![]() |
Re: Masini Abandonate!
ce hot rod ar iesi din fordul ala :(
|
Quote:
|
Quote:
Cu siguranta dar si celelalte relicve ce stau pe acolo sīnt si mai tari. Am vazut niste exemplare chiar foarte rare si cu toate ca sīnt ruginite, nu sīnt putrede sa treci cu degetul prin ele. Substanta este foarte buna. Daca tragi prin desert (nevada de ex.) si te uiti atent prin boscheti vezi masini abandonate de cel putin 60 de ani daca nu si mai mult. Sīnt pur si simplu raritati. Tot ce am vazut, unde am oprit sa ma uit atent nu stiu daca am vazut vreuna putreda īn asa hal īncīt sa nu fie restaurabila. Problema, cum sa aduci wrek-urile īn Europa? Costa de te rupe. @ pt. restul: Cascaraveta aia rosie ce se vrea a fi Ferrari este o replica (strut-o-camila) pe baza de Pontiac Fiero sau broscoi VW. |
8 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Hai sa va povestesc o mica intamplare de amea cu o masina abandonata .... Eram prin oras ma plimbam cand am vazut pe o strada o masina mai exact un e34 , de masina m-am atasat imediat si am dat N telefoane , am mers la politie sa aflu a cui este masina . Dupa mult timp gasesc proprietarul masina find vanduta de cateva ori vorbesc cu el despre masina spune ce are de ce sta acolo (avea probleme cu 2 pistoane ) si statea de 2 ani pe bara, ai spun ca este atinsa fata , nu are 2 roti si intra cine vrea in ea la care el spune "Nu are cum" :lol: Toate bune si frumoase pana ajungem la pret vroia pe ea c-am 1000 si ceva de E nu mai tin bine minte . Asa ca masina a ramas acoloo pentru a fi ridicata de primarie probabil sau cine stie ce se va intampla cu ea mie peronal imi este mila de E34... da asta ai ! ;)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
bmw ...:sad: |
Quote:
:lol:poza 4 si 5 :lol: |
primul bmw nu pare prea abandonat :D ce n`as da sa`l am :|
|
sami fie abandonat in fata blocului:X:X:X numi vine sa cred ca aia din dubai le lasa asa amanet pe strazi:( macar sa le dea in plm la saraci:((( ....."ce sarac is ..." :)))
|
unii plang dupa asa masinii si alti se pi** pe ele....pacat de ele
|
Alea de pe la arabi cu praful pe ele nu sunt neaparat abandonate. Ganditi-va ca acolo furtunile de nisip sunt ceva normal, si daca masina sta o saptamana doua in acelasi loc e normal sa se prafuiasca in halul ala si sa para abandonata.
Din pacate si in Bucuresti e la fel, daca imi las masina in parcare 2 sapt si nu spal ai putea sa juri ca e abandonata :)) S'ul ala de pe Calea Mosilor are air-ride, de aia e asa low, dar nu e abandonata. Eu am vazut-o de cateva ori parcata pe trotuar acolo, dar nu in acelasi loc mereu. |
:shock: oameni fara inima!:cry:
|
Hai sa va arat ce si-a cumparat fiu-meu.
Ultimul pret negociat, 250 EURO :D :D :D http://i52.tinypic.com/jigiz7.jpg http://i54.tinypic.com/j8e887.jpg Dupa 3 luni de munca īnainte de īnmatriculare: http://i53.tinypic.com/wcbzpz.jpg |
Quote:
|
Oricum, asa cum e, tot e mai bun decīt Sandero-ul pe care l-a avut.
Masina a fost abandonata si a stat asa peste 20 de ani (e fabricatie 1986). cīnd a luat-o avea numai aprox 19.700 si ceva de mile rulate. Dupa ce a curatat-o (interior / exterior - motor si cutie inclusiv, a schimbat uleiurile, a pus baterie noua) a luat-o la sfert de cheie si de mers merge brici fara probleme. zici ca-i noua. Daca stai sa te gīndesti ce-i aia rotund 20.000 mile rulate? E nimic. Daca stai sa te gīndesti, n-are nici rodajul facut :D Asa castana la 250 EURO sa tot prinzi :D Ca s-o puna la punct a chieltuit aprox. 1000 EURO. Deci, total 1250 EURO = masina "noua" ne rodata :D :D :D |
ce iti ei in romania cu 1250 euro ? vre'o dacie din 80' vai de capul ei!
Arata foarte frumos masina acum ... si la pretul ala :o! |
De visss :shock:
Pacat de taxa de poluare... |
Quote:
nu e chiar asa cum spui tu. oricum masina e mai mult decat pomana. s-ar putea spune ca inca este in garantie la cati km are facuti :D |
imi vine greu sa cred ca masina a stat chiar 20 ani nemiscata si nu i s-au desumflat cauciucurile. nu ti-a spus vanzatorul de ce a lasat-o asa ? in orice caz, felicitari
|
Pozele au fost facute dupe ce cauciucurile au fost schimbate si se faceau pregatirile de transport pe platforma.
Originalele erau asa de putrede si pe locul unde erau strivite de la stat, vai de capul lor. Eu n-am fost de fata. Fiul meu e destul de mare sa-si cumpere o masina fara sa fie taticu de fata. De ce a stat masina atītia ani, habar n-am. Din spusele lui fiu meu era ceva caz de boala sau deces... naiba stie. |
E si la mine in Valcea un Mercedes CLK din 2007 in sus cred abandonat de un an in fata la un amanet o sa ii fac o poza cand mai trec pe acolo
|
Voi daca vedeti asa ceva, īncercati sa vedeti daca-i de vīnzare.
Cu un pic de dibacie, se pot scoate preturi bune si mici prinzīnd astfel o masina de nota zece. ;) |
Quote:
|
Quote:
Omul a vrut doar atīt cīt ar fi trebuit sa plateasca la Schrott (remat) pt. ridicare, radierere si dezafectare. Daca fiul meu n-ar fi luat-o ar fi ajuns la Schrott, demontata bucati si bagata la presa. Īn germania daca vrei sa-ti dai masina la Shrott trebuie sa platesti TU transportul, radierierea si dezafectarea. Nu-ti da nimic pe ea asa ca esti fericit daca poti sa scoti macar banii de-o bere pe ea decīt sa platesti ca fraierul dezafectarea. OK. Tipul ce o vīnduse n-avea nici macar internet ca daca avea o baga pe mobiles sau autoscount si scotea mult mai mult. A fost si chiestie de noroc. Vīnzatorul facea parte din categoria asta de crediciosi numiti MARTORII LUI IEHOVA care si īn ziua de azi stau fara televizor īn casa pt. ca dupa religia lor un TV este arma diavolului, darmite computer. :D Pe fiul meu nici macar nu l-a lasat īn casa. L-a tinut īn curte si dupa ce a cumparat-o ia spus "sa ia blestemul ala" de acolo cīt mai repede :D :D :D Mi-a povestit el mie cīnd a venit cu ea pe remorca si am vazut-o prima data, mai detailiat cu ce fel de oameni a avut deaface dar asta-i alta treaba si n-are ce cauta aici īn topic. |
Haideţi să schimbăm numele thread-ului, să-l punem "Maşina de 250 euro " deja numai despre asta se vorbeşte .
|
Quote:
|
@ GJ 64 GAB
Eu pur si simplu nu pot sa īnteleg ce se īntīmpla pe forumul asta? Cum scriu 2 cuvinte, cum īncepe cearta si devierea temei īn off topic fara nici un rost, ma trezesc cu fel de fel de apostrofari si reprosuri. Am scris mai sus, ca restul informatiiolor despüre masina nu are nimic īn comun cu topicul si am dat de īnteles ca nu vreau sa mai continui discutia asa ca nu stiu unde-i problema. Singurul lucru ce am vrut sa arat cu postingul meu este, ca se pot prinde castane foarte ieftine cumparīnd astfel de masini parasite care de multe ori sīnt masini bune, putin rulate fiind parasite din motive personale īn urma unor diferite probleme personale la nivel de sanatate sau de.... soarta a posesorilor, ne mai avīnd timp sa le īnstraineze sau sa le depoziteze īntr-un loc sigur protejat etc. Nu fiecare lasa asa ceva la colt de strada sau īn vreo sura parasita numai pt. ca īnoata īn bani si nu mai are nevoie de ea. |
Si eu cand am vazut numele Thread-ului m-am gandit ca voi gasi fotografii si informatii cu si despre masini abandonate dar m-am inselat ,eu zic ca e buna sugestia cu schimbatul titlului in " masini cu pretul cel mai mic in stare buna ".
|
Quote:
Quote:
Quote:
Dar am văzut că toţi au sărit cu fel şi fel de povestioare cu īntāmplări virtuale de ale lor . Deci, nu vreau să īnţelege-ţi greşit. Vorba aia "Bate şaua să īnţeleagă calul", aşa am acţionat şi eu. Ciusss |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@ GJ 64 GAB
Daca stai bine sa te gīndesti, ideea nu e rea. Deschiderea unui topic special, valabil numai pt. Romānia unde fiecare sa posteze masinile abandonate pe care le īntīlneste pe terirtoriul romāniei. Poze + starea tehnica constatata + locatie + eventual persoana de contact / posesor īn cazul ca intra īn legaura cu acesta sau īl cunoaste. Astfel poate exista posibilitatea de a gasi masini bine la preturi mici si īn RO ce ar putea fi salvate de la remat, indiferent daca repuse īn functie / restaurate sau īn cel mai rau caz folosite ca donator de piese de schimb. |
Quote:
Merită pusă īn aplicare, puteţi deschide un thread cu acest subiect. Deci, aveţi onoarea ! |
Quote:
Tinīnd cont ca nu domiciliez īn Romānia de 20 de ani, consider ca nu este cazul sa deschid chiar eu topic-ul ci cineva cine este la actualitate su pretentiile si posibilitatile din Romānia. |
mai vreau poze
|
1 Attachment(s)
un bmw in cluj care e nemiscat de multa vreme
|
pacat de unele masini,da astia funt oameni decat sa le dea la cineva le lasa in paragina!!!
|
25 Attachment(s)
Iata, mai multe :( scene socante :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning