![]() |
Re: BWE 2010 - Arad 9 Mai - Armonia Center
la noi in tara nu exista nici un eveniment care sa nu fie "comentat" in ceva sens.. fratilor.. este un show cu anumite reguli.. va place veniti, nu va place: ramaneti acasa. e atat de simplu!
spor la treaba pt organizare baieti |
sporr la organizaree....si vedeti sa face-ti ceva frumoss...:lol:
|
Fisele de inscriere se vor completa la fata locului,pentru preinscrieri puteti trimite un e-mail la [email protected]
|
Quote:
|
ati inteles chiar ce trebuie, suntem prea saraci sa dam 50 lei la un show si in plus cat mai ii benzina....auuuuuu pai iti dai seama ce inseamna 100 de lei pentru niste muritori de rand ca noi?:)))
|
Quote:
|
Quote:
Stiti care e faza la romani...cand nu se face nimic nu e bine ca nu se face si cand se face ceva iar nu e bine ca dc nu se face pe gratis.Mentalitate de cacat Speedball_tm daca tot plangi pe forum ca nu sunt problema banii dc ai invocat problema banilor ? Asta e ultimu post legat de problema asta. Sper ca voi astia carcotasii sa veniti sa va parcati masinile in parcare sau chiar in piata de masini si sa admirati frumosul spectacol. O zi minunata ! |
deci sa mor io, aproape pe fiecare thread multa lume are de comentat si de obiectat in legatura cu subiectul....FRATE daca ai impresia ca este simplu de organizat o competitie (fie la nivel inalt fie la nivel mediu) inseamna ca nu ai habar, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar mi-e scarba cand intru pe link si in loc sa vad raspunsuri afirmative si dorinta de participare se caca(scuza-ti limbajul) lumea pe ea pt 50 de lei......iar afirmatia ca fara masinile "sunt" spectacolul, EVIDENT ca ele sunt atractia, dar asta nu inseamna ca e si gratis, si acuma sa fim sinceri mai toate competitiile din tara noastra au taxa in jur de 100 lei si sa mor io daca am vazut obiectii sau comentari care sa ocupe 4 pagini...pacat, in loc sa ne bucuram ca si-asa sunt putine evenimente in vestul tarii noi facem politica....3 optiuni:
1) Daca vrei vi si participi. 2) Daca vrei vi si te uiti. 3) Daca vrei stai acasa si te uiti dupa la poze si filmulete. Sper sa nu o luati in nume de rau dar asta e adevarul. |
ok, va inteleg supararea, dar mai am o intrebare, la unguri la Budapesta cand a fost showul, cum de au oferit la participanti, cazare la hotel de 4 stele, mic dejun , intrarea gratis si transportul de la hotel la show????
De asta ma deranjeaza pe mine taxa aia de 50 de lei, nu de alta |
Quote:
|
Speedbal pentru ca in Ungaria se gasesc altfel sponsorii si stau altfel lucrurile decat in Romania.
Si eu va pot ajuta daca aveti nevoie de ceva. |
se plateste taxa si la unguri si pe langa taxa aia a participantilor isi mai scot banii si din biletele vandute spectatorilor, ori daca aici vi tu si sponsorizezi zona cu cel putin 1 Km de garduri ca sa ingradim toata zona eu iti promit ca iti platesc cazarea la Continental, iti fac plinu la masina 100 Carerra si poate mai ne rezolvam de niste bani vedem cum ies banii de la spectatori :)
|
ok, si chiar nu gasiti un sponsor pentru 1 km de gard?:|
|
fa tu rost :)
|
Ok, eu incerc sa gasesc, lasa-mi un numar de telefon si zi-mi cat esti dispus sa platesti pentru gardu ala la sfarsit de show;)
|
stai putin ca parca era vorba de sponsor :)
|
http://www.toifor.ro/index.php?pid=3&lang=ro
Daca cumva te intereseaza si vreti sa faceti ceva calumea, eu incetez cu commentariile, ne vedem in parcare;) |
Si eu vreau sa particip... De data aceasta o sa incerc sa nu merg pe 3 roti :) Criss, ti-am trimis mail.
Stima. |
Pana acuma am tacut si am citit comentariile despre acest eveniment si sincer sunt foarte dezamagit de cei care obiecteaza pentru o suma modica de 50 Ron ca sa participe la acest eveniment care si asa este foarte greu de organizat (am aflat si eu de la Criss) care mi-a explicat cum sta treaba in mare cu organizarea unui astfel de eveniment si sincer eu nu m-as lega la cap sa fac asa ceva, asa ca eu tin sa ii multumesc lui si echipei lui pentru organizarea evenimentului, chiar daca eu o sa fiu prezent doar cu admiratul pe acolo .
Multumesc organizatorilor pentru acest SHOW. |
Quote:
|
Daca se poate eu vreau loc "VIP" , platesc taxa dublu :twisted:
|
astept cu nerabdare show-ul.sper sa participe cat mai multa lume in special la sectiunea car audio.daca vremea va tine cu noi cu siguranta va fi multa lume atat ca participanti cat si ca spectatori.de un singur lucru sunt sigur:vom face o reclama inedita evenimentului inainte cu cateva zile cei "echipati" de la Extreme audio(Norbi Dragster).si apropo de organizare:e un eveniment ARADEAN ORGANIZAT DE ARADENI (vezi evenimente organizate anul acesta in orasele din vecinantatea Aradului).TOT RESPECTUL
|
bafta !
|
am si eu o intrebare, aprox cate ore o sa tina show-ul?
|
Quote:
ceva de genu a fost si anul trecut daca mai tin bine minte |
Vom avea traseul de la indemanare postat in avans ca anul trecut sau vom vedea traseul doar in ziua show-ului ??
Stima. |
rabdare :)
|
Bravo Norbi ma bucur ca se intampla ceva si prin partea noastra a tari....
Apropo nu ar trebui discutat cu admin sau ceva de genu pt a muta acest Thread in Evenimente 2010 ca sa fie vazut de mai multa lume de pe Forum? Tinand cont ca totusi e destul de mare evenimentu !!!??? Abea astept sa ne vedem... sper sa fac si eu unpic de galagie cu SPL-ul meu de 10" |
Sper sa fie ma-i fain ca anul trecut
|
O sa fie multa lume care o sa participe. 50 RON nu este o suma uriasa, dar trebuie sa inteleaga toata lumea ca organizatorii nu pot organiza pe propria cheltuiala intreg evenimentul pentru ca se ridica la o suma fabuloasa adunand premii si alte cele. Cu un 5 lei la spectatori nu era nevoie de taxa la concurenti dar intelegeti ca nu se poate deci singura posibilitate de a acoperii suma de care este nevoie sunt PARTICIPANTII. Succes echipei de organizatori si daca aveti nevoie de ajutor va stau la dispozitie. Numa bine.
|
Nu vreau sa te contrazic referitor la ce ai zis Alex, dar e jenant un pic, sa vina particpanti din tara, pe benzina lor, sa se mai si cazeze,cred ca batem undeva la vreo 300-400 lei pe usor, fara taxa de participare. Sa stii ca premiile nu sunt mari pe nicaieri si vb din ce stiu nu de la altii, sunt doar pareri personale nimic mai mult si eu merg oriunde la show-uri doar din placere nu pt. premii. Show-ul de anul trecut a fost frumos si multa lume. Bafta si anul acesta.
|
Prezent la indemanare ,cat despre taxa , e ok oriunde se merge se percepe o taxa si asta chiar nu e mare .8)
|
Cum de nu mai este best engine ca anul trecut ? S-a bagat drift show in loc ?
|
Si anul trecut a fost ceva drift show :)
|
Felicitari organizatorilor pt. initiativa ! O sa vin si eu prin vizita...
Pt. carcotasi am o dedicatie... https://www.youtube.com/watch?v=QQyQpMulE-w |
la cat incepe show-ul?
|
La ora 11:00 ,pana la 10:30 au loc inscrierile.
|
1 Attachment(s)
Schita traseului de indemanare :arrow:
|
ii mai ok decat anul trecut, anul trecut era mic spatiul si...traseul dificil...Oradea va fi prezenta
|
va asteptam cu drag!
Fata de anu trecut acum vor fi garduri de protectie pt spectatori ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning