![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
|
Succes la bac sa-l iei cu MAXIM ( maxim am spus :)) ) si incet incet cred si sper ca o va lua pe un drum bun.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Concurenta..pe ZuZMobilu' :twisted:8)
|
Quote:
|
felicitari pentru masina:D, toba se aude foarte frumos, am si eu un vecin, care cand pleaca daca nu da a1-a pana pe la 5000 nu se simte bine:lol: in rest bafta la ce ti-ai propus. posi sa imi lasi pe p.m te rog pretul la toba si pretul montajului? ms:-)
|
Quote:
|
ceva nou la zuza :D
off: succes la bac ;)..il dau si eu :)) |
Quote:
|
mersi la fel si sa fie ;)) , daca il luam facem un gratar :))
...revenind la masina , frumoase VT-urile :D ..dar cred ca ar arata mai bine masina clean..fara dungile alea pe masina :D..un badboy ar arata bine pe ea |
Quote:
|
stiu cum e...si eu astept sa ma apuc de rosioara mea:)).succes amice
|
Quote:
|
da de nissan..8)
|
Frumoasa masina ;) imi place nr tau ... lai gandit bine cand lai ales.
Bafta la bag (si eu dau) si bafta la tunarit. Asteptam filmuletul cu toba dar mai nervoasa. |
Quote:
Quote:
Multumesc. Nr-u nu l-am ales la intamplare....191 vine de la 1991 si ZUZ vine de la Zuzu (porecla mea:-) ). Bafta si tie la bac si la tunarit iar filmuletul cu toba mai nervoasa o sa urmeze in curand chiar azi daca am timp ;) |
1 Attachment(s)
Asa cum am promis un mic filmulet cu toba sport :-).
|
Quote:
|
se aude soooper :D
|
Quote:
Quote:
|
bine ca nu huruie ca o gaura data in toba X_X ...si partea buna e ca e roz :>:))
|
Quote:
|
roz roz dar toata ziua plimba fete cu masina...tii minte ca te-am prins ieri alexe...in fata una...in spate inca 3...rau o mai duci cu finala roz:D
|
Quote:
|
inseamna ca trebuie sa-mi iau si eu finala roz :)) daca alex nu-mi da si mie din fetele alea :">..nu te bate gandu sa colantezi masina roz :D ?
|
hmmm, cred ca dau o fuga sa iau si eu :lol::lol:, o bucata roz va rog :)))
|
Quote:
Quote:
|
sa-mi trimiti pe p.m "neshte id-uri" :)) ..iar cu VT-u , pune o poza la sectiunea VT si pana diseara cred ca ai loganul roz :D
ai mai auzit pe cineva care si-a comprimat arcurile la masina pentru a cobora garda la sol ? afecteaza cu ceva directia masini ? ca e destul de ieftin o astfel de operatie |
Quote:
Era cineva pe forum aici care comprima arcuri la Logan. Din cate am inteles nu afecteaza cu nimic si pretul era ok...si eu ma gandeam sa le comprim. B-11-AYG daca nu ma insel se ocupa cu asa ceva. Uite aici link: https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...im-arcuri.html |
aa gata mi l-am amintit :D...btw...daca vrei folie sa-ti pui pe stopuri..sau geamuri laterale am eu ceva folie pe acasa :)
|
Quote:
Suna bine...:-) sa vad as vrea pe stopuri. Lasa-mi un PM cu id-u tau sa mai vorbim sau da-mi tu add id-u e la semnatura |
Ai luat ma bacu ? :lol: Ce face aia mica? E bine? Ceva nou? Baga mare... sa o faci ca in VT :D
|
Quote:
|
felicitari pentru bac :P..sa ne vedem cu bine prin oras..si speram sa iti iei intr-un final arcurile sport :D..sa o vedem "low"
|
mult succes cu ea in continuare,rabdare si fondurile o sa apara:) si felicitari pentru BAC
|
Quote:
|
mda..si eu astept sa o vad si pe a mea low :(..dar ma retine bacul ca eu am ramas pe toamna X_X.....vedem un pictorial cu ZUZ si i30-u ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning