![]() |
Re: TANK (Tico '95)
mai nou vreau sa imi intaresc amortizoarele... si apelez la voi, poate stiti pe cineva care se ocupa cu asa ceva. am auzit ca ar fi un tip prin Rosu care intareste amortizoare, dar pana acum nu am dat de el
|
Te felicit pentru o masina ingrijita si simpla, tine-o tot asa !
Un sfat : renunta la pleoapele din fibra, si fa badboy direct din capota Un request : fa-mi o oferta pentru bixenon pentru Tico, dar ceva mai alb nu spre albastru cum vad la tine. Spor la treaba in continuare |
nu mai fac bad boy pt ca ar trebui sa revopsesc capota si e cheltuiala prea mare si in plus imi plac foarte mult ploapele astea, 1 pt ca le-am facut yo singur si 2 ca nu mai are nimeni ca mine :D. si xenonu la mine e alb e de 6000K in poze a iesit mai spre albastru, daca vrei ne intalnim si o sa vezi cum se vad
|
Nebunul Tank pune ma pozele de ieri:twisted:...cu TANK-ul spalat!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Si io ca de obicei ii scoateam covorasele lu fractu din dacie:lol::lol::lol:!!!
|
8 Attachment(s)
am revenit dupa o mica pauza... cu o mica modificare, daca o pot numi asa. am vopsit polita de la portbagaj pt ca se patase si era cam urata... in proportie de 80% sunt multumit de cum a iesit. ce nu mi-a placut e ca in unele locuri nu mai are "puf", sau mocheta, sau cum vreti sa ii spuneti si se vede diferenta, dar fata de cum era, eu zic ca arata mult mai bine acuma. bafta
|
mai conteaza acuma ca nu se vede puff-u ala...lasa man ca a iesit f bine :P
|
foarte frumos tankul ... spor la modificat in continuare:)
|
mersi. as vrea sa modific polita aia cu fibra de sticla, sa fac niste "vulcani" pt boxe. la fel si la usile din fata. dar nu stiu de unde sa iau rasina si fibra... poate ma ajuta cineva
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.
|
TANK...de ce nu pui tu pozele cu Tanku mai recente?:twisted:!
|
Chiar... de ce nu? Ai mai modificat ceva? Oricum, pune pozele :D
|
de modificat nu am mai facut nimic...in schimb am descoperit niste gauri de rugina in podea pt ca mi-a stat apa in mocheta si nu am stiut... in fine..o rezolv eu.. poze o sa pun diseara..sper sa am timp. bafta
|
lasa ca tabla se rezolva :(..asteptam pozele :D
|
Quote:
Te prezinți și matale la meeting ? Nu de alta, dar ca să nu fiu singurul vișiniu :D Hai, hopa sus, bagă-ne niște poze noi... și repară daunele "colaterale" :) |
8 Attachment(s)
gata...am pus si poze.. maine ma duc sa-mi cumpar leduri pt luminile de bord de la ventilatie :D si am schimbat si manerul rupt cu unu nou ( care la dezmembrari mi-au cerut 50lei pt el si l-am gasit in magazin cu 10 lei :D) si am schimbat si placutele de frana. sper sa am timp sa-mi fac ledurile alea pana miercuri, ca nu mai am rabdareee
|
2 Attachment(s)
cam asta era diferenta intre placutele vechi si cele noi
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
55 lei din militari.. e un magazin de piese daewoo pe virtutii dupa mec..
|
pai sa vorbim sa plecam toti gramada din buc :D
|
azi am fost pe str. maica domnului si mi-am luat leduri pt panoul de ventilatie. dupa ce termin, o sa postez poze cu pasii. bafta tuturor
|
Quote:
1. Segmenti 2. Cuzineti 3. Garnitura chiuloasa Quote:
|
7 Attachment(s)
am terminat si cu ledurile... am muncit prea mult la ele dar imi place rezultatul :D
|
Trebuia sa le faci albe parerea mea....
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Niste poze sper ca nu se supara TANK:lol::lol::lol:!
Pozele au cam maxim 2 luni vechime,deci nu sunt prea multe modificari de atunci!:D |
3 Attachment(s)
grin, nu ma supar, dar in prima poza nu e tanku... prea galbena lumina:P
legat de ledurile alea...sunt putin cam puternice, mai tre sa umblu pe la ele sa mai scad din intensitate.. pozeeeee de la un mic off-road |
dupa cateva zile de munca, revin cu noutati :D weekendu asta am scos tot interiorul, inclusiv bord si ce mai era pe acolo, am curatat ventilatia si aeroterma, mi-am montat k-lumea alarma si inchiderea si am tras frumos firele ca sa nu se mai vada, ca stateam cu ele facute manunchi in stanga ambreiajului si am montat si unitatea de AC si tot ce tine de AC la interior. Urmand ca dupa intrunirea ticalosilor de la brasov sa schimb motorul si sa pun si compresorul si restul pieselor de la AC. si vestile proaste, in incercarea mea de a scoate aeroterma...cred k am fisurat un furtun de apa care face legatura intre motor si aeroterma, ca azi lasam urma dupa mine si cand am saltat capota, tot motorul era ud de antigel :( dar maine desfac si rezolv :D o sa postez si pozele de weekendu asta imediat ce le scot din aparat. bafta tuturor
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
pozeeeeeee
|
Bravo ma te-ai pus pe treaba :D
|
floor under destruction:lol::lol::lol:!!!
Hai sa ajungem macar cu bine la intrunirea TICalOsilor:D! |
da.. de ajuns, ajung bine... dar pacat ca s-a amanat meetingul. si la masina... momentan sunt cu carburatorul scos, astept un telefon de la magazin ca sa ma duc sa iau furtunul buclucas. ala de pe masina a plesnit bine de tot. :shock:tre sa iau si antigel si apa distilata ... sau sa refolosesc pe aia din motor?
|
Pune ma alta nu face d-astea... ai demontat jumate de masina si te zgarcesti la 20-30 lei? Parerea mea...
|
am schimbat furtunu si antigelu... acum totul e ok
|
Quote:
cuzinetii pt biela 40 si pt palier 70 si garnitura de chiulasa 50 lei |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning