![]() |
Re: Adunarea audiofililor
eu vin .....:)
|
Ok, incerc sa ajung si eu !
|
atat? :(....p vremea asta cred si eu ....hai oameni buni....
|
hai ca ne-am strans pana la urma de o supa cu galusti... :D
|
eu sincer mai vin.....mi a placut :).....
|
10 Attachment(s)
Ceva poze..
|
foarte frumos :) Multumim Viperu and Saxo pentru poze :) A fost foarte frumos dar in primul rand educational ;) fiecare a invatzat cate ceva azi iar data viitoare o sa fie si mai tare :D ... SQ Rulz
|
...n-am citit pe forum si am ratat, poate data viitoare
|
si eu.... deci cum ramane... vinerea la casa poporului pe la 20:00
|
dap...foarte misto.
Am mai invatat si eu ceva , despre SQ.Mi am mai "ascutit" urechea. Dar , tot la Bass fara frontiere raman :D |
cls21b_EVO: la un moment dat o sa te saturi de bas si o sa incepi sa cauti altceva. ideea e ca atunci cand o sa incepi sa cauti sa sti ce cauti.
F. buna ideea cu intalnirea. La urmatoarea sper sa pot ajunge si eu. |
Am inteles...se prea poate sa ai partea ta de dreptate...
Dar dak va fii asa cu siguranta o sa ma indrept catre SQL ... Vinerea asta , ceva ceva? |
De ce vinerea ? Marti nu se poate ?!?
ATENEUL ROMAN Sala Mare 13 Iunie 19:00 Romanian Brass Ensemble Dirijor ADRIAN PETRESCU Īn program lucrari de Haendel, Bach, Enrique Crespo, Mozart, Enescu, Richard Strauss/Enrique Crespo, Chris Hazell, Jim Parker Deci, cine vine ? Biletele sunt maxim 10RON (in zona cea mai buna) Casa de bilete este deschisa intre orele 12:00-19:00 |
Suntem cu tine deja 3 ! Adica venim....
|
prezent ..;) vin....:)
|
imi pare nespus de rau ca nu am putut venii vineri...
o sa mai faceti o intalnire ca cea de vineri ptr ca as fi curios sa ascult si eu cateva masini cum ar fii cea a lui saxo,a lui Radu...si ar mai fi cateva...as fi foarte curios...Multumesc frumos! |
Las ca vor mai fi altele
|
deci cum ramane? azi pe la 18:30 ?in fata la ateneu sau cum facem?
|
cam devreme la 18:30... mai degraba pe la 18:45 in fata ateneului pe scari, printre coloane...
|
ok...........
|
hai sa impartim topicul in 2....... adunare inseamna ca ne strangem undeva si vb despre audio..... si.... mersu la concerte....
|
poi ne adunam undeva..(la ateneu :) ) si....mergem la concert.....si apoi vb desprea audio ;) corect ? :) hai si tu..
|
Deci, am vorbit cu Marinu si vine duminica in Bucuresti asa ca ce m-am gandit...sa facem o intalnire a audiophililor duminica la Amkart. Ascultam muzici, ne dam si cu kartul...mai bine de atat nu se poate. Ce ziceti ? Cine se baga ?
|
Super buna ideea lui fuscobal avand in vedere ca e duminica si cea mai mare parte din voi sunteti mai relaxati si aveti mai mult timp.Hai sa ne intalnim cat mai multi cu masinile sa ascultam,discutam,ne dam si cu karturile :))Duminica e singura zii din sapt cand pot sa vin si eu, si ar fii chiar frumos
Deci eu vin oricum. |
e beton ideia , de a ne aduna si locul nu conteaza atat timp cat ne simtim bine:)
|
fff buna ideea eu vin dak e.....dar fara masina SQ...
|
ce? cum? unde?.....duminica???:D
|
Quote:
|
Eu am facut programare pentru sambata la 10.00 intrucat voi merge cu alt grup atunci. Pentru duminica voi vorbi atunci ! Daca vorbeste Radu inaintte, ramane cum stabileste el !
|
pai pana la urma cum ramane? sambata sau duminica?
|
Duminica man, cum am vorbit. Am zis ca sambata ma duc eu cu altcineva ! Ce nu e clar ? :)
|
ma prezint shi eu la datorie .... cu cat mai multi cu atat mai bine :) sa nu ratatzi intalnirea :) curaj baietzi curaj ca e doar de bine :)
|
buna idee...vin si eu daca s-a batut in cuie. ora? ar fi bine mai pe dimineata/pranz, ca seara cam ploo :D
|
Pai da, probabil va fi pe la 12.00 ! E bine asa ? Sambata cand ma duc acolo o sa vorbesc !
|
din partea mea e perfect
|
dar....ne intalnim sa vb d sq ...sau sa ne dam cu kartu? parca asa era mai sus..:)..eu as venii pt sq...
|
merge pt orice... poate si o vizita pe centura :))
|
am inteles ;) deci ...imbinam utilul cu placutul ;):):):)
|
la mine e nasol ca eu duminica am examen. azi am aflat:sad: . imi pare rau dar asta e. distractie placuta.
|
se pare ca cu putin noroc o sa mai apara duminica inca o masina de SQ:) de ascultat
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning