEI nu mai are motorul din acte. Motorul pe care-l are la baza acum , stock , valoreaza mai putin decat turbina mea . Nu asta e ideea. Nu valoarea . Si nici faptul ca vreau sa ma dau la A1. Am patit-o de cateva ori , desi masina nu tragea , sa nu vrea nimeni de la B sa se dea cu mine (Craiova - pana la urma m-am dat cu DOG) iti inchipui cum ar fi sa ma dau la A1 ? Paradoxal sunt 3 dacii cu motoul din acte facut turbo . Si chiar participa la curse. Mai stiu eu 2 care nu participa . Whatever .... vad ca nu prea are rost sa mai insist pe ideea mea. Eu mi-am comandat nitro ... si paradoxal voi ramane tot la grupa B (dupa spusele lui Sebastian) desi sunt sigur ca vor aparea discutii .

Luciane glumesti daca tu crezi ca ai o turbina care costa cat motorul lui SEI.
Bani care sunt bagati in acel motor depasesc mult valoarea turbinei de pe Subarul meu de curse. Toate piesele folosite de el sunt RACING profi, te rog nu confunda cu TUNING.

Bandit 11-10-06 19:20

Parerea mea este ca cea mai buna incadrare este pe cilindree. Sa nu ne pierdem in amanunte cu caii putere si sa uitam de muscle caruri care fac toata treaba din cuplu motor, care dupa parerea mea e primordial la liniute. AI cuplu, tractiune si greutate scazuta esti invingator.

AcSchnitzer 12-10-06 18:52

Quote:

Originally Posted by Bandit (Post 582840)
Parerea mea este ca cea mai buna incadrare este pe cilindree. Sa nu ne pierdem in amanunte cu caii putere si sa uitam de muscle caruri care fac toata treaba din cuplu motor, care dupa parerea mea e primordial la liniute. AI cuplu, tractiune si greutate scazuta esti invingator.

Da tzie iti convine ca ai 2000 16v:-) .. dar eu cu BMW tot 2000cmc3 aspirat nu`mi convine..
Au fost destul de ekilibrate pana acum!

Bandit 18-10-06 16:49

Nu stiu daca ceea ce vrem este sa fie echilibrate... la un moment dat trebuie sa ne detasam de treaba asta si sa lasam loc masinilor tunate care merita sa castige. Cat timp vom mai vedea la liniute masini stoc?? ASta vrem de la concursuri?

basy 18-10-06 23:28

Nu este corect sa compari mere cu pere. E ca si cum tu cu Lancerul de 98 CP te-ai da cu un turbo tot pe acolo care cu un cip creste cu pana la 40 %.

AcSchnitzer 19-10-06 10:37

Nu, dar kiar ma amuza kestia.
Evo9 is Subaru au 2000 cmc3 si 280 hp , 4x4... care e super sistemu de tractiune.. si eu am BMW 320i motor 2000cmc si niste puturosi de 150 de cai cu o amarata de tractiune spate..
Cum credeti ca stau pe langa ele? Si le pusei stock.

B Real.. ca ma las de curse. Si daca pun turbo.. urc si mai sus.. nu?:lol: si tot nu am sanse..

Bandit 28-10-06 23:03

daca pui turbo ramai in aceeasi categorie... nu urci mai sus pt ca ai tot 2000 cmc. Ma gandesc poate ar putea sa ne spuna cineva care stie cum e in partea cealalta impartirea pe grupe, oricum sunt sigur ca nu e pe cp. Probabil este pe cilindree iar masinile turbo sunt separate de cele aspirate. Aceasta discutie este intretinuta de faptul ca in tara nu au aparut masinile americane cu cai putini si cuplu mare, ca atunci sigur ar fi o mare discutie pe tema asta si ne-am uita mai atent la aceasta impartire pe grupe. Ideea e ca la situatia din tara e ok, adica la ce masini sunt. Hai sa ne facem un muscle sa rupem tot :). Mi-ar place un muscle cu motor de 4000 si 200 de cai care sa rupa masini de 300 sau chiar mai multi cai. Atunci sa vedem discutii :)

TigerGTS 30-10-06 16:26

Dand la o parte faptul ca sunt incepator in domeniu sper sa mi se permita sa imi sustin si eu punctul de vedere: o cursa ar trebui sa fie cat mai echitabila, altfel ajungem la ideea cuiva mai devreme: "ce rost mai au grupele?" daca X-ulescu a facut din masina lui de A una care in realitate are valoarea uneia de C. FELICITARI: Ar trebui sa participe la grupa C in cazul acesta, sa le dea lectii celor de acolo, ce rost are sa isi bata joc de amaratii de la A? Isi dovedeste superioritatea si urca in ierarhie omu`.

Lucian 30-10-06 18:27

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 604721)
Dand la o parte faptul ca sunt incepator in domeniu sper sa mi se permita sa imi sustin si eu punctul de vedere: o cursa ar trebui sa fie cat mai echitabila, altfel ajungem la ideea cuiva mai devreme: "ce rost mai au grupele?" daca X-ulescu a facut din masina lui de A una care in realitate are valoarea uneia de C. FELICITARI: Ar trebui sa participe la grupa C in cazul acesta, sa le dea lectii celor de acolo, ce rost are sa isi bata joc de amaratii de la A? Isi dovedeste superioritatea si urca in ierarhie omu`.

Eu zic sa ramana la A iar cei cu masini stock sa nu se mai prezinte la concurs . Eu as interzice la concurs masinile care nu au decat stickere pe ele . La ora actuala doar din ce cunosc eu sunt cam 2 oltcituri turbo , 3 nova cu motor tubo , cam 4 berline cu motor turbo , o nova cu motor 1.8 16v ... si mai sunt ceva berline cu motoare pe la 90 cai. De ajuns pt o grupa ! Vrei sa ai sanse esti invitat sa-ti faci masina competitiva. Trebuie inteles ca aceste concursuri nu sunt pt oricine .

Bandit 06-11-06 19:59

Sustin ideea lui Lucian, sustin tuningul in general si pe cei ce investesc multi bani si timp in masinile lor. Cei ce nu investesc nimic cum vor sa castige? Este foarte greu dintr-un motor mic sa scoti multi cai putere mai ales daca ei nu sunt scosi deja de fabrica si de cele mai multe ori acest lucru e in deficienta fiabilitatii, iar asta duce tot la bani intr-un final. Nu e normal acel om care face treaba asta sa castige? Lasati-i pe cei ce investesc sa castige ca merita,indiferent ca ia lucru nou sau baga multi bani in cele veki. Asta este o competitie, nu e loc pentru cei slabi. Nu este o demonstratie caritabila, hai sa ii ajutam pe cei ce nu pot, aici ori
te zbati sa iti faci masina ori stai acasa. Nu cred ca in CNR este vreo etapa in care sa se gandeasca sa ii ajute si pe cei cu cele mai slabe masini sa le dea si lor cupe. Ce facem noi aici, reguli care sa te opreasca sa iti modifici masina? Ce rost mai are sa investesti daca se creaza grupe tot timpul in potriva ta?
Daca e prea dramatic imi cer scuze :)

Lucian 06-11-06 20:26

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 448641)
Luciane glumesti daca tu crezi ca ai o turbina care costa cat motorul lui SEI.
Bani care sunt bagati in acel motor depasesc mult valoarea turbinei de pe Subarul meu de curse. Toate piesele folosite de el sunt RACING profi, te rog nu confunda cu TUNING.

Am spus motorul pe care-l are la baza , stock . Vrei un sfi pe 300 euro ? Asta era ideea. Si nu confund cursele cu reglajul fin ... asta fiind traducerea libera a RACINGULUI si TUNINGULUI .

TigerGTS 06-11-06 21:40

Ideea baieti este ca mor de curiozitate sa te vad pe tine Bandit cum te bati cu 1,6-le sau 1,9-le tau cu un Impreza sau mai grav vreun Porsche. Voi nu intelegeti ca aici nu e vorba de a-i ajuta pe "cei neajutorati"? ...Discutam despre niste categorii ...Ai masina..Urci la o categorie mai buna..Nu ai..Ramai la A1 sau A. Nu inseamna ca trebuie sa-mi vand masina si sa iau una mai mare in cai putere.

Iar pentru domnu` Lucian, fara a fi nerespectuos fata de experienta pe care pari sa o ai, iti aduc in atentie acelasi aspect: Daca esti asa de croit impotriva categoriilor, as vrea sa te vad si pe tine cu "Ride-ul tau tunat la la max pentru o dacie" impotriva unui Porsche sau impotriva unui Lancer, ce zici? Parca tot Porsche-ul ar castiga...Noroc ca exista grupe sa nu ne facem de ras impotriva unor bolizi adevarati cu Opel Astra (cazul meu) sau Dacia. ;).

De notat: nu am vrut sa ofensez pe nimeni, dar categoriile sunt STRICT NECESARE.

Lucian 07-11-06 12:37

Mi se pare , fara lipsa de respect , ca ai luat-o pe aratura. Nu am spus sa eliminam grupele. Vrei sa ma dau cu Dacia cu un Porsche ? As incerca. Vezi ca nu ai specificat cu ce motor si chiar cre dca am sanse cu cateva . Lancer ? Ma dau cu orice Lancer mai putin EVO . Ideea e alta - te risti tu cu Astra ta sa te dai cu Dacia mea ?

TigerGTS 07-11-06 13:44

Pai vezi taticu`...Tot sunt bune si grupele...Si la fel cum am precizat in primul meu post...Vad ca si tu sustii cu ultima ta replica existenta unui ECHILIBRU. Ma asteptam ca o sa sari cu gura si o sa ceri un duel si nu ma trag inapoi. O sa tin prezenta provocarea si atunci cand o sa ne intalnim sper sa fie intr-un climat de fair-play si luciditate, nu de persoane care ba vor grupe, ba nu vor. In ceea ce ma priveste pe mine, cu siguranta nu am luat-o pe aratura: consider ca am fost ferm si spre diferenta de altii mi-am sustinut in continuare acelasi punct de vedere, nu m-am ragzgandit pe la jumatatea drumului...Trebuie sa existe grupe si un oarecare echilibru...Si ca sa nu crezi ca am vrut sa te jignesc, exemplul meu de data aceasta este ce as face eu cu Astra G impotriva unui Lancer EVO? (Daca vrei sa mai imi zici ceva mai acid prefer sa vorbim in privat).

-ZZ- 12-11-06 08:41

Dupa parearea mea,in afara de ceea ce scrie in talon ar trebui verificat putin si ce se afla pe sub capota(nu cip)...turbine,nos,compresoare etc..si facute niste calcule de putere si incadratzi la grupele corespunzatoare de catre persoane abilitate si daca nimeni nu verifica aceste persoane si totusi ele declara altceva decat realitatea si castiga anumite grupe pe nedrept,atunci sa fie o intelegere intre organizatorii de curse din Romania ca acele persoane sa nu mai fie primite in acel an la nici o alta intrecere de acest gen,drept pedeapsa.
Spuneam sa nu se ia in considerare cip-urile pentru ca majoritatea dintre noi cei care participa la curse de acest gen,au cipuit motorul,deci nu ar mai avea sens :shock: sa luam in calcul si acest lucru.
Un alt criteriu important de care ar trebui sa se tina cont in alcatuirea grupelor ,este raportul greutate/forta :shock: (de ex: lotus are motor de 192 de cai ,deci ar trebui inscris la grupa pana in 200 de cai,dar toata lumea stie cat scoate lotus pe 400 m si cat are 0-100....;) )

Si eu mai raman la parearea mea...ultima :D ....masinile de stada cu masinile de strada si cele 'custom' intre ele...:shock:

Bafta.

Lucian 12-11-06 08:54

Adik daca toata lumea a facut chip nu mai are rost sa se urce in grupe sau sa se declare corect , dar raportul cal / kg ar trebui luat in calcul ? Sa inteleg ca exista unul mic si rau care te obliga sa mergi la curse cu o masina de 3 tone ? Sau e altul si mai al draq care nu te lasa sa dai jos din greutate atunci cand mergi la CURSE ? In cel mai rau caz e unul al draq rau care te obliga sa cumperi un sifonier de 1.200 kg si apoi te face sa plangi ca te-a batut un kart de 800 kg iar tu vei spune ca nu e corect.

Lucian 12-11-06 08:57

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 613598)
Pai vezi taticu`...Tot sunt bune si grupele...Si la fel cum am precizat in primul meu post...Vad ca si tu sustii cu ultima ta replica existenta unui ECHILIBRU. Ma asteptam ca o sa sari cu gura si o sa ceri un duel si nu ma trag inapoi. O sa tin prezenta provocarea si atunci cand o sa ne intalnim sper sa fie intr-un climat de fair-play si luciditate, nu de persoane care ba vor grupe, ba nu vor. In ceea ce ma priveste pe mine, cu siguranta nu am luat-o pe aratura: consider ca am fost ferm si spre diferenta de altii mi-am sustinut in continuare acelasi punct de vedere, nu m-am ragzgandit pe la jumatatea drumului...Trebuie sa existe grupe si un oarecare echilibru...Si ca sa nu crezi ca am vrut sa te jignesc, exemplul meu de data aceasta este ce as face eu cu Astra G impotriva unui Lancer EVO? (Daca vrei sa mai imi zici ceva mai acid prefer sa vorbim in privat).

Pai taticu ... ce sa cauti tu in grupa cu evo ?

basy 18-11-06 15:59

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 619477)
Dupa parearea mea,in afara de ceea ce scrie in talon ar trebui verificat putin si ce se afla pe sub capota(nu cip)...turbine,nos,compresoare etc..si facute niste calcule de putere si incadratzi la grupele corespunzatoare de catre persoane abilitate si daca nimeni nu verifica aceste persoane si totusi ele declara altceva decat realitatea si castiga anumite grupe pe nedrept,atunci sa fie o intelegere intre organizatorii de curse din Romania ca acele persoane sa nu mai fie primite in acel an la nici o alta intrecere de acest gen,drept pedeapsa.
Spuneam sa nu se ia in considerare cip-urile pentru ca majoritatea dintre noi cei care participa la curse de acest gen,au cipuit motorul,deci nu ar mai avea sens :shock: sa luam in calcul si acest lucru.
Un alt criteriu important de care ar trebui sa se tina cont in alcatuirea grupelor ,este raportul greutate/forta :shock: (de ex: lotus are motor de 192 de cai ,deci ar trebui inscris la grupa pana in 200 de cai,dar toata lumea stie cat scoate lotus pe 400 m si cat are 0-100....;) )

Si eu mai raman la parearea mea...ultima :D ....masinile de stada cu masinile de strada si cele 'custom' intre ele...:shock:

Bafta.

Iti inteleg "nacazul" dar organizatorii nu pot sa te lase pe tine singur in grup. In stadiul in care e acum masina nu ai nici o sansa la asa ceva. Te prezinti cu o masina aproape stock si vrei sa castigi grupe. Nu o sa ai. Mi-a placut cum ti-a tras masina dar e buna pt o masina stock, nu aveai nici o sansa de finala si nu stiu prin ce regiune vei avea avand in vedere ca o sa ai adversari mult mai titrati la grupa asta de la speedster de 1000 kg la masini de 450 CP.
Multa bafta la preparari!

-ZZ- 20-11-06 12:51

Quote:

Originally Posted by basy (Post 627702)
Iti inteleg "nacazul" dar organizatorii nu pot sa te lase pe tine singur in grup. In stadiul in care e acum masina nu ai nici o sansa la asa ceva. Te prezinti cu o masina aproape stock si vrei sa castigi grupe. Nu o sa ai. Mi-a placut cum ti-a tras masina dar e buna pt o masina stock, nu aveai nici o sansa de finala si nu stiu prin ce regiune vei avea avand in vedere ca o sa ai adversari mult mai titrati la grupa asta de la speedster de 1000 kg la masini de 450 CP.

masina stock zici :shock: .....noroc ca toti m-au trimis sa ma trag eu primul cu renaultul...dupa am inteles eu de ce ....si ce sa caute speedster la grupa mea ?:shock:

Al3xius 20-11-06 15:49

Quote:

Originally Posted by basy (Post 627702)

Nu e stock masina si trage chiar bine !

EVOLUTION8 21-11-06 08:26

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 629689)
masina stock zici :shock: .....noroc ca toti m-au trimis sa ma trag eu primul cu renaultul...dupa am inteles eu de ce ....si ce sa caute speedster la grupa mea ?:shock:

Pentru ca Speedster-ul are 199 de cai ;) de aceeea e cu tine in grupa.

EVOLUTION8 21-11-06 08:35

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 619477)

Bafta.

1.Aceste verificari se fac ;) si se fac demult.
2. Vinde Golf-ul si cumpara Lotus daca vrei sa castigi daca nu ............
3. FA tu cursele dupa regulile tale ca e usor sa dai din gura .................dar practic ??

-ZZ- 23-11-06 08:32

Am vazut la Craiova ce verificari s-au facut....mdaa....:shock:

Stai linistit ..nu te agita..ca am sa si FAC...soon....spring time...:shock:

Si daca tu zici ca opelul ar trebui sa concureze la grupa de 200 de cai,atunci...scuze ca te-am deranjat :shock:

Al3xius 23-11-06 09:41

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 633572)

Si daca tu zici ca opelul ar trebui sa concureze la grupa de 200 de cai,atunci...scuze ca te-am deranjat :shock:

Nu e frumos sa arunci cu noroi in munca altora ! Am avut om special delegat sa se ocupe de verificari in parcul auto . Acesta a fost Evolution8 si cred ca s-a descurcat foarte bine .
Dar la ce grupa ai baga, DACA AI ORGANIZA TU O CURSA , Speedsterul ?? Fara nos iti spun sigur ca intra la grupa de 200 .

EVOLUTION8 24-11-06 08:25

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 633572)

UIte in cate randuri este regulamentul scris si cat este de simplu:

A1 SUB 65 CP
A 66-85 CP
B 86-100 CP
C 101-130 CP
D 131-165 CP
E 166-200 CP
F 201-250 CP
G 251 - 300 CP
H Peste 300 CP

Se va lua in considerare puterea din talon + modificari gen : aplicarea unui turbo , compresor, nos sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe !

Turbo : puterea stock * 1,6
Kompresor : Puterea Stock * 1,3
N2O : Puterea stock * 1,4

.................................................. ..............................................

Este la mintea cocosului:
Speedster-ul are 199 bhp deci la GR. E (asta in cazul in care participa fara NOS)
Daca participa cu NOS va fii 199*1,4= 278.6 adika Grupa G
Interesaza-te te rog si citeste cu atentzie regulamentul si apoi posteaza ;)

Pe tine nu te-am gasit langa masina si de aceea nu am mai deschis capota.
Stai linistit ca daca era ceva "suspect" te verificam ;)

Al3xius 24-11-06 17:10

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 634742)
Pe tine nu te-am gasit langa masina si de aceea nu am mai deschis capota.

Trebuia descalificata masina !(sa nu mi-o ia in nume de rau propietarul dar numai eu am urlat de vreo 2-3 ori la portavoce ca participantii sa treaca la masini... )

EVOLUTION8 24-11-06 18:08

Si asa l-a batut o masina de Gr.B

-ZZ- 25-11-06 08:01

Este o masina de grupa C...are 120 cai in certificat.....si se stie foarte bine ce e cu masina aia....oricum daca verificatzi cum trebuie ;) ...masina aia are 220 de cai si 850 kg...aprox...sper sa nu gresesc.....deci nu prea avea ce cauta la grupa mea....si apropo...nu imi este rusine ca m-a batut un r5...care a castigat si grupa ;) .....si cred ca am sa imi cumpar un Caterman CSR 260 care are doar 260 de cai si dupa mintea voastra ar trebui incadrat ...unde..cumva la grupa G :shock: ....problema e ca panarama asta mica are suta in 3,9 sec :shock: ....mai are sens sa concureze cineva la grupa asta..........raspuns: NUUUUUUUU! :shock: ...este = speeder la grupa de 200 de cai...luatzi in calcul si greutatea masinii domnilor :shock: ....nu potzi 1 masina de 200 cp si 1350 kg in aceeasi grupa cu o masina de 200 cp si 1000 kg....asta doar daca doritzi sa avetzi spectacol...daca nu ........asa sa fie ...opelul la grupa E...:shock:

Lucian 25-11-06 08:47

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 635900)
Este o masina de grupa C...are 120 cai in certificat.....si se stie foarte bine ce e cu masina aia....oricum daca verificatzi cum trebuie ;) ...masina aia are 220 de cai si 850 kg...aprox...sper sa nu gresesc.....deci nu prea avea ce cauta la grupa mea....si apropo...nu imi este rusine ca m-a batut un r5...care a castigat si grupa ;) .....si cred ca am sa imi cumpar un Caterman CSR 260 care are doar 260 de cai si dupa mintea voastra ar trebui incadrat ...unde..cumva la grupa G :shock: ....problema e ca panarama asta mica are suta in 3,9 sec :shock: ....mai are sens sa concureze cineva la grupa asta..........raspuns: NUUUUUUUU! :shock: ...este = speeder la grupa de 200 de cai...luatzi in calcul si greutatea masinii domnilor :shock: ....nu potzi 1 masina de 200 cp si 1350 kg in aceeasi grupa cu o masina de 200 cp si 1000 kg....asta doar daca doritzi sa avetzi spectacol...daca nu ........asa sa fie ...opelul la grupa E...:shock:

Daca ne strangem mai multi si obtinem pt tine o derogare pt a putea sa te dai la grupa A promiti ca ne lasi ? In loc sa stai pe forum mai bine cautai pe google macar documentatie despre ce ai putea sa-i mai faci la racheta aia a ta .

Al3xius 25-11-06 10:32

Quote:

Ma nene eu te inteleg ca vroiai sa castigi grupa, E NORMAL , ai venit de la o distanta destul de mare , dar ti-am mai zis odata si ti-o spun pt. ultima oara : asta nu inseamna ca tre sa arunci cu rahat in munca noastra ! Cand o sa stai si o sa dai cu lopata o saptamana ca sa astupi gropile de la intrarea pe aeroport sa poata intra si masinile joase , cand o sa stai si o sa tai iarba ca sa stea publicul cat de cat comod pe o distanta....destul de mare zic eu, nu stiu daca ai observat cum era amenajat spatiu pt. spectatori , cand o sa incerci sa cauti solutii sa nu sara vreo masina prin spectatori si multe alte chestii si o sa vina unu ca tine care urla de 1 luna de zile ca de ce a fost renaultu 5 la grupa lui crede`ma ca o sa cam incepi sa iti iesi din pepeni.

PENTRU ULTIMA OARA ITI EXPLIC :
ANUL ASTA GRUPELE AU FOST CELE ENUMERATE DE EVOLUTION 8 IN POSTUL ANTERIOR ! LA ANU E POSIBIL SA LE SCHIMBAM SI SA SE IA IN CALCUL SI GREUTATEA ! IAR TU , AI PUTEA SA VII CU O IDEE BUNA PENTRU INCADRAREA PE GRUPE DEOARECE DE-ASTA AM SI FACUT ACEST TOPIC, CREZI CA NE POTI AJUTA SAU O SA CONTINUI SA ARUNCI CU RAHAT CA A FOST MASINA DE 200 SI CATI CAI MAI ZICI TU CA ARE SI 800 DE KG CU TINE IN GRUPA ?

Pt. ceilalti cititori imi cer scuze ca am scris cu caps si bold dar sper ca de data asta sa citeasca postul de 20 de ori si sa posteze odata un raspuns cu o incadrare BUNA care s-ar putea face.Sunt tare curios.

yknot 25-11-06 11:19

no comment.... baiatul asta chiar are probleme....

EVOLUTION8 25-11-06 14:49

Quote:

Este o masina de grupa C...are 120 cai in certificat.....si se stie foarte bine ce e cu masina aia....oricum daca verificatzi cum trebuie ;) ...masina aia are 220 de cai si 850 kg...aprox...sper sa nu gresesc.....deci nu prea avea ce cauta la grupa mea....si apropo...nu imi este rusine ca m-a batut un r5...care a castigat si grupa ;) .....si cred ca am sa imi cumpar un Caterman CSR 260 care are doar 260 de cai si dupa mintea voastra ar trebui incadrat ...unde..cumva la grupa G :shock: ....problema e ca panarama asta mica are suta in 3,9 sec :shock: ....mai are sens sa concureze cineva la grupa asta..........raspuns: NUUUUUUUU! .este = speeder la grupa de 200 de cai...luatzi in calcul si greutatea masinii domnilor :shock: ....nu potzi 1 masina de 200 cp si 1350 kg in aceeasi grupa cu o masina de 200 cp si 1000 kg....asta doar daca doritzi sa avetzi spectacol...daca nu ........asa sa fie ...opelul la grupa E...:shock:

Asa este Gr.C, eu m-am grabit cand am postat si m-am gandit la grupele de la LR.Greseala mea pe care mi-o recunosc.

Acum du-te te rog frumos si cumpara-ti un Caterham si eu o sa vin cu un cart cu motor de R5 gtt pe el si tot o sa te bat ;)
Vad ca ti-ai raspuns sigur la intrebare :))
Asta incercam toti de aici sa te facem sa intelegi.Daca vrei sa castigi te gandesti la cel mai bun rapot cai/kg(cuplu de la turbo) !!
E de vina KWX-ul ca si-a luat R 5 si nu si-a luat Golf 5 GTI
Ce Prost este nu ?? :))))))))) (Jocking sper ca intelegi aluzia Bogdan)

Toate masinile au fost inscrise dupa acelasi regulament care il ai postat mai sus.
Acest regulament a fost postat cu ceva timp inainte de cursa.MAjoritatea celor care participa cunosc acest regulament.
MAi sunt exceptii cum esti si tu.Puteai sa il citesti si sa nu mai vii cu Golf 5 GTI care NU TRAGE ;)
O sa ajungi la vorbele mele mai devreme sau mai tarziu.

All times are GMT +2. The time now is 23:29.

- Copyright 2026 4Tuning