![]() |
2 Attachment(s)
triumph
|
3 Attachment(s)
fiat + harley + un vapor :lol: :lol: 8)
|
2 Attachment(s)
dacia , sau r12
|
Renault... Fiatu e facut fain :wink:
|
fiatu nefru e chiar ff tare ,sta aci la mine pe strada si are un tuning cu bun simt , chiar l-am studiat azi !o sa mai ii fac poze
ma bucur ca va plac pozele 8) 8) 8) |
ba .. fa-le ma in **** mea 800x600
|
din tot ce ai poos fiatu shi cordoba is cele mai tari... parerea mea :wink:
|
o sa le fac 800x600 in p++a mea :)) sa nu le mai fie lene la unii sa le descarce 8) 8)
|
3 Attachment(s)
...
un g3 ..nu prea am reusit in poza sa ¨¨arat¨¨ tuningu pe el , o parcare subterana in constructie ..aici astia pe fiecare stradutza au asa ceva . si eu tzinand un palmier sa nu se imburde :twisted: 8) |
3 Attachment(s)
...
golfu ..mai noaptea un motor si o alta masinutza modif |
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...am marit putin pozele cu seaturile din paginile dinainte
+un vw corado aci in oras sunt max 4 , 5 bucatzi |
salutari prietenei tale :lol: :wink: scuze ca nu am ami tzinut minte numele
|
nici io :lol:
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
seat leon
|
ii fain seat-u cu totu ca plasa ii putin degeaba ... :roll: :P
|
credca renaultu ala 19 e facut la caterinca :roll:
|
seatul ala argintiu de mai sus nu prea are linie... spoiler fata mai sus praguri mai jos ca sa nu zic de spoilerul spate care e la cer...
|
eap... mie unu nu prea imi plac spoilerele cu plasa la spate :) vedetzi... nu unmai la noi se face treaba de mantuiala :lol:
|
3 Attachment(s)
sa ma bata cucu daca stiu ce masina e asta ..prezentza scenica...nota 10
|
3 Attachment(s)
...
|
ala galben e chevrolet corvete
superba masina :oops: |
eu cred ca e corvette ...printre primele modele
|
3 Attachment(s)
ala e...chevrolet corvette
imagini de pe mobile.de |
2 Attachment(s)
¨¨emblema¨¨orasului(ala cu tauru).. trebuia sa o pun mai la inceput....aici totzi au tauru , pe masina (sticker)
|
|
Re:
Quote:
|
ieri am vazut cea maitare calibra live din viatza mea...argintie...OZN in puii mei , ca tot paru era sculat pe mine...eleron deala de eclipse pe spate...incredibil ..spoiler lama in fatza...umflata putin la spate ....
Alta masina , care am vazut-o azi dar nu am apucat sa ii fac poza ca a prins verde la stop ( aci ase trec astia pe langa mine ca nu apuc sa imi scot aparatu) ...un hyunday coupe..(ala din primele poze sa se ascunda) moama.... si la ala m-am shokat putin,2 culori alb cu rosu aprins ...eleron imens care se asorta cu masina f bine ..praguri sucite..bodykit incredibil... imi pare rau ca nu am apucat sa o foto.... plus ca mai e un seat leon care mi-a zis amicul meu ca a castigat f multe premii la intalnirile de tuning pe care inca nu am avut placerea sa il vad! E un roman aici care are JAPAN TUNING si democarul e un g2 alb ..poate il prind sa ii fac o poza! |
3 Attachment(s)
golfu de la japan tuning
|
Mda ... frumos
DAR :roll: :roll: :roll: :roll: culmea ca la toate masinile BETON si EXTRAORDINARE si asa mai departe niciodata nu apuci sa le faci poza :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: |
Re:
Quote:
|
golfu asta alb e cam sec.,....
in afara de pragu si prelungirea la bara fata nu are nimik modificat.... |
Re:
Quote:
Firma(afacerea) o cumparat-o baiatu asta roman de la un spaniol ( baiatu a avut un accident de moto si asigurarile l-au despagubit cu f multzi bani si de acolo a avut $ sa cumpere afacerea) am mai vazut inca 2 seaturi JAPAN Tuning aici ,,insa nu cu un tuning exagerat ..... |
Da oricum nu ai apucat sa le faci poze asai?
=)) :D ;) :lol: :dance: :twisted: :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
bmw
|
2 Attachment(s)
scandal pe la ora 1 dupamasa....sunete asurzitoare de motoare
|
3 Attachment(s)
de pe strada ..inspre plaja
|
3 Attachment(s)
OH MY GOD ..it´s a ferrari
la volan un junior de 18-19 ani... in drapta o DOAMNA ..la vreo 27-29 ani ...bunaciune rauuuuuuuuuuu |
3 Attachment(s)
...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning