![]() |
Re: Ce urasti cel mai mult?
1. prostia;
2. minciuna; 3. orgoliul; 4. la capitolul barbati: nebarbieriti,ce put a transpiratie, infumurati, fatalai, schilozi, cracanati, scunzi, blonzi, posesivi, gelosi, nehotarati,necomunicativi, ambigui, nemanierati,etc; 5. la capitolul muzica: maneaua, muzica populara; 6. la capitolul trafic: aia de-ti taie calea si te forteaza sa le dai prioritate cand n-o au, aia cu flash-urile in retrovizoare, aia ce claxoneaza fara motiv, lipsa locurilor de parcare, aia cu "ce cascheta mea", sa vad accidente pe strada, etc; 7. apeluri de la numere necunoscute dupa miez de noapte; s. a. m. d. |
copii din ziua de azi care isi irosesc cei mai frumosi ani din viata...stiu ca nu`s io foarte batran, da uitandu`ma la activitatile unor copii din zilele astea si comparandu`le cu ce faceam eu la varsta lor, remarc o oarecare diferenta...
|
sunt multe.....dar hai sa incepem cu scoala
|
urasc pe toti cei ce nu stiu sa respecte,pt ca inainte de toate tre sa te respecti pe tine insuti...
|
urasc tot ce se intampla in tara asta! legiile, fitele, snobismul, ipocrizia, minciuna, gropile, soferii beti, sa dau spaga sa trec un examen sau sa scap de amenda, sa fiu inselat, si pe toti aia de sus de ne guverneaza
|
tot aia urasc si eu,ar mai fi niste chestii,dar raman aici.
|
cretinismul
minciuna persoanele care te cauta doar cand au ele nevoie de ceva,dar pentru o conversatie amicala nu au timp tampitii cocalarii curvele romania guvernul romaniei taxele tot mai mari prostia mentalitatea romanilor ipocrizia caldura OTV si ma opresc aici ca deja sunt prea multe |
Urasc faptul cà urasc un numàr infinit de lucruri şi
urasc faptul cà iubesc lucruri care se pot numàra pe degete!:cry: Urasc cultura oamenilor despre maşini(ex.: eu: iauite un bmw e30 m3, primul m3! ea: a da? seamana cu o dacie; e praf clar; phaetonu' lu tata e 1mil de ori mai $m3K3®!, eu: clar...):evil::cry: |
Quote:
aici dai tu dovada de copil prost nu ea |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Lasa copii sa faca posturi pe forum,sa le arate la colegi ce smecheri sunt ei prin comunitatile auto si cum lumea ii intelege.Uite eu nu zic sa fi ca toti ceilalti,daca majoritatea este proasta nu trebuie sa te iei dupa ea,insa nu o sa poti schimba tu mentalitatea a sute de mii de persoane.Asa ca sfatu meu e sa nu incerci sa le explici tu ce tare e o masina veche de 20 ani si sa fi considerat inadaptatul grupului si sa trebuiasca sa te refugiezi in posturi aberante pe forum.Incearca sa pari cat de cat de treaba cu toti.Topicu se numeste ce urasti cel mai mult,ma indoiesc ca asta urasti tu cel mai mult,cred ca doar vrei sa te dai important si sa mai pupi cativa posesori de bmw-uri vechi in fund. OFF TOPIC:Nu fac aia reclama la Gillette de pomana:lol:aviz lu XXL |
si tu la fel ca mine ai tot 16... deci suntem copii,
oricum ce vroiam sa zic, mentalitatea de care zicea baiatul nu e tipic romaneasca e doar a unora ce nu stiu despre masini, si phaetonul e mai tare in modul de a privi al unui om obisnuit, merge mai tare, arata mai luxos, nu se strica la fel de repede (ca nu are 20-30 de ani), e mai modern, si consuma si mai putin la motorizari similare... luativa de romani ca de parca nu ati fi si voi, si nah e la moda... |
eu urasc pisoii care spun la orice gunoi ,, e tzipla,,
|
Mai adaug la lista mea a lucrurilor pe care le urasc:
Babele ahtiate dupa biserica |
Quote:
|
TOT ! :x
|
Da am citit.Si am inteles foarte bine ,dar am explicat frustarea nejustificata a lui XXL.
Am inteles ca ne-ai trimis pe noi minorii cu bicicletele:rolleyes2.Ceea ce nu e un lucru rau,eu vara asta circulam cu bicicleta mai repede decat uni cu masina:lol: |
vreau si eu sa imi explice pustiu' ala cu ce e mai bun un m3 e30 decat un phaeton...
sau e la moda sa fii cool si sa nu te intereseze ca iti cade tabla de pe masina atata timp cat are 8j de mii de CP? |
Quote:
Quote:
Unii care merg cu bicicleta isi dau aere de cunoscatori , mai multe ca unii de merg cu masiniile ! :lol: Ca bine zice apache :)) , e la moda sa fii culll cu rugina si cu o masina de'o varsta cu tata, dar sa ai 50000cp 8) decat sa mergi cu una din 2008 tipla , dar doar cu 200cp 8) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Si cineva a dat un sfat bun sa se duca la plimbare cei de genu! Deci , nu am avut ceva personal cu tine :-)! |
tiganii...romania...oamenii insistenti..si da..ca si mai sus..cei ce nu inteleg conceptul oamenii sunt diferiti:))),cei fara bun simt,cei ce n`au cuvant
si mai sunt:) |
centura de siguranta...n'o suport
|
da imaginea cu tine imprastiat pe asfalt plin de sange trecut prin parbriz cum iti pare?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
scoala.... :x si mai trist este ca incepe in 2 sapt
|
pe dirigu'...
si nu in ultimul rand POLITIA ROMANA:evil::evil::twisted: in special pe ei. |
urasc trezitul de dimineata
|
Urasc:
-oamenii conservatori. -minciuna(mincinosii). -prostii. -pe cei ce nu se tin de cuvant. -munca de dimineata.(cateodata) |
Quote:
Ps: ce varsta ai u? |
Quote:
|
Quote:
intrebarea nu este ce varsta am eu . intrebarea este ce varsta ai tu daca preferi un m3 30 in locul unui phaeton |
Quote:
|
Quote:
nu incerca sa ocloesti raspunsul... asta e ce nu suport eu.. datzi cu parerea despre masini fara sa stitzi nimic... si daca pun un A in loc de B corectatzi voi atotstiutorilor daca ai fi mai bn informat, me E30 e mai scump ca phaeton |
calm băieţi, calm...
|
eu am vorbit de preferinte ..daca preferi m3-ul in locul phaetonului. eu nu spusesem nimic despre pret.
Daca preferi sa mergi cu un e30 in locului unui phaeton ... defapt lasa asa,nu are rost |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning