![]() |
Re: [My Scoot] Sr
vreau sa zic ca scuteru imi trage ff bine...cu 49 si modificarile care le are pe la trans si etc :D am facut giller runner cu set de 80 si toba gianelli silencer +alte modificari...am mai batut peugeot speed fight 2 lam facut si cu 2 insi pe sr :)) ...beneli cu toba zx...dela de la first bike de 150 cc :)) si multe altele :d maine o sa ii montez un set stage 6 modular ...sa vad daca imi place cum trage daca nu ..montez setul meu inapoi :D
|
sunt foarte bune motoarele, am un prieten cu un sr identic ,si mereu ma facea de ras ,al lui fiind stock,iar al meu cu destule modificari..
|
stiu ca sunt bune..dar al meu are si modificari :D am vorbit cu niste prieteni in seara asta si mi`au zis sa nu umblu la motor sa ii pun set ca imi va parea rau ..si asa voi face voi lasa setul meu :D scuterul cu setul asta de 49 si cu modificarile care le are pe la transmisie imi fuge 120 km/h nu va vine sa credeti dar nu as avea nici`un rost sa mint :)
|
fa un video cu 0-80 sunt curios cum trage:D
|
nu am unde drek sa tin telefonu cand filmez :)))
|
7 Attachment(s)
poze noi ..
|
Quote:
|
Poate de aia zici ca is vopsite albe, negre dau un aspect mult mai omenesc, da iulian tot timpu vrea sa fie mai batman , cand trece pe strada, femeile sa tremure cand il aud, copii mici sa planga.. toate semafoarele sa se faca verde cand trece el.. :lol:
|
=))))))))))))))) nu avem bani de oglinzi f1 :)):)) e criza pe la braila ..:)) praf mult ....decoamdata vad bine si in oglinzele astea :)) adi numai de prostii te tii =))
|
pai dak tot zici ca e criza ... cine crezi ca iti da 1000 eur pe acest scuter ?
|
acest scuter l-am dat pe net sa vad ce mi se ofera ....nu am facut acest topic ca sa ma cert...uitate la preturi la sr`uri stock si dupaia spune`mi cine da pe acest sr 1.000 de euro..oricum nici nu`l vand..ca nu am ce face cu bani ...
|
Daca il vinzi, dami mie banii..
Eu am ce face cu ei :D:D:D |
Quote:
Aici in sm , un sr r carb calumea, stare buna sa zicem " ruleaza " pe la 1300- 1500e Asa ca.. |
lasa`i adi in pace ca nu am facut thread`ul asta ca ma cert s-au sa ma contrazic..stiu ce scuter am si mai ales dc lam dat pe net..:) si app..cand il voi vinde facem jumate jumate :))))
|
pfaa, iti dai tu seama daca facem jumi juma , cate gume la 5 bani bucata o sa imi pot lua? :D
|
bai fratilor ... eu cu asa ceva ma ocup si am prieteni care aduc cate 20 de scutere saptamanal din afara ... si le vand pe targ sau net ... eu nu ma cert si nici nu ma contrazic ... uitate ce aerox am avut eu la 800 euro si dupaia mai vb ... cum sa iti iei tu pe ala 1000 eur ... chiar nu gandesti ... cand unu nerulat ro cu carte service se da la 800 ...
ps: dak nu il vinzi dc mai dai anunturi sa te afli in treaba sau care e jmenu ca nu inteleg ? vrei sa faci minute ... nu ai bani de cartela ? pooate lumea te suna cand vede anuntu ... iar tu lai pus la misto ... chiar nu va inteleg ... |
mai citeste odata anuntul cu scuteru si dupaia scrie`mi cv pe thread ;) si in primul rand sr`ul meu nu a fost rulat in ro...asa ca veziti de treaba ta..si ce aerox ai avut ?niciodata nu se compara cu un sr` in fn..bft
|
Quote:
ps: in ultima faza ai dato'n bara rau de tot ... cum adik sr'r este peste un aerox ? ... si uitate in th meu cu aerox sa vezi ce aveam pe el ... crezi ca ma incanta ca tu iai pus carbon pe faruri si pe grila aia ? si ca scrie scooter tuning is not a crime ? asta poate incanta pe alti nu si pe mine ... |
nu am poze frate din afara...iti demonstrez daca vrei ca nu a fost rulat in ro..si in primul rand !!!! nu vreau sa te impresionez ca am pus folie pe faruri si pe grila...si in primul rand..scuterul e modificat prea bine..variator sport mallosi,ambreiaj mallosi,cdi mallosi si multe altele...acest scuter care a fost sau nu rulat in ro :-j fuge 120 km/h cu 49 de cc.. ..si niciodata nu se compara o gioarsa de aerox din 2000 cu aprilia din 2008...hai bafta si numai scrie nimik pe acest thread ca nu am chef de cearta si sa ma enervez aiureaaaa !!!
|
Quote:
Si dupa parerea mea chiar face PESTE 1000euro sr-ul lui. |
ms..oricum nu vreau sa ma mai cert cu nimeni sau sa ma contrazic :) stiu ce scuter am si ce fel functioneaza ..:) oricum alti nu stiu ce vorbesc :P
|
4 Attachment(s)
ultimele poze..ca de maine intra la vopsit scuterul :d il voi face roz cu alb :D
|
o faci pitipoanca :)) ... e ok rozul si mie imi place ff mult mai ales pe un scuter si mai ales in combinatie cu alb ...
ps: schimba oglinziiile ... macar dale jos |
1 Attachment(s)
oglinzele astea mie imi plac....le voi face roze poate asa o sati placa :)))) ink nu m`am gandit sa le schimb..uite o poza cum vreau sa fac scuterul..
|
ahh :X te excita culoarea aia :)) ... da o sa fie intradevar frumos ...
|
o sa stau vreo sapt fara scuter ..ca sa nu`l grabesc pe prietenul asta al meu care mil vopseste...ca asa am patit cu un aerox..lam dus la vopsit la altcineva si in 2 zile mi la vopsit..si cand am montat carenele pe scuter..se exfoliase vopseaua :( de data asta astept ca sa iasa ceva frumos :D luni marti ma duc sa cumpar vopsea..ca o fac pe calc si dupaia astept sa il termine :D
|
Quote:
ps: si eu vreau tot roz ... dar in combinatie cu verde fosforescent sau portocaliu malossi ... sau albastru polini ... |
1 Attachment(s)
am luat vopseaua astazi :D nu am gazit roz`ul ala cum lam facut eu pt ca nu exista asa ceva la masini :))) am gasit un alt roz ..si am adaugat in el ink ceva si e perlat :D si o poza cu culoarea
|
Quote:
|
sapt asta va fi gata >:) o sa atasez ceva poze dupa ce montez toate carenele :X
|
3 Attachment(s)
niste poze de azi ..maine sau poimaine montez carenele pe el :X in poze nu se vede bine culoarea..
|
prea tare jur,abia astept sa il vad gata!!!
|
mersi..nici eu numai am rabdare =))) dar tre sa astept sa se usuce bine,bine si sa fie si cald afara cand le montez :D
|
foarte frumoasa nuanta,sunt curios cum arata montat8)
|
ms :d
|
O sa arate foarte frumos ambulanta (visniu alb)
|
=))) trebuia sa zica el ceva =)) adi asta cunoaste toate culorile :)))
|
Nu nu, is daltonist
Vad alb negru, culoarea ta am mirosito de miam dat seama ca e visniu |
=)))))))))
|
8 Attachment(s)
FINISH !!!!!!!!! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |