![]() |
Re: E46 - Noul proiect NWA - Bmw e46
Imi place nuca !!! Cat costa ? Poti sa-mi faci rost si mie sau sa-mi spui de unde?
Ce ai facut cu jantele alea pe 18 de la colegu din Craiova?! |
2 Attachment(s)
jantele pe 18" sunt puse acuma pe 5 , pe 3 cred ca omoram cauciucurile in primii 100 km. Nuca a fost 220 lei,daca vrei te pot rezolva.
|
asa da;)...cu nariile negre si cu jantele astea este frumusica si se mai si poate:D si mai mult;)
aerisiriile alea raman o dorita de a ta...acum fiecare cu gusturiile lui,tie sa-ti placa.. oricum felicitari inca odata si bafta cu ea,acum in mare ai cam tot ce ar trebui pe masina,mai mici schimbari pentru a fi mai de effect,atat |
frumoasa.parerea mea e ca este loc de mai bine la jante si putin mai coborata.chiar foarte frumoasa nuca!
|
arata bine, imi place capota clean, fara semn. si-mi place si consumu :D in schimb... nuca nu mi se pare cine stie ce. mai repede vroaim asa ceva! cel putin pt mine... bine, urata nu e, dar nu ma atrage asa tare.
spor la treaba in continuare! merge o folie dark spate si medie pe fata, si o idee mai jos. bafta! |
Quote:
|
frumoase toate trei, pisicu e 46-le si nu in ultimu rand e 39-le, vreau sa te intreb o chestie, pe e 39 ai suspensie sport ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumoasa masina.o iesit chiar foarte bine.tot imi place si aripile si interioru si tot.eu nu sunt fan a masinilor gri dar asta chiar arata bine
|
Quote:
|
salut,
o remarca... lasa-l jos, umbla la jante, joaca-te cu ET-urile, J-urile, strechuri si crede-ma o sa ai alta masina! parerea mea... numai bine, bafta multa in continuare! ;) |
Quote:
Tu cum te descurci cu fiara ? |
Quote:
de suspensie te rezolv ieftin si bun!!! am pe stoc... alte jante da, mai late un pic , ET urile par interesante :lol: cu fiara... ma descurc, mai putin cu politia... am vreo 3 radare aiurea luate... cred ca o sa ii dau numerele jos si ma apuc de haos! :twisted: |
depinde de pret ca mi-am gasit si eu foarte ieftine.
|
bvo pentru pisicuta, e aranjata foarte frumos,sa ai parte de ea si la cat mai multi km fara evenimente !
|
ms ms , dar nu se compara cu o pisicuta e46-le. Pentru distractie si japca un e36 este tot ce trebuie. Astea deja sunt pretentioase,inca sunt cu gandul la un e36 cu motor baban.. Unde e distractia daca totul costa de 3 ori mai mult decat la e36 ? Eu am vrut sa iau un 328i dar a fost combinatia cu asta,altfel nu aveam eu treaba cu e46-le. Un e36 era tot ce aveam nevoie,linii,burn,japca,stabilitate,fiabilitate.. Eu vroiam o masina de care sa imi bat joc in sensul sa fac ce vreau cu ea sa pot sa modific tot la ea. Asta nu e chiar o masina de care sa iti bati joc..
|
Quote:
|
nu mai molestati ma masinile... tratati-le ca atare!
ce o sa mai plangem in 10 ani dupa pisici, nu or mai fie si atunci sa vezi e46 chinuite sa dea burn!!!8) |
o sa fie e36 cate vrei si peste 10 ani fara grija. Bani de investit in ele sa fie si vor ramane mult si bine in carti :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am apucat in ultima vreme sa ii fac schimbul de ulei+filtre si o comanda cu niste jucarii.. :twisted:
|
De unde ai luat inelele pentru ceasuri? Cāt au costat? (dacă se poate spune aici). Vreau să īmi iau şi eu, tot pentru un e46.
|
e frumoasa masina pacat de aripile alea ca nu se potrivesc deloc
|
Quote:
|
Quote:
spor la treaba:D |
daca tot o faci asa de ce nu ii pui bara de m3 sau m3 csl ? daca tot faci si portbagajul ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ce ai tu este bara M-technic 2...nici macar aproape de bara de m3...
ti-am atasat 2 poze...prima e bara de m3 normala si a2a bara de csl |
Quote:
|
chiar arata bine masina si cred ca o sa arate si mai bine in viitor.bafta !!!vreau eu bara fata ,asta daca ai de gand sa o schimbi!!!
|
Quote:
Mie personal nu-mi place deloc cea de CSL . |
Mie īmi place cea de M3 simplu. Cea de M3 CSL nu īmi place pentru că are o singură aerisire din aia (pe partea stāngă), şi seamănă cu un suport pentru pahar.
Īn altă ordine de idei, la fel cum s-a mai spus, niciuna din cele 2 nu ar da bine pe E46 facelift... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumos nou proiect felicitari....
dar daca vrei csl pune portbagaju de csl nu fibra vei regreta intr-un 1 an 2.... |
Quote:
|
atunci fa unu din carbon ii numai 200 de dolari 300
|
Quote:
|
Quote:
Ar trebuii sa fi dus de pe fix sa dai 1200 e pe un portbagaj !! E perfect ce ai cumparat tu , asteptam poze cand e vopsit :D Si da, bara care o ai e cea mai buna alegere :D Succes la modificari !! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning