![]() |
Re: dog style custom tuning
Quote:
|
da una e o poza si alta realitatea rabdare pun mai multe poze si sper ca sa ...
an sa fiu criticat asa cum se cuvine |
10 Attachment(s)
cam asta e ceia ce ati asteptat timp de 2 luni
|
Quote:
daca faci ceva normal light( ti se zice draguta aici ai dato in chici aici ai facut asa e de bazar ) hai ca sa vad cum fac si sper ca simbata o voi aduce la un garaj si facem un gratar o lada de bere cafea si cei ce vor sa ma critice si sa stam de vorba ii astept la garaj. cred ca e mai bine asa sa vdedeti cu ochiul vostru vopseaua si ceia ce sa lucrat la ea .... si stiu gusturile nu se discuta ... va astept |
arata super ok paintu mai necesita niste jante mai deosebite o suspensie sport reglabila in rest totul a fost lucrat ok:lol: si daca faci tu gestu asta de a ne invita la un gratar pe toti de aici venim cu drag8)
|
Quote:
|
e frumoasa, din fata parca e o vectra B, abia in spate iti dai seama ca e o nubira...
sa o stapaneasca sanatos proprietarul, si daca ii coboara garda , ride slow! |
Quote:
|
poze cu nubira?
bodo |
deci la nubira urmeaza :
amortizoare si arcuri sport jantele care sa vad fiind de 16/205 fata si pe spate 16 /215 urmeaza o calibra 25 v6 putin tuning la ea : spoiler fata prelungire de capota eleron luneta |
Salut. Imi poti spune daca esti amabil, locatia in care te afli in Iasi? As vrea sa vin prin septembrie, sa vb despre o masina.Ms anticipat.
|
locati e bulevardul poaties si ori cind esti bine venit sa discutam ceia ce doresti sa iti faci
|
vrem sa o vedem la o intrunire live.poate se baga in clubul nostru.dro tuning.mai multe masini cu mai multi nebuni.astept poze si cu jantele puse.
|
scuze colegu exista clubul dog style daca nu stiai suntem putini si ne e de ajuns citi suntem avem garaj avem oameni care ne ajutam si ne intelegem intre noi
suntem exclusivisti si la noi se iau de comun acord deciziile nu exista sefi si nu sufera nimeni de sefie cum am intilnit in alte cluburi asa ca la nooi toti suntem egali si facem tot sa fie bine pentru toata lumea indiferent de masina ... |
Quote:
|
Quote:
|
da invitatia la gratar cafea si discutii despre masini si altele e valabila
deci nu se anunta nimeni nu ca sa stiu ? facem o cheta colectiva si facen un "GARAGE PARTY " VA ROG ANUNTATIVA DACA VENITI |
DECI nimeni nu vrea sa vina e ok o sa facem citi suntem
|
scuze nu stiam.spor la munci si asteptam mai multe masini facute de tine.
https://forum.4tuning.ro/122-masina-m...break-hut.html |
deci nimeni nu a vrut sa vina aseara la un party garage asta e ...
deci cine vrea sa intre in clubul dog style e asteptat la garaj cei ce vor fi membri vor beneficia de prioritate si garantie si reduceri la elementele executate de noi . si vor fi si mult mai multe prioritati si beneficii pentru membrii clubului cei interesati ne pot contacta la garajul nostru pe bul poaties sau la nr de tel 0742854317 |
Quote:
|
:xdemon poate ma iau de viata ta ca vad ca vorbesti aiurea pe hut lasal in legea lui el vede tastatura ca pe mixerele lui si scrie cum apuca nu prea am inteles care ii treaba cu dro tuningu si cu frt?
|
Quote:
|
dupa cum se vede am nevoie de "mambri" citindul pe bakal
|
suntem in tratative sa aducem un mecanic bun si maniac dornic de cipuit si modificat motoare si un electrician , un domn care se ocupa cu tapiterii de piele si ceva mai exclusiv piele de bizon ...
deci cei care doresc sa isi modifice motorul ii asteptam cu drag echipa dog style |
oficial avem mecanic si tapiter
|
succes va doresc cu noul club , sper sa va tineti de treaba si sa fiti uniti , apropo , a iesit f bine nubira ,,,,,bafta
|
multumim pentru aprecieri si mult succes si voua in ceia ce faceti
cu stima echipa dog style tuning |
miine se implineste 1 an de cind nu mai e printre noi regretatul MAX
dumnezeu sa il odihneasca si sa il aibe in paza MULTUMIM MAX CA NE VEGHEZI DIN CER https://www.youtube.com/watch?v=TYhp4...eature=related |
Quote:
Sal Broasca.... eeeiii da ce pagina avem aici? vad ca am avut onoarea sa apara si masina mea in portofoliul tau. Numai bine si spor la treaba ca sunt multe de facut :) Sper sa se mai aseze putin apele si la mine si sa ne jucam putin si cu Mitsu ca trebuie.. :D (VS 86 NEC) |
ori cind cu cea mai mare placere si stima pt voi ce ce apreciati munca
placerea si onoare a fost de partea mea daniel te astept oricind cu ori ce fel de provocare |
|
in lucru alfa romeo156 extrem tuning ...
|
Spor la lucru, si ma bucur ca aveti si un doctor in ale tuningului la motor...
|
Quote:
|
|
|
nubira tuning by dog style
|
Quote:
|
Tin sa va anunt ca dog style tuning numai exista si ultima masina facuta de mine va fi un alfa romeo 156 , ultima tribut dog style tuning nu mai exista si eu personal ma retrag din acest domeniu de activitate
Imi pare rau se putea mai mult dar daca nu sunt oameni cu cine asta e Un vis frumos transformat in scrum :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning