![]() |
Re: De unde alimentam?
Quote:
|
Care e varianta cu cifra octanica cea mai ridicata de la Aral?
Eu sincer nu prea am incredere .. Mometem merg doar cu Rompetrol Alto101 sau MOL EVO5 si pana acum nici o problema. Din pacate nici astea nu se compara cu Shell V Power Racing 100 de afara :( |
Quote:
|
Eu stau langa Aral pr str andrei saguna, am bagat de multe ori benzina de acolo, nu am avut nici o problema, si de multe ori am umplut sticle de 5 l pentru drujba si nu am vazut nimic dubios in benzina ... la motorina nu stiu cum este
... |
Quote:
|
Quote:
|
Pana sa accesez acest topic alimentam mereu la OMV Carerra 100 si mai nou MaxMotion 100 (parca)
Tot Rompetrolu 101Alto -de care spuneati la inceputul acestui topic e mai bun?! Daca se poate si argumente. Va multumesc anticipat. |
ieri seara am alimentat de la AGIP.. (dupa ce iesi din vladimirescu pe dreapta).. si tare imi place cum suna motorul.. si cum urca in ture..
a mai alimentat cineva de acolo..??? |
Quote:
|
Quote:
|
Argumente: pe mai multe masini TFSI modificate, in logurile de timing, cele mai bune rezultate au fost cu ALTO101 sau MOL EVO5. Bineinteles fara sa includem benzina de cursa sau de afara.
|
Aha... Deci a ramas tot Alto101 pe primul loc de aici. Am intrebat fiindca acest topic a fost deschis inainte sa fie MaxMotion-ul de la OMV.
|
MaxMotionul e doar o alta denumire... benzina e aceeasi...
|
Quote:
PS:ieri seara am mai fost cu o masina.. (bora) la alimentat.. si ... tot la fel de bine se comporta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning