Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

needBrain 27-09-04 23:34

mah lolek pai tu vii cu mine si cu fish.mai vb noi

dogarel 28-09-04 07:15

O sa vin si eu.
La 17:00 ati spus in fata Salii sporturilor?

CT-03-ART 28-09-04 08:55

Da intalnirea va fii pe 2 OCTOMBRIE la ora 17 in fatza la sala sporturilor

yamahaer1cip 28-09-04 12:42

cam la fel stau si eu sunt mai nou pe aicia daca se poate pot sa vin si eu acuma tre sami ziceti daca am voie si daca ma primiti :roll: :cry: :? daca se poate vin cu ce ami mare placere :) :D :o

mike.omega 28-09-04 16:07

Bine ca ne intalnim la 17:00, sa bem un ceai sau ce :?: :lol:
Cam devreme(ora) dar vin si eu 8)

madfish 28-09-04 17:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"yamahaer1cip\"
cam la fel stau si eu sunt mai nou pe aicia daca se poate pot sa vin si eu acuma tre sami ziceti daca am voie si daca ma primiti :roll: :cry: :? daca se poate vin cu ce ami mare placere :) :D :o

Vino, iti dau eu voie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BIZ 28-09-04 22:08

:lol::lol::lol: yamahaer1cip poate vii si cu motoru....... parca asa am inteles :P

Psycho 28-09-04 22:32

muncesk de martzi pana luni pare rau .. tocmaai martzi sunt liber de la opt la opt

-=X-Team=-82-MDN 29-09-04 02:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
Da intalnirea va fii pe 2 OCTOMBRIE la ora 17 in fatza la sala sporturilor

pretene .. pe 2 oct. sunt curse la ploiesti ... si cred ca o sa fiti putini .. :) :) :) in caz ca asta nu stiai .. de curse .. :)

BIZ 29-09-04 09:10

pai cati mergeti la curse in ploiesti?

CT-03-ART 29-09-04 10:25

pai shi frate ashtia mai ici care nu merg ca BIZ,eu,dogarel care nu cred ca vrea sa mearga.. ashtia nu se pot intalnii?

x-28-TRA 29-09-04 10:36

hehe footix lasa ma baietzii sa se intilneasca ca ei nu merg .art cum mere treaba cu site'ul??????

madfish 29-09-04 12:54

ne intalnim destui ... si`s curios cati dintre voi merg la Ploiesti ?

yamahaer1cip 29-09-04 12:59

BIZ >yamahaer1cip poate vii si cu motoru....... parca asa am inteles
din pacate si momentan motoru erupt an doua am avut accident pe la anceputul veri de venit vin osa ancerc sa vin cu altu daca pot toate cele bune respect la toata lumea si sa ne vedem acolo :wink: :D :o sa fie vremea marfa

BIZ 29-09-04 19:06

:(( 4 u yamahaer1cip lasa ca il faci u bine ........acum hai sa ne rugam sa tina vremea cu noi ........ ca daca nu :(((((
intrbare: daca o sa fie asa cum a fost pana acum mai veniti? ..... eu unu as veni :P da sa dea Domnu vreme buna macar de la 5 la 8 :D

CT-03-ART 29-09-04 20:08

nu conteaza vremea.

CT-87-ADY 29-09-04 21:11

Eu zic k e foarte prost pozitzionata!!!
Nu o sa pot sa vin ! :x Deoarece merg la cursa... Multa lume merge! X-team , andrei.. etc! :wink:
Sper sa va distratzi sau sa alegetzi alta data pt. intalnire!
BAFTA!

CT-03-ART 29-09-04 21:30

oricum lume vad ca vine chiar shi cu cursa shi cu ocazia asta mai astam shi noi de vorba mai ales ca vine shi dogarel cu mashina shi o sa facem niste filmuletze marpha shi poze ca aduc camera.o sa iasa marpha shi mergem la un restaurant aproape ceva.

CT-87-ADY 29-09-04 21:37

Re:

Quote:

oricum lume vad ca vine chiar shi cu cursa shi cu ocazia asta mai astam shi noi de vorba mai ales ca vine shi dogarel cu mashina shi o sa facem niste filmuletze marpha shi poze ca aduc camera.o sa iasa marpha shi mergem la un restaurant aproape ceva.

Hai acuma fa-ma sa-mi para rau!!! :x Mai bine schimbatzi shi voi data sa vina mai multa LUME! :roll:

BIZ 29-09-04 23:46

mai ady nu conteste ca mergem acum doar noi astia fara masini \"momentan:P\" ( ma rog majoritatea ), dar daca voi o sa vreti porma sa ne mai intalnim odata eu zic ca nu o sa fie de prisos da sa fiti mai multi cu masinutele :P

BIZ 30-09-04 00:44

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT_2\"
Nu bagati inca banii in benzina racing pentru ca exista o mica posibilitate ca aceasta manifestare sa fie anulata.

Se asteapta inca un raspuns din partea primariei PLOIESTI

Sa speram ca acesta este pozitiv

Vom revenii cu detalii de indata ce vom avea informatii noi

de ZoliaT_2

deci eu zic sa nu va grabiti ........... :(( daca zic dupa ce a trecut acest anunt dar nu am gasit nicaieri raspunsul;)

CT-03-ART 30-09-04 18:15

Cursa s-a anulat asha ca ashteptam mai multzi memnrii la intalnirea

de pe 2 OCTOMBRI ora 17

sa posteze akum sigur cei care vin shi eu voi intocmii o lista.va anuntz ca va fii distractzie deoarece voi aduce camera de filmat shi o sa fie marpha ca o sa ne tragem in poze shi filmuletze care vor aparea mai apoi pe forum. asha ca ashtept reply-uri.nu fitzi off topic.MULTZUMESC

BIZ 30-09-04 19:02

quote=\"ZoliaT_2\"]CURSA A FOST ANULATA
in curand organizatorii vor revenii cu detalii
[/quote]
:(( pt cei care au vrut sa mearga ......... sper sa veniti la intalonirea noastra la fel de entuziasti pe cat ati vrut sa mergeti si la cea din plioesti.
:peace:

eu unu vin la meeting :P

madfish 30-09-04 21:08

eu, needbrain si lolek suntem deja akolo ... noteaza-ne pe lista ...

CT-03-ART 30-09-04 21:38

Cei care vin sigur la intalnirea 4tuning Constantza sunt urmatorii:

MADFISH

NEEDBRAIN

LOLEK

CT-03-ART

DOGAREL

BIZ

YAMAHAER1CIP

P.S.: lista va fii actualizata pe parcurs.

lolek 30-09-04 21:39

dap noteaza :P vin cu baietii

yamahaer1cip 30-09-04 23:35

vin si euuu maiiiiiiiiiii daca ma primiti si pot sa vin si daca sunteti de acord :cry: :( :lol: :)

BIZ 01-10-04 00:37

si lista continua :P:

yamahaer1cip

dogarel

BIZ

si altii
P.S.: poate vin si cei cu masinutele si asa nu mai mergeti la ploiesti :P

dogarel 01-10-04 07:15

Chiar mai ART ai uitat sa ma treci acolo. :poke:

yamahaer1cip 01-10-04 13:12

BIZ pe unde stai dai si mie niste date pe unde stai etc sa stiu poate trec sa te iau maine si mergem direct la salasporturilo damile pe mail datele [email protected] [email protected] vezi sal trimeti pe ca nu pe com ca lem mai dat la multi si au gresit mailu cand lau trimes
lau trimis pe com din greseala astept raspuns :wink: :wink: :lol: :D

CT-03-ART 01-10-04 22:17

yo ma apuc akum sa dau mesaje lu Andrei WRC,Catalin BUT,shi sa vad ce mai am prin agenda.

madfish 01-10-04 23:57

deci ne vedem sambata, 2 octombrie la ora 17:00 in fata la sala sporturilor ...

X-Ray-Eyes 02-10-04 00:34

Re:

Quote:

yo ma apuc akum sa dau mesaje lu Andrei WRC,Catalin BUT,shi sa vad ce mai am prin agenda.

Am primit mesajul tau , te-am sunat dar mi-ai refuzat apelul si nu am insistat .. poate erai ocupat ... :headfones

Nu am cum sa vin pe 2 ptr ca sunt plecat Constanta - Buzau - Craiova .

Poate data viitoare ...

CT-03-ART 02-10-04 10:11

deci X-ray este intzeles shi scuze ca am respins apelul dar chiar eram super ocupat.

BIZ 02-10-04 20:34

a fost frumos!! :drunk: :D ....... :shock: pt ca stim noi cine a fost, elementul surpriza :lol: ;) ct 75 but , baietzi chiar daca a scos ce a scos ( stiu cei care au fost ce):P masina inca rupe e cea mai tare dacie si vreau sa zic ca masina asta chiar m-a uns la sulfet si mi-am sch parere despre dacii (ma rog despre daica lui).

:peace: si sa planificam mai departe :D

mike.omega 02-10-04 20:37

Yeap a fost misto :twisted:
Data viitoare insa, ma voi imbraca mai gros ca am inghetzat :confused2
Si poate vin si eu cu camera dijitala sa imortalizam momentu :boogy:

CT-87-ADY 02-10-04 20:48

:lol: Ma bucur k v-ati distrat ... shi imi pare super rau k n`am putut sa vin...!
Hai sa stabilim alta data! :P

yamahaer1cip 02-10-04 21:46

a fost super tare astazi mia placut mult a fost cam frig e adevarat fratilor am plecat cu but acasa mia ancremenit jangele an corp nu am cezut ca poate face asa ceva o dacie am ramas masca ce se mai uita lume ala mine cand turez motoru dinpacate nu e buna acuma dar al fac pana la vara da ce se uita la noi cum facea dacia lui but :)))) respect si sper sa ne mai vedem si alta data
:wink: :wink: :wink:

madfish 03-10-04 12:15

bai, intalnirea a fost reusita, caterninca, bautura :lol: , plimbari cu masinile, poze, filmuletze, ce mai a fost belea.

CT-03-ART 03-10-04 15:05

intradevar a fost bine shi in curand vor aparea pozele shi mai incolo shi filmuletzele.sper ca urmatoarea intalnire sa fie in jurul datii de 6 noiembrie.

All times are GMT +2. The time now is 21:26.

- Copyright 2026 4Tuning