Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

TazAless 16-07-06 23:50

Re: Intrebari si raspunsuri

am si eu o intrebare pt. cei care se pricep la adobe image ready (please help!)
am facut toate frame-urile si am setat si timpu' lor, acuma ce trebuie sa fac ca sa obtin imaginea animata?

WestCoastCustoms 09-08-06 20:50

imi poate face si mie cineva un tutorial.. sau sa ma invete cum sa scot scrisu de pe o poza? plssssssss
sper k ati inteles ce am vrut sa zic :???:

SatanaVeX 20-08-06 10:39

2 Attachment(s)
Am si eu o intrebare:cum fac body kytu ?sau mai bine zis prelungirile ale la aripi.am afisat ceva poze mai jos ceva de genu acela:D si inca o intrebare da nu e asa neaparat sa rsp la asta :D cum fac usile sa se ridice in sus :D?astept niste raspunsuri pls care se ofera si sincer daca poate cineva sa imi explice prin poze ari fi excelent :D stiu is cam pretentios da is incepator acuma si eu :Dsper sa invatz si deacea va cer ajutorul

SatanaVeX 20-08-06 10:43

1 Attachment(s)
Daca vreti va dau si eu o monstra de fibra de carbon :D

BLinKY 21-08-06 00:34

Santavex, mesh grilles nu ai?

SatanaVeX 23-08-06 21:15

Ma ScAcKi nu am da daca gasesc ceva BUN iti dau

vlad_VSV 24-08-06 09:32

care imi zice si mie cum se face un burnout profesionist....ca ala de pe digimods ii fix pix...nui real deloc.....astept raspunsu' vostru ....multumesc anticipat

Raresh 27-08-06 09:19

Am si eu o mica curiozitate . Cum fac vopseaua cameleon la o masina ? Daca nu puteti sa-mi explicati fiecare pas , dati macar un link spre un site cu tutorial in engleza sau franceza despre crearea de culoare cameleon .

ra2 17-10-06 10:50

1 Attachment(s)
cum activez si eu cs2?ca imi da chestia asta(din poza)si orice ii dau imi iese dupa aia din program:evil: :cry:

Kolegosu' 18-10-06 01:10

Activation Options selectezi sa activezi prin telefon dupa care iti apar niste casute unde poti scrie activation number. Activation number il generezi din folderul crack este acolo un executabil care este generator de cd-key-uri si seriale de activare .... Good Luck sper ca m-am facut inteles Ra2

ra2 18-10-06 09:49

da ms. am rezolvat problema

BLinKY 20-10-06 22:44

chiar nu are nimeni un mesh grilles klumea?

Mishu-f 26-10-06 10:25

am si o intrebare cum bag diferitele tipuri de caractere ale textului in photoshop?

frost_dani 26-10-06 14:06

pai dacaai tipul de caracter care il vrei....dai un search prin comp shi iti apare un folder din sitem cu fonts tragi acolo fontul care il vrei shi se instaleaza automat..;)good luck

NightDevil 07-11-06 23:38

1 Attachment(s)
Ce are frate ka nu mai stiu ce sa mai fac ....am facut un print screen

Gabi 08-11-06 00:25

Reinstall ! :)

NightDevil 08-11-06 09:22

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 614306)
Reinstall ! :)

l-am reinstalat de 2 ori :(

giubau_v8 14-11-06 20:39

1 Attachment(s)
shi eu am probleme cu el....dintr-o data asa...heeelllppp...l-am reinstalat si da aceeasi eroare

shantzu 14-11-06 20:42

dezinstaleazal din add\remove programs ;) si dupa instaleazal iarasi , iar daca nu mere inseamna ca a patit ceva kit-ul ;)

giubau_v8 14-11-06 20:45

de acolo l-am dezinstalat...:(

shantzu 15-11-06 13:48

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 622775)
de acolo l-am dezinstalat...:(

fa rost de alt kit , si daca tot nu merge , reinstal windows :)

giubau_v8 15-11-06 14:19

ms....am instalat photosop cs 2...si merge..yeeee

giubau_v8 19-11-06 19:29

bah cred ca si photoshopu are ceva cu mine!!!!? daupa ce a mers 2 zile acum deschid poza apuc sa ii dau un zoom si se inchide....ce sa-i fac fratzilor?

sNap7 19-11-06 21:49

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 629074)
bah cred ca si photoshopu are ceva cu mine!!!!? daupa ce a mers 2 zile acum deschid poza apuc sa ii dau un zoom si se inchide....ce sa-i fac fratzilor?

Hm .. alte erori nu iti mai da calcu ?

giubau_v8 20-11-06 13:38

nu....doar la photoshop..cred ca si calculatoru si-a dat seama ca nu ma pricep :)

texter 20-11-06 18:26

poate sa imi fk j mie cineva un tutorial pt schimabt usile k nush km s fc
j dak s paote in acelasi tutorial j cu uniformizarea culorii masini dupa adaugarea partilor ei

HoricutzWSR 20-11-06 18:33

wot??? :| ...

vio[s] 21-11-06 09:56

Need Help !!!!

1 Attachment(s)
Imi apare asta la photo shop ...ce sa ii fac ???

giubau_v8 21-11-06 10:09

Re: Need Help !!!!

elibereaza spatiu pe partitia cu sistemu....zic yo...

Mishu-f 24-11-06 13:12

am si eu o intrebare :D .... are cineva un font cum au nemti la nr de inmatriculare ca de 2 zile caut pe net si nu gasesc

~NinJa~ 30-11-06 10:14

cadn am instalat cs2 si am intrat in el era diferit Lasso Tool ...din imagine veti vedea cum vreau sa il am si cum il am momentan...si cu acest nou lasoo nu pot copia bine si decupa portiunile...

https://img176.imageshack.us/my.php?i...titled1yi4.jpg

t1grul 30-11-06 13:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ~NinJa~ (Post 642634)
cadn am instalat cs2 si am intrat in el era diferit Lasso Tool ...din imagine veti vedea cum vreau sa il am si cum il am momentan...si cu acest nou lasoo nu pot copia bine si decupa portiunile...

https://img176.imageshack.us/my.php?i...titled1yi4.jpg

vezi ca are o sageata mica in coltul din dreapta-jos...apesi pe ea si selectezi ce vrei....ti`am facut o sageata pe poza...

N1ghtG3o 03-12-06 17:40

1 Attachment(s)
cum se face asta ???:???: :-)

shantzu 03-12-06 17:58

pai asta e o poza originala ;) nu se face in photoshop ;)
dar daca incerci cred ca reusesti si in photoshop ;)

*-_Speed_-* 10-12-06 12:23

deci am si eu o problea:sad: ,m-am pus sa fac si eu tutorialul asta http://www.photoshopedup.com/forum/viewtopic.php?t=4634 si m-am blocat la step 14, nu mai stiu ce sa fac ;) .

OmB* 15-12-06 14:26

baietzi am si eu o pb.:sad: :sad: :sad: .... lucrez akum la o poza .... si nushu dc draq park cu fiecare modificare kre o fac la masina poza devine mai pixelata sau plm...... imi apar picatzele pe ea ..... nu stitzi de la ce e???? poza nu pot sa o pun pt k e de la concursul de sarbatori.......:sad: :sad: :sad:

Iuli_90 15-12-06 19:25

vreau si yo sa ma ajutai pls imi da o eroare
de fiecare data cand intru in photoshop am pus pe imageshack : https://img396.imageshack.us/my.php?image=eroarekw6.jpg

plsssss help me :|

tng 17-12-06 19:32

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 661845)
baietzi am si eu o pb.:sad: :sad: :sad: .... lucrez akum la o poza .... si nushu dc draq park cu fiecare modificare kre o fac la masina poza devine mai pixelata sau plm...... imi apar picatzele pe ea ..... nu stitzi de la ce e???? poza nu pot sa o pun pt k e de la concursul de sarbatori.......:sad: :sad: :sad:

si eu am patit asa.se strica calitatea imaginii....
incearca sa lucrezi imaginea de la inceput, ptr ca nu poti remedia problema.
lucreaza-o numa in formatul photoshop (*.psd) si apoi cand e gata, o salvezi *.jpg
eu asa am rezolvat problema,calitatea a ramas ca in original
Bafta !

Cristi T 17-12-06 22:01

am si eu problema cu loganu de sarbatori ... ce ma fac :(( ... deci am pus anumite parti care la mine se vad perfect ... sunt aceeashi culoare cu mashina dar am trimis mashina la 2 prieteni sa vad pareri si la ei se vede alta culoare partile alea ... culoarea e usor alta dar destul de sesizabil ... ce ma fac :(( am ce sa fac ca sa mearga calumea ? reinst photo shopu' ? sau e din cauza placii/monitorului ? cum termin mashina pt concurs ca a iesit asa frumos dar culoarea strica totu :( ... plz help

ra2 17-12-06 22:08

cred ca e de la monitor sau placa video k dk era de la photoshop se vedea la fel si la prieteni tai...ce poti sa faci?

nai dkt sa lucrezi la prieteni tai acasa:D...

All times are GMT +2. The time now is 06:06.

- Copyright 2026 4Tuning